3-4 günü bekleyemedim aldım motorumu beyler Kuba XY 100-e CUP :)
Reklamlar
-
Reklamlar
-
-
Hayırlı olsun, kazasız belasız güzel günlerde kullanın ...
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
-
hayırlı olsun,bende motor aldım 2 NİSAN da ama daha elime ulaşmadı,sanırım benim için özel üretiyorlar
UNUTMAYIN MOTOSİKLET TEHLİKELİ DEĞİLDİR ONU TEHLİKELİ KILAN ÜZERİNDEKİ SÜRÜCÜDÜR HATTA MOTOSİKLET O KADAR MASUMDUR Kİ SİZ OLMADAN AYAKTA BİLE DURAMAZ.
-
Hayırlı olsun, hiçbir kaza görmez inşallah
-
hayırlı olsun kazasız belasız...
-
Başlangıç motoru için iyi başlangıç ben de kanuni cup la başladım 8 yıl oldu hala üzerinde toz yok sana tavsiyem co dikkatli kullan diğer tip motosikletlere benzemez kim ne derse desin korumasız kullanma ve 80 kmh hızı geçmemeye çalış çünkü 90 kusur kilo motosiklet ile pek mantıklı iş değil tekerin düz bassın, hayırlı olsun
-
wolf9pack adlı üyeden alıntı
Başlangıç motoru için iyi başlangıç ben de kanuni cup la başladım 8 yıl oldu hala üzerinde toz yok sana tavsiyem co dikkatli kullan diğer tip motosikletlere benzemez kim ne derse desin korumasız kullanma ve 80 kmh hızı geçmemeye çalış çünkü 90 kusur kilo motosiklet ile pek mantıklı iş değil tekerin düz bassın, hayırlı olsun
teşekkürler sağolasın
-
Hayırlı olsun, titreşime kafanı takma benim de cubum var o kadar rahatsız edici değil. İlk 500km 50 km hızı geçme, hem motora alışırsın hem de motor açılır. Sonra yağını değiştirip 1000km'ye kadar fazla zorlamadan binersin. 1000'de bi daha yağını değiştirdikten sonra istediğin kadar basabilirsin.
-
-
güvenyahya adlı üyeden alıntı
öncelikle hayırlı ugurlu olsun cup serisi gercekten çok güzel econ.(ekonomik bir motorsiklet) uzun yol olsun şehir içi olsun.
titreşime gelince yav hemşerim o kadarı kadı kızındada olcak. yapacak bişey yok biz bisanin cup 100 tipi motoru var 4 vitez hiç durmadan geliboludan edrineye gittik iyi yanı çoook
ayak masajı yapıyor allah güle güle kullanmak nasip eylesin tekerin yan basmasın.
Eyvallah her motorda var zaten usta titreşim hehe olur o kadar nabalım bu kadar paraya bu kadar
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:33 ----------
Mengu16 adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun, titreşime kafanı takma benim de cubum var o kadar rahatsız edici değil. İlk 500km 50 km hızı geçme, hem motora alışırsın hem de motor açılır. Sonra yağını değiştirip 1000km'ye kadar fazla zorlamadan binersin. 1000'de bi daha yağını değiştirdikten sonra istediğin kadar basabilirsin.
SAĞOLASIN
1000 de değilde 500 km yağ değiştirsek olmaz mı ustam ? ilk 500 km de 50 km hızı geçersek nolur :S ?
-
cuppuc adlı üyeden alıntı
Eyvallah her motorda var zaten usta titreşim hehe olur o kadar nabalım bu kadar paraya bu kadar
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:33 ----------
SAĞOLASIN
1000 de değilde 500 km yağ değiştirsek olmaz mı ustam ? ilk 500 km de 50 km hızı geçersek nolur :S ?
Yağını 500'de değiştir 1000'de bir daha değiştir, sonra her 1000km de yağ değişecek.
-
Yağını 500'de değiştir 1000'de bir daha değiştir, sonra her 1000km de yağ değişecek.
Peki çok teşekkürler
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:13 ----------
Mengu16 sen dedin ya 500km 50 hz geçme dedin niye ki
-
" Aklı "fukara olanın , fikri ukela olurmuş !.
BİLGİ GÜÇTÜR
-
cuppuc adlı üyeden alıntı
Peki çok teşekkürler
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:13 ----------
Mengu16 sen dedin ya 500km 50 hz geçme dedin niye ki
Motor yeniyken fazla hız yapılmaz, ama arada sırada 50'yi geçersen sorun yok. Biraz da motora alış, sürat yapıp düşme diye söylüyorum
-
Motor yeniyken fazla hız yapılmaz, ama arada sırada 50'yi geçersen sorun yok. Biraz da motora alış, sürat yapıp düşme diye söylüyorum
heheh peki teşekkürler :D :D
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)