Yeni aldığım ve sadece iki hafta binebildiğim ve hevesimi kursağımda bırakan motoruma ve Istanbuluma bu akşam kavuşuyorum.. Bekle beni Istanbul...
Yeni aldığım ve sadece iki hafta binebildiğim ve hevesimi kursağımda bırakan motoruma ve Istanbuluma bu akşam kavuşuyorum.. Bekle beni Istanbul...
Benim icin zoru basarmak kolaydir, imkansiz ise biraz zaman alir!”
Sinan Atasoy
benim motorda servisteydi biraz önce kavuştum iki günlük hasret bitti...
Herbalife ürünleri için pmden mesaj atın
35 BTU 55
hasret bitiyo diyosunda kar geliyo abi nasıl bineceksin artık? evine çıkartıp birlikte yatarsınız(vardı ya öyle bi resim adam racingle yatıyodu) anca bu saatten sonra
gözün aydın, ama meteoroloji hakikaten soğuk hava ve kar uyarısı yaptı! yinede arada yanına gidip çalıştırmak bile insana mutluluk veriyor
hehe gözün aydın
bu arada motor şu senin mz mi?
Kingston in Aksaray
(niye diye sormayın :((()
Oh oh ne güzel kardeş..
Hadi hayırlısı.. Bizi de hatırla motor üstünde iken .. Kızlara hava atma felan işlerine girme
Bilgi;kucuk adami kibirlendirir,vasat adami sasirtir ,buyuk adami ise mutevazi yapar..
@Jawa Valla dediğin gibi yanına gidip çalıştırak bile güzel
@Kingston MZ değil Kanuni 125T
@Other friends Teşekkür ederim
Hasret bitti...
Sinan Atasoy
ya jet ne desem Antalyada görüşemedik zaten hadi hayırlısı
havayı kafana takma zincir takar gezersin artık buzda karda
ERASER WİLL COME BACK
Aydın bunu zaten kenara yazdım.. Karakaplı defterin ilk sayfasındasın.. Kocaman 1 ay kaldım antalyada da bi gelmedin..
Sinan Atasoy
evet gozunaydın kavustun ıstanbula ne mutlu sana mademkı dunya bır hıc gecede ıc gunduz de ıc oyle degıl mı :geek:
motorsikleti seveni bende severim herkese selam tek tekere devam
Serhat canın sıkılıyo galiba Konu dışına git forumda orda sana eğlencelik bi kaç subject açtım
Sinan Atasoy
jet aıme sen zaten baslı basına konu dısına cıkmısın soylemıcektım ama zorla soylettın baksana maskede yakısmıs
Sinan Atasoy
:geek:
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)