Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

sizce uzun yolda kulaklikla muzik dinlemek tehlikeli midir?

REKLAM ALANI
    waeder - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Aprilia Sportcity 250ie vardı satıldı :( (2009)
    Sürekli dikiz aynasından arkanı kontrol ettiğin sürece ve müziğe kapılıp gitmediğin sürece çok iyi oluyor. Yalnız hareketli bir parça gelirde benim gibi radara yakalanırsan o sıkıntı işte
    2008 - 2011 Mondial 125Mt , 2012 - 2013 Honda Dylan, 2013 - ...... Aprilia Sportcity 250ie
    Motosiklet özgürlüğümün tek yolu.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    bsongoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Almak Üzere
    Eğer dinlenecekse Radyo Voyage'ı tavsiye ederim.

amaninmb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    QJ Motor- VPS 125
    Alıntı Mengu16 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben motosiklette müzik dinlemeyi anlamlı bulmuyorum, belki o yoldan motosikletle bir daha geçmeyeceğim ama aynı şarkıyı 40 kere dinleyebilirim. Müzik dinlemeye ne gerek var, hem motosikletle ufacık bir dikkat kaybı bile ciddi risk oluşturur. Müzik dinlersiniz kaza yaparsınız demiyorum ama yola odaklanamayabilirsiniz.
    Alıntı cenkito adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    + dısarıdan gelen sesleri de tam anlamıyla duyamayıp gerektiği kadar hızlı tepki veremeyebilirsiniz
    + yoldaki dışarıdan gelen seslere tepkiyi hızlı veremeyip , arkasından hızlı bir şekilde sövüp - sapanlayıp içimizi boşaltamayız.
    "men dakka dukka"

Murat 48/30 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Salcano Wolf 11 (gri)
    Hani yol filmlerinde konuşma biter müzikle manzaralar ve yol başlar ya, doğa içerisinde giderken hafif müzik bana o zevki veriyor.

Veya bana Vietnam Savaşı zamanı müziklerini dinlerken altındaki mobileti bile chopper zannetmeyen birini söyleyin O eski woswoscu, free soul takılan tarz baya gazlayıcı
    CB 125E(6000 km), Salcano Wolf 11(Gümüş Atmaca)
    Özgürlük çoğu kişilerce çok bilinmeyenli bir denklem iken, biz motorcuların ilk marşla birlikte hissetmeye başladığımız hazdır.(Murat KANAT 17.01.13 )

macar_93 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBF 150 x MZ etz 125 (92)
    Alıntı Mengu16 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben motosiklette müzik dinlemeyi anlamlı bulmuyorum, belki o yoldan motosikletle bir daha geçmeyeceğim ama aynı şarkıyı 40 kere dinleyebilirim. Müzik dinlemeye ne gerek var, hem motosikletle ufacık bir dikkat kaybı bile ciddi risk oluşturur. Müzik dinlersiniz kaza yaparsınız demiyorum ama yola odaklanamayabilirsiniz.
    % 100 Katılıyorum =)

Rüzgar sesini kesmek için nasıl kulak tıkacı kullanıyorsunuz ? Böyle hamur gibi olanları var onlar acıtıyor kulaklarımı.Acıtmayan var mı ?

arnold - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBF 600
    uzun yola çıktığımda otoyolda dinlerim. şimdiye kadar bir zararını görmedim (Allah göstermesin). haricinde dinlemem
    CBF 150-->CBF 250-->CBF 500-->CBF 600-->...?

Permatiq59 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KapÇık
    bence tehlikeli. uzun yoldan bahsediyorsun.. bir zamandan sonra dinlemediğin halde yorgunluk basıyor dikkat düşüyor.

Benli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Aklıma geşmişken örnekliyeyim istedim ! , "Bizim buradaki tren yolundan , kulaklıkla müzik dinleyerek geçmekte olan bir bayana , tren çarparak ölümüne sebep olmuştu , hatta trenin yaklaştığını görenler , kadına bağırarak uyarı yapmışlar , fakat onları bile duymamış !!.
    " Aklı "fukara olanın , fikri ukela olurmuş !.

BİLGİ GÜÇTÜR

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)