Sürekli dikiz aynasından arkanı kontrol ettiğin sürece ve müziğe kapılıp gitmediğin sürece çok iyi oluyor. Yalnız hareketli bir parça gelirde benim gibi radara yakalanırsan o sıkıntı işte
Sürekli dikiz aynasından arkanı kontrol ettiğin sürece ve müziğe kapılıp gitmediğin sürece çok iyi oluyor. Yalnız hareketli bir parça gelirde benim gibi radara yakalanırsan o sıkıntı işte
2008 - 2011 Mondial 125Mt , 2012 - 2013 Honda Dylan, 2013 - ...... Aprilia Sportcity 250ie
Motosiklet özgürlüğümün tek yolu.
Eğer dinlenecekse Radyo Voyage'ı tavsiye ederim.
Hani yol filmlerinde konuşma biter müzikle manzaralar ve yol başlar ya, doğa içerisinde giderken hafif müzik bana o zevki veriyor.
Veya bana Vietnam Savaşı zamanı müziklerini dinlerken altındaki mobileti bile chopper zannetmeyen birini söyleyin O eski woswoscu, free soul takılan tarz baya gazlayıcı
CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )
uzun yola çıktığımda otoyolda dinlerim. şimdiye kadar bir zararını görmedim (Allah göstermesin). haricinde dinlemem
CBF 150-->CBF 250-->CBF 500-->CBF 600-->...?
bence tehlikeli. uzun yoldan bahsediyorsun.. bir zamandan sonra dinlemediğin halde yorgunluk basıyor dikkat düşüyor.
Aklıma geşmişken örnekliyeyim istedim ! , "Bizim buradaki tren yolundan , kulaklıkla müzik dinleyerek geçmekte olan bir bayana , tren çarparak ölümüne sebep olmuştu , hatta trenin yaklaştığını görenler , kadına bağırarak uyarı yapmışlar , fakat onları bile duymamış !!.
" Aklı "fukara olanın , fikri ukela olurmuş !.
BİLGİ GÜÇTÜR
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)