Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

1999-2000 yahama yzf r6 fiyat ne kadar ((ilan kabul edilir))

REKLAM ALANI

çok param yok 1999-2000 model arası bir yamaha yzf r6 buldum motor temiz ama daha sahibiyle konuşmadım ama motor yürekli üstünde (devil) egsoz çelik fren hortumu vs. var çok temiz motor iyi bence bende 10000 tl para var acaba sahibiyle konuşayım mı yoksa daha ucuz var mı dır acaba NOT: model meraklısı değilim iyi gitsin temiz olsun yeter
    İLAN TAVSİYESİNDE BULUNURSANIZ SEVİNİRİM

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    MeTaL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Artık Yok ama Olacak ...
    1 Nisan olsa "Şaka mısınız?" yazardım ama değil. Arkadaş iyiden iyiye sahibinden.com a çevirdiler MT yi. 2. el araştırması yapmak isteyen bile burada fiyat soruyor ...
    Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.

Murat 48/30 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Salcano Wolf 11 (gri)
    MErhaba, 600 lük değil ama üzerine binip sürdüğüm ve çok sevdiğim Adem80 adlı üyeye ait R1 var.Masrafsız bildiğim kadarı ile.Fiyatıda 5 motosiklete sahip olduğu için pek binemediğinden uygun veriyor, tahminimce mt üyesi ile daha bir alakadar olacaktır.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...18494294/detay

Buda Adem Abi nin profili
    http://www.motosiklet.net/forum/memb...m80-91153.html
    CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
    Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )

eleştiri değil tavsiye bkliyorum

Motosikleti
    Artık Yok ama Olacak ...
    Alıntı 403 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    eleştiri değil tavsiye bkliyorum
    Eleştri almak istemiyorsan 2. el sitelerine veya alım / satım bölümüne konu açarsın. Beyefendi eleştri almak istemiyormuş. K.bakma bu forumda ve özellikle bu platform altında böyle bir başlık açıyorsan eleştri alırsın arkadaş ...

sağol ben alanya oturuyorum ama r1 için kendimi hazır hissetmiyorum motor tutkusundan kazaya neden olmk istemem açıkcası

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:36 ----------

sen kendini sitenin adminimi zannediyosun da benimle böyle konuşabiliyorsun sanane istediğim konuyu açarım kardeşim

Murat 48/30 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Salcano Wolf 11 (gri)
    Kontrolsüz güç güç değil tabi, ama alırsanız ile böyle aletleri mutlaka tanıdıktan alın derim şahsen.İyi şanslar
    CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
    Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )

sağol sizin gibi iyi insanları tanımak çok güzel

Motosikleti
    Artık Yok ama Olacak ...

sen kendini sitenin adminimi zannediyosun da benimle böyle konuşabiliyorsun sanane istediğim konuyu açarım kardeşim
    Koyunmuyum ki başıma çoban gereksin? Tek başıma neyin doğru neyin yanlış olduğunu biliyorum, admine moderatöre gerek yok. Sen çobansız hareket edemiyorsun belli ama burada çobana ihtiyaç yok. Sana "doğru olanı yap" diyoruz, sen geçmiş "site admini misin" diyorsun.

İstediğin konuyu açarsın tabii ama çok uzun kalmaz o konu. İllaki 600cc motosiklet görmek istiyorsan, denemek istiyorsan ve Alanyadaymışsında burada meşkuliyet verme, gel Denizatı Restaurantın köşesinde buluşalım 1-2 saat sonra ben sana bendeki 600cc yi göstereyim bi biner denersin. Bakalım beğenecek misin?

Eğerki beğenirsen gelir konuya devam edersin : ) ...

sen resim at ben bakyım senin 600 üne bakayım neymiş 600 cc kolayı var resim at eleştireceğine resim at

Motosikleti
    Artık Yok ama Olacak ...
    sen resim at ben bakyım senin 600 üne bakayım neymiş 600 cc kolayı var resim at eleştireceğine resim at
    Resime binemezsin ki. Yanlışmıyım? Sen almayacak mısın bu motoru? Alacaksın. Eee denemeden mi alacaksın?

Ben bir motosiklet sever olarak ve 30 yıldırda Alanya da olmam sebebiyle Alanyalı bir arkadaşımıza almak istediği motosiklet ile ilgili yardımcı olayım dedim. Sana 1000 tane 600cc resimi atsam ne olacak ki? Ayrıca sana "motoru satacam" demedim ki resimini atayım. "Gel bindireyim" diyorum ama ciddi değilsin sanırım ki soğuk bakıyorsun teklifime : ).

23 Nisan' da ilköğrenimler tatildi değil mi? Erhan (senin şu admin) acaba "gelin koltuğuma oturun" falan mı dedi? Merak ettim ...

Adama niye kızıorsunuz adam size yemek tarfimi soruor motorsikletin fiatını soruyor motosiklet forumundan bundan daha doğal ne var

Motosikleti
    Artık Yok ama Olacak ...
    Alıntı kasta37 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Adama niye kızıorsunuz adam size yemek tarfimi soruor motorsikletin fiatını soruyor motosiklet forumundan bundan daha doğal ne var
    Doğru diyorsun, burası 2. el piyasa araştırma sitesi. Benim yanlışım kusura bakmayın. Zaten kızmıyorum, bak çocuğu davet ettim, gelsin denesin diyerekten. Sevsek ayrı dert, sevmesek ayrı ...

atar yapmasana oğlum motoru satmayacaksan git başka yerde öt tamam mı artiist artist yorum atıyosun diye adam mı oldun bana çocuk diyene bak adam hala ergen tripleri yaşıyo lan senin kafa kırık mı git başka yere yorum at

Motosikleti
    Artık Yok ama Olacak ...
    atar yapmasana oğlum motoru satmayacaksan git başka yerde öt tamam mı artiist artist yorum atıyosun diye adam mı oldun bana çocuk diyene bak adam hala ergen tripleri yaşıyo lan senin kafa kırık mı git başka yere yorum at
    Tamam abi ...

adam ol ...

Motosikleti
    Artık Yok ama Olacak ...
    adam ol ...
    Tekifim halen geçerli ama, binmek istersen gel memnuniyetle bindiririm, tur attırırım sana : ). Telefonum profilimde var çekinme. Denizatı Restaurantın köşeye gel, Güllerpınarındayım zaten ben gelirim 5 dakikaya gezdiririm seni ...

agilty - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R
    atarlı ve öfkeli. uslubu hiç beğenmedim şahsen. ben sana yardımcı olmak istemem.

suhatr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mz 251
    yanlış oldu üslup burası diklenme ve atarlanma mekanı değil buradaki her üye birbirine saygı içerisinde birşeyler paylaşır yardımcı olur sizizn konuya girişiniz bence yanlış oldu konuyu açarken arkadaşlar yeni üyeyim 600 lük bir makina düşünüyorum tecrübelerinizi aktarırsanız ve fiyat konusunda yardımcı olursanız gibi bir tavırla yaklaşsaydınız olaya buradaki tüm ikiteker dostları size yardımcı olurdu emin olun bunlar benim şahsi düşüncelerim herkese iyi forumlar

Green Arrow - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Moto Guzzi v7 850 Special + Kymco People S 200
    403 burası Kurtlar Vadisi değil adam gibi konuşucaksan burada barınma hakkına sahipsin.Forum kurallarında kendini tanıtman gerektiği ve araştırma eğilimine girmeden keyfi başlık açmak yasak tepki ve rahatsızlık durumunda bu başlık silinir şuan istesek bu başlığıda sildiririz senin yanlış yerde açman ve çocuksu tavırlarından ötürü.Daha bugün üye olmuşsun buranın kaç senelik üyelerine artislik yapıyosun önce bi yerini bilmek lazım anladın mı?

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)