Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Kararsız kaldım vede hangi motoru almalıyım vede ninja 250cc yurt dışındangetirilirmi

REKLAM ALANI
    sailor33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    VFR 800 (INTERCEPTOR)
    Selamlar herşeyden önce nacizane kendi fikrimi söylüyorum karar yine şahsına aittir.
    -Motoru yurt dışından getirsen bile gümrükten geçirdiğin halde devlet ona kdv siymiş ötv siymiş giydir gidi giydir edecek yani değişen birşey olmayacak (bire bir hesapladık yurt dışından 11.250 tl ye gelen motor kdv ve ötv ile ki ötv si kdv li halinden hesaplanıyor) yine motorun parası kadar bir vergi ödeyeceksin

-boyun 1.80 ama zayıfsın 60 kilo kalıplı motor istiyorsan gt 250r tavsiyemdir.

-kıyafet konusuna gelince de CE kalite standartlarına uygun üretim yapan firma bir çok firma var onemli olan Ce standartları o standartları da araştırırsan ona göre fiyatları ve markaları beğendiğine göre seçebilirsin (araştırma şart )

saygılar iyi forumlar....

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

vallahi billahi tüm hevesim kaçtı desem yeridir ben 6-7 yaşından beridir motorla büyüdüm 12 yaşında 100 lük vitesli 14 de 150lik vitesli motorum oldu sonra biraz 150lik scotor sürdüm sarmadı bıraktım sonra ehliyeti felanda aldım 15 bin tl para biriktirdim konuyu açtım
    sonra 2. bir cevap olarak ehliyetin varmı denmiş şakamı yapıyorsun vallahi anlamadım okula hastaneye gidip geleceğim diyorum sen ehliyet varmı diyorsun
    sonra
    motoru yurt dışından getirmeyi herkes yanlış anlamış ben ucuz olsun diye değil 2013 modeli getirtmeyi diyorum yoksa 2012 si var zaten türkiyede

Motosikleti
    VFR 800 (INTERCEPTOR)
    Ss hiç kullanmadıysan gt250 r yi geçiş motoru olarak enazından kullanmanda fayda var ve buyuk cc ler de oluşacak masraflarıda göz önünde bulundur. Artan paranı bir kenara koyup yine üzerine ekleme yaparsın buyuk cc ye geçiş için. Hem büyük cc demek çok yakıt demek

evet ss hiç kullanmadım bende dediğiniz gibi düşündüm vede fazla yakan bir motora gerek yok vede kayseriyi biliyorsanız nerde basacaksınız hız limiti 70 zaten 600 cc lerde dur kalk durkalk olduğundan fazla yakar dedim

Motosikleti
    VFR 800 (INTERCEPTOR)
    hem hararet yaptırırsın motora en sonunda da fan bozulur al başına belayı gt 250r bence ideal bir motor uzun yol için de uygun 170 i filan rahatça görüyor.

ama hala aklımda yurd dışından 250 r getirmek var 15 bin lirayı bulurmuki acaba %18 kdv %11 ötv var heralde başka birşey ekleniyormu bunun üstüne endonezyada felan satılıyormuş

Motosikleti
    VFR 800 (INTERCEPTOR)
    1- seni çok uğraştırır 2- bence deymez bir arkadaşında dediği gibi parça hem pahalı hemde parçayı yurt dışından getirtmen gerekecek çok çok pahalıya maal olur. o işe girme bence

zaten ben aldığım herşeyi temiz kullanan bir insanın 4 yıllık eşyam bile yeni gibi durur en basit telefona bile dikkat ederek kullanırım yani getirttim farz etsek ona gözüm gibi bakarım zaten bunun kasa 300 r ile aynı kasa kasayla ilgili sıkıntı olmaz zaten bunu elden çıkaracak olsam çok rahat çıkar heralde
    peki bu motoru diğer yıllar getirirlermi

Motosikleti
    VFR 800 (INTERCEPTOR)
    ilerde ne olacağını bilemeyiz firmaların insiyatifine kalmış bir durum. Yamaha mesela yzf 250 si var ama Türkiye de yok ama çok güzel motor 2014 te gelebileceği söylentisi var.

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:16 ----------

ha bu arada kawasaki er 6 n yada er 6 f de çift silindirli tami ekstradan 2 binlira gibi bir gereksinimin doğar

rumelian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Realson58 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ama hala aklımda yurd dışından 250 r getirmek var 15 bin lirayı bulurmuki acaba %18 kdv %11 ötv var heralde başka birşey ekleniyormu bunun üstüne endonezyada felan satılıyormuş
    Evet endonezyada var ama bir sor Turkiye ye niye gelmiyor? Cunku burada Euro 2 emisyon standartini saglamayan motora plaka cikmaz. O yuzden 300 luk geliyor artik. Ayrica kawasaki den bahsediyorsun. Almisken garantili al ki parca fiyatlari asiri ucuk. Ss gorunumlu istiyorum diyorsan gt250r ve honda cibir 250 var. Onun disinda kalitesine kimsenin laf soyleyemedigi bir Suzuki İnazuma var. Baska sifir tercih hakkin yok zaten piyasa dar.

-ZERO- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    yazdıklarından lisede okuduğun anlaşılıyor. konu dışı olacak ama lise kaçta okuduğunu sorabilir miyim?
    2014 Salcano Wolf 125 > 2017 Bajaj Pulsar 200NS ABS > 2020 YAMAHA YZF-R25

ben alakasını anlayamadım ama cevap vereyim lise 3 teyim lise 3 e gidip nasıl ehliyet alıyorsun dersende çift nakış desek olurmu

-ZERO- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Realson58 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben alakasını anlayamadım ama cevap vereyim lise 3 teyim lise 3 e gidip nasıl ehliyet alıyorsun dersende çift nakış desek olurmu
    sorma sebebim yaş veya ehliyet değil. lisedeki ilk senen olsa anlarım ama lise 3 e kadar gelmiş bir de üstüne çift dikiş yapmışsın ama halâ bağlaç olan -de'nin ayrı yazılması gerektiğini öğrenemişsin. :( bu arada ''getirte bilirmiyim'' değil ''getirtebilir miyim?'' bu tarz hatalar işte.(diğer hataları saymıyorum) senden ricâm Türkçemize sahip çıkalım
    ben bunlara takıldım
    2014 Salcano Wolf 125 > 2017 Bajaj Pulsar 200NS ABS > 2020 YAMAHA YZF-R25

puser - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HYOSUNG GT250 & GT650
    yurt dışından istediğin motosikleti ve taşıtı getirtebilir veya getirebilirsin. ancak gümrük işlemleri esnasında arcın fatura değeri üzerinden %130'a yakın vergi alınır. fatura değeri gerçek mi diye aracın üreticisine aracın geldiği ülkedeki fiyatı sorulur (elektronik yazışma ile). üreticinin yolladığı paha ile senin faturanın değeri karşılaştırılır. fatura gerçeği yansıtıyorsa bahsettiğim ölçüde vergi alınır ve artık trafik işlemlerine başlayabilirsin. yani ülkede zaten mevcut olan bir modeli almak için uygulanması pek mantıklı bir yol değil. ancak olmayan modeli getirip kullanmak için düşünülebilir.

Motosikleti
    Triumph Street Triple 675
    İlla racing tarzi mi istiyorsun? O boya racing olmaz kardesim zorlanirsin. Al bi crf250 rahat et. Kafanada bi arai ustune alpinestars mukemmel

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)