4 tane Başbakan, 4 tane de Cumhurbaşkanı eskortu var 1600 gt kullanan. 1 tane de yedek olarak bekletiliyor. O konumda görev yapmak için uzun yıllardır motosiklet tecrübesi aranıyor. Eskortluk haricinde trafik polisliği yapıyorlar.
4 tane Başbakan, 4 tane de Cumhurbaşkanı eskortu var 1600 gt kullanan. 1 tane de yedek olarak bekletiliyor. O konumda görev yapmak için uzun yıllardır motosiklet tecrübesi aranıyor. Eskortluk haricinde trafik polisliği yapıyorlar.
bildiğim kadarıyla bu tip lüks motorları firmalar devlete hibe ediyor vergi ödemesi falan karşılığında veriyorlar yani para verip alınma değil ama masrafları tabi incir ağacı diker
Türkiye Cumhuriyeti'ni kuran Türkiye halkına Türk milleti denir... MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Geçen hafta akçayda honda nc700 s gördüm iki tane polis motoru şok oldum.
vatandaşın binemediği motoru memuruna alıyor devlet baba. bari insaflı ol fazerlı zabıta ney ya la? 1200gs li trafik polisi? saçmalığa bak.
Güncel Motosiklet Haberleri ve Kültürü Blogu
https://www.facebook.com/BoutiqueMoto
1600 gtler eskort koruma polislerine veriliyor,istanbuklda agır yükü honda vfr 1200 crosstourerlar ve BMW gs 1200 ler çekiyor.Ufak şehirlerde bütçe neye yeterse onu alıyorlar standart yok.
Koruma ve eskortluk görevi için BMW normaldir bütün dünyada o motor kullanılıyor çünkü.
Bu konuyu daha önce tartismistik yav!!!
Yine mi çikti?
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
vallahi arkadaşlar bizim buralarda bir kaç defa gözüme çarpı bazı polislerde ön tarafta deponun hemen sağında grenajda 200 yazan bir motor kullanıyorlar.markası nedir bende bilmiyorum ama dandik bişey olduğu belli
TAKARIM KASKIMI GİYERİM MONTUMU VERİRİM GAZIMI ALIRIM YOLUMU
Eskişehir transalp ve fazer dan geçilmiyor benim hayalimdeki motordur fazer yunuslarda görünce lan keşke polis olsam diyorum ama artık geç.
alanyada 1 adet fz6 fazer var sıyah gerisi benim dikkatimi çekmiyor
YAMAHA
Bursada Fazer li , Bmw GS serisinden Motorlar gördüm, ybr ye bineninide gördüm.Bide piaggio xevo 250 binenleri gördüm.
ben izmirde ybr 250 gördüm ama 1 kere onun dışında çoğunlukla bmw nin enduro serisi war
Burada tartışılan yada tartışılmak istenen konu nedir ?
bende şaşırdım ulan dedim nasıl iş K1600GTL polis motoru olur mu? BMW nin en pahalı motosikleti
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:06 ----------
yazık onlara ya ezik ezik dolaşıyorlardır diğer arkadaşlarının arasında
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:08 ----------
he Gakkoş, zamanı da zamandı ha...bir ara Ağar zamanı elazığlı kim varsa kapıdan geçen polis yapıyorlardı...ama motosikletli polisler karizma yaa...
Dubai'de Lamborghini Aventador'lu polisler var, bizimkilerin nesi eksik .
bursada zabıtada bende cbf 600-1000 tarzı motor gördüm arabayla geçerken tam kestiremedim tatmin amaçla alındığını düşünüyorum
antalya izmir gibi şehirlerde scooter kullanan polisler olmalı bence hem sempatik hem pratik ve hızlı
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:13 ----------
muhtemelen haklısınız çünkü E-5 de hemen her katılımdan hem ayrıma kadar polis vardı....birini az daha eziyordum..
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:15 ----------
kıskançlık mı yoksa teknik bir yorum mu çözemedim
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:18 ----------
bak bir aşağıdaki arkadaş V storm var diyor küçümseme bence
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:20 ----------
vergiden mahsup edilen her türlü bağış vb. işler saçma ve bence devlet buna izin vermemeli iş adamları devlete vergisini düzgün ödesin devlet de ne gerekiyorsa onu yapsın...
Ankarada bende gördüm bunlardan üzerinde başbakan vs birşeyler yazıyodu...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)