Sizce uzun yolda kulaklikla muzik dinlemek tehlikeli midir?
Sizce uzun yolda kulaklikla muzik dinlemek tehlikeli midir?
bence tehlikeli
ben genelde kulak tıkacı takıyorum rüzgar sesini kesiyor ama trafikteki sesleri duyabiliyorum
Bence tehlikeli değil sesini çok açmadığın sürece rüzgar sesini kessin yeter yoksa o rüzgar sesi felaket baş ağrısı yapıyor.
Herkesten hızlı sürmek,yalnız süreceğinin garantisidir Zonguldak-MT
Dikkatiniz yoldan alabilecek herşey bence de tehlikelidir. Kendim kesinlikle dinlemem.
Bir yandan da tehlikeli ama niye Goldwing gibi motosiklerde müzik sistemi bulunuyor onu düşünmekten de kendimi alamıyorum.
Bilge değil sadece ahmaklar her şeyi bilir.
Benim müzik dinlerken daha iyi konsantre oluyorum yola ... (tabiki ses biraz kısık olcak rüzgar sesini kessin yeter) Bence göreceli bir konu ..
Aşk tutkuyu ortaya çıkarmasaydı.O 2 tekerin üzerinde gitmezdim !!!!
Bence sesi trafikteki sesleri engellemediği sürece hiçbir sakıncası yoktur, uyku getiren tarzda müzikler olmadığı sürece bilinci açık tutmaya faydası bile olur.
2010 Kanuni Breton 21.000km|2013 Kuba XR 125 8.000km|2012 Hyosung GT250R 25.500km|2016 Bajaj Pulsar 200NS 14.500km|2018 Motolux Rossi 50(King 139)|2013 Mondial Mash 150 6.000km|2017 Mondial Drift 135 6000km|2021 RKS Azure 50|2022 Arora Freedom 50|2023 Hero Dash 125
o zaman benim gibi yapın zz top, led zepplin, lynrd skynrd yada SRV falan dinlemek lazım.. iyice gaza gelmek için
If you don't Ride, You don't know...
Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing
kimilerine göre motosikletde müzik dinlemek tehlikelidir ama kimilerine göre motosikletin üzerinde olmak tehlikelidir ama ben motor üstünde yalnızca rüzgar sesini kesecek kadar müzik dinlemeyi,dinlememeye tercih ediyorum(ne karışık bir cümle oldu yav)
UNUTMAYIN MOTOSİKLET TEHLİKELİ DEĞİLDİR ONU TEHLİKELİ KILAN ÜZERİNDEKİ SÜRÜCÜDÜR HATTA MOTOSİKLET O KADAR MASUMDUR Kİ SİZ OLMADAN AYAKTA BİLE DURAMAZ.
Kulaklıklar dış ortam sesini çok kesmeyecek şekildeyse ve seside düzgün ayarlarsan keyfinden geçilmez çünkü sıkılır insan bir süre sonra yolda rüzgar, motor sesinden. Goldwinglerde hoparlör var diye biliyorum ben...
Makul seviyede açıp dinlemek zararsız bence hatta yeni model kulaklıklarda müzik son ses olsa bile dışardaki sesi bir miktar içeri alıyor dışta deliği felan oluyor birşeyler oluyor yani.Yoksa uzun yola çıktın trafik kurallarına uyayım dedin 90-100'le gidiyorsun yol mu biterrr sen mi bitersin bilemeyiz açın dinleyin kendinizi riske etmeyecek şekilde müzik iyidir yolda uykunuzun gelmesini yolun sürekliliğine alışmanızı engeller
Kesinlikle tehlikeli. Arkamı kontrol etmeden 15 sn gittiğimi pek hatırlamıyorum. Gittiğimde ise bir arabanın dibime kadar girdiğini farketmiştim. Kesinlikle çok tehlikeli.
ölümün seni nerde beklediğini bilemezsin..
Ben motosiklette müzik dinlemeyi anlamlı bulmuyorum, belki o yoldan motosikletle bir daha geçmeyeceğim ama aynı şarkıyı 40 kere dinleyebilirim. Müzik dinlemeye ne gerek var, hem motosikletle ufacık bir dikkat kaybı bile ciddi risk oluşturur. Müzik dinlersiniz kaza yaparsınız demiyorum ama yola odaklanamayabilirsiniz.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)