uçan motosiklete , ramak var :)
Reklamlar
-
Kocaeli İl Temsilcisi
DEISIS adlı üyeden alıntı
Abi birde işin "duygusal" tarafından da bahsetsen çok iyi olur
Kayıt ücreti uçma ücreti vs
olayın duygusal tarafını pek hatırlamak istemiyorum toplamda 1000 lira ama kurs bittiğinde git gel masraflarıyla 1500 ü bulur yakınsan bu rakam extra sağlık raporu vs ile 1300 civarı bir meblağdır bu fiyat p1- p2 eğitimi için geçerli eğer devam edeceğim dersen p3 -p4 ve son olarak p5 SIV Eğitimi var ama onlar antalyada oluyor yani 1 hafta antalyaya babadağ deniz üzerinde son eğitimleri tamamlıyorsun ben ona biraz zor katılırım şimdilik başlangıçta kendimi geliştirmek amacım başka soru ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:22 ----------
volkan048 adlı üyeden alıntı
irfan kardeş çok güzel,sen bu uçuşun saten ustası olacaksın,hocalarında seni daha kendi yaptığın aramotor'unla uçarrken görecekler,o zamanda 'şu uçan bizim talebeydi derler'
allah kaza keder vermez ise inşallah volkancım sağolasın
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:24 ----------
adem80 adlı üyeden alıntı
uçan titan. Hatırladınmı irfan abi?
nasıl unuturum yiğen
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:26 ----------
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
kanka en kısa zamanda alıp bizimkileri bir pazar günü kapını çalarız söz...
her zaman beklerim ramazanım haber eyle ama geleceğin zaman
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:28 ----------
caner6776 adlı üyeden alıntı
İrfan abi bu işe gönül vermiş hamarat bir abimiz olarak sizi canı gönülden tebrik ediyorum. İçinizdeki yaratıcı, araştırmacı ve bilgili ruhun hiç ölmemesi dileğiyle
teşekkür ederim caner , eksik olmayasın kardeşim sağol
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:30 ----------
DARKSTAR54 adlı üyeden alıntı
irfan abim Rüzgarın eksik olmasın diyeyim,F54 fatih seni aramış uçusum var demişsin yoksa seni kampımıza davet edecektik Çınarçık da kent ormanında kamp attık.. Orada olmasak dediğim gibi benim evim orada ilk atlayışında yanında olmak isterdim.. Neyse sen sertifikanı al bizi arkana artçı alırsın bize de bulaşır belki uçma sevdası..
sağol emrecim aslında aklıma gelmedi değil lakin alınan dersler ve uçuş çalışmaları sırasında pek kimseye zaman ayıramazdım ): ama kurs bittiğinde yine çok gelip gideceğim o zaman buluşur bakarız keyfimize
bu arada artçıyı arkaya değil öne alıyoruz
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
Reklamlar
-
Irfaann abiiii benide gotur :-)
If you don't Ride, You don't know...
Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing
-
Kocaeli İl Temsilcisi
dreamkiller adlı üyeden alıntı
Irfaann abiiii benide gotur :-)
sen gelcem dedinde biz gelmemi dedik kürşat gel kardeşim ben olmasam bile seni uçuracak adam buluruz
-
Abi o degilde bu islere ozeniyor ama cokta tirsiyorum :-) gerci motordan daha guvenli demissin ama ne bilim :-)
If you don't Ride, You don't know...
Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing
-
Kocaeli İl Temsilcisi
dreamkiller adlı üyeden alıntı
Abi o degilde bu islere ozeniyor ama cokta tirsiyorum :-) gerci motordan daha guvenli demissin ama ne bilim :-)
güvenli derken her şey kullanıcıda biter ve tecrübe bilgide........., acemilik edip 70 ile gireceğin viraja 110 la dalarsan allah göstermesin motorda adamı öldürür risk hayatımızın her alanında var , bu kadar ince düşünme
olayın yusuf durumu olacak ,olmalıda ! korkmadığın zaman ve kendine haddinden fazla güven geldiğinde korkmalısın ! bu motosiklettede aynıdır uçarkende , denizdede her yerde , korku seni hayatta tutar , tam profesyonel pilotlar bile korkarlar bu ayıp bir şey değil ama zor olan korku anında sağlıklı düşünebilmektir bunu yapabildiğinde olay tamamdır
çok karmaşık bir şey uçmak acayip düşünceler hissettiriyor insana , özgürlüğün en saflaşmış hali , doğruca ufuk çizgisine burnunun ucuna baktığında motosiklettteki gibi yol aldığını sanıyorsun ama gözünü aşşağıya kaydırdığında ayaklarının altındaki boşluk ve görünen evlerin yolların çatıları yürüyen karınca gibi insanlar
bu tabi olağan bir durum , olağan olmayan alışık olmadığımız bizi korkuya iten durum, dünyaya bu şekilde daha önceden hiç bir açıdan bakamadığımızdır , ya yüksek bir kuleye, yada yüksek bir dağdan bakarsın manzara güzeldir alışığızdır ama koskoca dağı bile tepeden gözlemlemek insana garip geliyor bunuda ancak uçmakla yaşayabiliyorsun , işte asıl mesele burada dünyayı olduğu gibi görebilmek
kimbilir 2500-3000 metrelere çıktığımda neler hissedeceğim ?
-
irfanım afferim len gururumussun
ama ben binmem yusuf izin vermiyor
-
piyanist_irf adlı üyeden alıntı
eyvallah kankam sana bişey diyeceğim şimdi güleceksin
paraşüt motosikletten daha güvenli ! ciddiyim .... kazaların çoğu bilinçsiz pilotaj hatalarından kaynaklanıyor bunu ben değil hocamız söylüyor
Abi motosiklette de öyle değil mi?
-
vay arkadaş adam uçucam dedi uçtu yaa laa
irfan abi sen aya çıkacam desen inanırım artıkın
şaka bi yana senin nick i piyanist_irf yerine çılgın_irfan olarak değiştirmeliler yönetime çağrıdır
KUL FANİDİR YOL MUKADDES, ELBET VERİLECEK BU SON NEFES,
NE MAKAM KALICI NE HEVES,
ORTA SAHADA TEK ADRES MANUEL FERNANDES
-
denemek isterdim
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
-
Abi bu hafta hava guzel goturecek misin kanadi?
Siz bir yere gitmek için aracınıza binersiniz. Biz ise "Motosikletimize binmek için" bir yerlere gideriz.
-
sana güveniyoruz. ingilizcen varsa motoucak imalatı için sana çok güzel ekitaplar gönderebilirim. bence bunun için artık tek başına değil ekip kurman gerek. benim kafada biraz proje var ama yapacak zaman yok. en zor olanı jet motoru yapmak. gerisi teferruat. özelden mail atarsan kaynakları sana atabildiğimi atarım.
-
bir dahaki sefere aydan atla irfan, sana yakışır
-
ANGARAJ
-
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
-
Kocaeli İl Temsilcisi
-
karşıya bak irfan abi, napıyosun izlerken ben heyecanlandım valla.
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
-
Kocaeli İl Temsilcisi
Tolga Can adlı üyeden alıntı
Emre şimdi buna ne diyeceksin. İrfan abi bizim kabileden olabilir mi ?
Biz hep serdivandayız. Uçmadan önce haber verseydin. UÇ UÇ yapardık
Geçen sene bende niyetlenmiştim. Bir kıza beni de uçurur musun demiştim. Öğretmen gelip ben seni uçururum diyince hevesim gitti
Yamaç paraşütüne ciddi ciddi yapmak isteyenlerdeniz. Ancak bunun için para ve zaman çok önemli, Eğitimini almasamda fethiyede ölü denize bi ölü olrak dahil olmak istiyorum.
Geçen sene artçı olarak mı desem öncü olarak mı desem
40-50 TL arasında fiyatı vardı. inşallah zam gelmez. Bizde semaya yükseliriz. Nede olsa her gün dibe gidiyorum. Bir günde göğe gidelim
öndede olsa bi kerecikten bişey olmuyo
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:19 ----------
ozgurakman adlı üyeden alıntı
karşıya bak irfan abi, napıyosun
izlerken ben heyecanlandım valla.
öyle kolaymı çocukluktan beri hayalim olan tutkuyu ilk defa yaşıyorum o an için çok hayal kurmuşluğum vardı kalkış biraz sorunlu oldu ama inişte pek mükemmel değildi reno kango minibüse bödösleme daldım yan taraftan tabi hepsi benden kaynaklı gözüm kitlendi hareket halindeki arabaya ve kendimi yanında buldum
karşıya bak lafı bu yüzden
-
Kocaeli İl Temsilcisi
-
-
Kocaeli İl Temsilcisi
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)