slm arkadaşlar.malum yaz geliyor.yeni motorumuda aldım.bana tatilde gidebileceğim güzel bir yerler tavsiye edebilr misiniz?
slm arkadaşlar.malum yaz geliyor.yeni motorumuda aldım.bana tatilde gidebileceğim güzel bir yerler tavsiye edebilr misiniz?
kesinlikle ayvalık... kuş adası.. aydın..
Ankaranın kuzey ve güney köylerini gezin. İncek'ten öte taraf temelli'ye doğru. Bide çubukla kızılcahamam arası.
erdek kapıdağ yarımadası kesinlikle gidip gezilmesi gerken yerler özellikle kapıdağ yarımadasını motorla turlamak.. süper yollar var
kuşadası, bodrum, marmaris, datça, köyceğiz, dalyan, iztuzu, fethiye, antalya. Bu sahil şeridinde gezersen mutlu bahtiyar olursun
Kahramanmaraş Zeytin Ilıcası
Denizi olmayan yere tatil demem ben. Balıkesir / Ören e git, Türkiye'nin en temiz 4.plajı seçildi. İlk 3 ü bilmiyorum
mersinden başlayıp izmirden çıkmak istiyom
CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )
çanakkale şehitlik
murat dostum rotanı beğendim.ama bu pazar gelemem.kısmetse yaza düşünüyorum.
BOLU Gölcük ,Abant Yedigöller ,Seben gölü ,Göynük ,Köroğlu dağları(bol virajlı) ,Çevre göller...Eşlik de ederiz...
Denildimi bir yerin adına Türk beldesi
Gözüm albayrak arar, kulağım ezan sesi....
CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )
tüm sahil şeridi deyip kısaltıyorum
trakya tarafına gelirsen demirköy iğneada ve dupnisa mağarası,
düzce ve civar köyleri dar virajlı yollar müthiş manzara ve temiz hava, deniz istersen akçakoca.
çanakkale şehitlikler gelibolu .
keşke motoruma binsem ve bir daha hiç inmesem
Gökçeada kesinlikle aklımda olan bir yer. Ayrıca zaman ve para olursa tamamı sahil şeridinden bi TR turu çok yakışıklı olur
Ama böyle küçük motorla, amatör ruhu kaybetmeden.
Ayrıca Denizli'de Yeşildere şelalesi aklımdan çıkartamadığım bir yer
Heil Spellcheck
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)