Havaların Isınmasıyla Birkaç Yenilik (Resimlerle)
Reklamlar
-
Reklamlar
-
çok güzel olmuş kardeşim ls2 kaskı beyzı kaç parya aldın
PİSTON SARMIŞ HAYATIMA SEGMAN ATSAN NE FAYDA...
-
Teşekkür ederim dostum 110 Liraya aldım ben.
Kaza Anında Seni Korur !
-
Eldivenleri kaça aldınız ? Bende düşünüyorum eldiven , kaza yaptıktan sonra ellerimde birsürü kalıcı iz kaldı , bu yüzden tekrar olmasını istemiyorum
-
-
ls2 kaskta rüzgar sesi oluyor hemde yüksek şekilde
siz biyerlere gitmek için arabanıza binersiniz, biz ise motorumuza binmek için biyerlere gideriz... E.C.
-
Sinan Er adlı üyeden alıntı
kaskta rüzgar sesi varmı ?
80-90 lı hızlarda ses oluyor. Fakat Bir Arai - Shoei kullanmadığınız ve o bu fiyatlarda olabilecek iyi kasklardan biri olduğunu belirteyim.
Ne kadar ekmek o kadar köfte kısacası.
-
Eldivenin fiyatı ne kadar kardeş bi öğrenebilirmiyim lazım oluyor hertürlü şeylerden koruyor
-
Eldivenin fiyatını soran arkadaşlara bir dipnot eldiven elma veya armut değildir tek cins hiç değildir dolayısıyla kullandığınız eldivenin cinsi sadece görüntüden ibarette olabilir sizi çok iyi koruyabilirde.Kask gibi onunda cinsi ve çeşitleri vardır birde üşenmeyip google a yazarsanız markayı rahatlıkla bulursunuz eldiveni herkese kazasız sürüşler.
-
Samet Özkan adlı üyeden alıntı
Teşekkür ederim dostum
110 Liraya aldım ben.
15 20 gün sonra bende 100 ile max 150 arası kask arıyorum bu güzel xxl varmı malum benim kafa kocaman
PİSTON SARMIŞ HAYATIMA SEGMAN ATSAN NE FAYDA...
-
Biraz daha ekle daha iyi bir şey al derim ben
bu iyi şey nitro olabilir ben kullanıyorum tavsiye eder miyim ? Kesinlikle hayır
yedek parçası yok pınlock ıcın motomaxa yalvarmak ya da çıngar çıkarmak gerekiyor
en temizi bekle ekle güzel bir scorpion felan al
-
Teşkkurler dosyum fiyatta pazarlık yaptınmı kask için? 120-130 yazıyolarda
-
Bende de aynı eldiven var ve yaklaşık 7 aydır kullanıyorum. İzmir de olduğum için kışın da biraz sorun çıkarsa da idare etti bi şekilde. Ben gayet memnunum eldivenimden ve gönül rahatlığıyla önerebilirim. Hatta ufak bi kaza geçirmiştim kışın ortasında gayet güzel görevini yerine getirdi kendisi.
-
Eldiveni 70 Liraya aldım gayet memnunum skıntı yok.
Kaskta rüzgar konusu ise 90 km hız'dan sonra farkediyorum ben açıkcası böyle
Öğrenci halimle şimdilik bu kadar oluyor, ilerde daha iyileri neden olmasın ki. Bir Scorpion yada bir Nolan gibi v.b
Kaskı pazarlıksız aldım direkt olarak.
Kaza Anında Seni Korur !
-
Çiçekli kaskı da ben eşime beğendim. Onu kaça aldınız?
Bilge değil sadece ahmaklar her şeyi bilir.
-
110 Lira'dır oda. İkisine toplam 220 Lira verdim.
Kaza Anında Seni Korur !
-
koruaların hayırlı olsun. Allah cümlemize kaza göstermesin.
-
Allah razı olsun, İnşallah tek temennimiz tek dileğimiz o motosiklet üzerinde...
Kaza Anında Seni Korur !
-
Pembe çiçekli kaska bayıldım.. Bir erkek olarak bu kaskı taksan yanlış anlaşılır ama herşeyin en güzelini de hep bayanlara yapıyorlar yahu.. Umarım kazasız belasız eskitirsiniz.
-
Teşekkür ederim Fastturkish. Gayet güzel kask bence renk olarak. Artık günümüzde rengin erkeği bayanı olcanı pen sanmıyorum sadece çicek deseni biraz bozar gibi geliyor
Kaza Anında Seni Korur !
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)