Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
3. sayfa BirinciBirinci 123

ÖLÜM Korkusu

    Motovento
    REKLAM ALANI
  1. #41

    Üyelik
    11 Eylül 2012
    Şehir
    Türkiye
    Motosikleti
    Yamaha X-Max 250
    Ben git-gel yaşadığımı söyleyemem çünkü her zaman 3.5 atarım :D Ayrıca istesem de 100 üzeri çıkamam. keyif için gurup olarak gezerim ve köy yollarına vururum kendimi, hız yapılan TEM gibi kulvarlardan ise şeytan görmüş gibi kaçarım. Şimdiye kadar ciddi bir tehlike yaşadığımı da söyleyemem, en fazla toprak yollarda kaymışımdır işte. Korku insanı hayatta tutar tavsiye ederim.


    REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
  2. #42
    ihakanvardal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    21 Şubat 2013
    Şehir
    İstanbul
    Motosikleti
    Honda VFR 800, Suzuki Hayabusa gsxr 1300
    Olay 250 cc yada 1300 cc meselesi değil. Cevap yazan arkadaşların %80 i beni anlamamış hata bendedir kendimi yeterince ifade edememişimdir.

    Mesele şu; herşey çok güzelken birden b.k yoluna gitmek, motosiklet üzerinde bir hiç uğruna pekmezi akıtmak. Biraz argo oldu ama umarım bu sefer ne demek istediğim anlaşılmıştır.Yoksa her canlı gibi sonunda öleceğiz ama ölmek var birde ölmek var. Allah herkese hayırlı bir ölüm nasip etsin. Benim tek derdim buydu fikirlerini paylaşan herkese teşekkürler.
    “Don't cry because it's over, smile because it happened.”
    Dr. Seuss

  3. #43
    turkish39 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    15 Nisan 2012
    Şehir
    KIRKLARELİ
    Motosikleti
    RX3 İ EVO
    Hiç uğruna mı???Ozaman ben de hiç uğrana ölmekten korkmak için neden araba fiyatına motosiklet alıyosun diye saçma bi soru sorarım
    Beni şaşırtan motosiklet üstünde ölmeyi hiç olarak saymanız. Bu her araçta olabilir aslında.Kaderinde varsa yapacak bişey yok.Daha bi kaç ay önce arkadaşın sıfır km aldığı aracının üstüne balkon duvarının mermeri düştü.Yıllardır oraya araç parkedilir,yıllardır o balkon orda.Olacak oldu mu önüne kim geçebilir???Ama sen tebirini alacaksın tabiki,geri kalan Allah C.C. ın takdiri.Ölümün hiçi miçi olmaz.İlla bi sebep lazım çünkü.Bu yürürken de olur,yüzerkende,araçtada,uçaktada...
    dickinson bunu beğendi.

  4. #44
    babaduru - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    29 Nisan 2009
    Şehir
    Eskişehir
    Motosikleti
    Yılların Eskitemediği Peugeot 103-CBR 250 R(2011)
    Peki arabada sıkışarakda ölebiliriz arabalar ne kadar güvenli eğer ölüm şeklim konusunda önüme bi tercih hakkı koysalar arabada sıkışarak ölmektense motor kazasında ölmeyi tercih ederim.Ölüm ALLAH ın emri bunu kabullenmek zorundayız bundan kaçış yok öyle yada böyle bu kaçınılmaz.Kenan SOFUOĞLU nun Annesi biz depremde göçük aldıktan çıktık çoçuklarım ölseydi ordada ölebilirdi bu yüzden ölüm aklıma bile gelmiyor.Diyor bu adam nasıl şampiyon olmasın aileden destek var.
    turkish39 bunu beğendi.

  5. #45
    Drayke - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    20 Temmuz 2012
    Şehir
    KOCAELİ
    Motosikleti
    ER6N
    Alıntı ihakanvardal adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ya arkadaşlar siz benim korkumu bi kenara koyun

    Sizler de böyle git geller yaşıyormusunuz? sorusunun cevabını merak ettim o kadar
    Git gel yaşamak ne demek hocam;dahada ileri giderek,ceset torbasında bile kendimi hayal etmişliğim vardır...Bu düşünceler tüm benliğimi sardığında soğuk soğuk terler atıp ürperirim,hattaçoğu kez motosiklet üzerindeyken gözümün önüne gelir ölüm ve ölüm halleri,işte o andan itibaren daha bi dikkat etmeye çalışırım.Ama ne çare biz aşık olmuşuz 2 tekere bile bile, sonunda ölümde olsa.Biz her türlü önlemimizi alıp takdiri Allaha bırakmaktan başka çaremizde yok.

  6. #46

    Üyelik
    02 Ocak 2013
    Şehir
    Yozgat
    Motosikleti
    Bisiklet
    sadece motosiklet üzerinde ölmek değil yolda yürürken bile ölebilirsin mesela bir kaç gün önce ben eve gidiyordum yürüyerek bi oyuncakçının önünden geçiyorum topları astıkları demir bir profil var aniden bir rüzgar esti hemen önüme küüüüüüüttt diye düştü eğer bir adım önde olsaydım belki beyin tramvasından - kanamasından gitcektim o yüzden pek kafaya takmayın sadakanızı verin yeter
    ecel geldiyse gidersin mesela 200le bi arabaya arkadan girsen belki fırlayıp bir saman taşıyan bir kamyonun arkasına düşüp hafif sıyrıklarla kurtulacaksın...
    Eğer Rahat İsteseydim Araba Kullanırdım Lisanslı Bisiklet Sürücüsü...

  7. #47
    C@LiMeRO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Üyelik
    12 Ağustos 2008
    Şehir
    Ankara
    Motosikleti
    Suzuki V Strom 250
    Her Nefis Ölümü Tadacaktır, Motorlu ya da motorsuz, motor kullanmıyor olsak bile gün gelir bir motorcu bize çarpar, aynı kötü kaza fotoğraflarında yer alabiliriz, Ha.. Ama dikkat, ölümü tadacak olan nefislerimizi de kontrol altında tutmayı bilmemiz lazım, eğer nefsimize hakim olamıyorsak, kullandığımız motosikletlerimize de tam olarak hakim değiliz demektir. İçimizden bir ses; artistliğe soyunursa, dur demeyi bilmemiz lazım. Biz motorcuların tek dezavantajı hata yapma lüksümüz çoook çooook az, hatta belki de hiç yok. Daha acısı başkalarının hatalarını farketmeme şansımız hata yapma şansımızdan daha da az. İşte bunun içindir, zihnimizi böylesi bir korku sarmışken motor üstünde de olmamak lazım diye düşünüyorum. Hani sudan korkarsın, korktukça daha da batarsın ya o hesap, bırakamıyorsan kendini rüzgara rahatça, zihnini rahatlatana kadar biraz mola..
    AsLaNLaR ve SıRTLaNLaR HiÇBiR ZaMaN DoST OLaMaZLaR..


    REKLAM ALANI
3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)