ilk önce geçmiş olsun dilekerimi sunuyor..ve nacizane fikrimi söylüyorum motor üstünde korkuyun aklınıza getirmeyin yoksa kazalara davetiye çıkarırısınız...
ilk önce geçmiş olsun dilekerimi sunuyor..ve nacizane fikrimi söylüyorum motor üstünde korkuyun aklınıza getirmeyin yoksa kazalara davetiye çıkarırısınız...
geçmiş olsun
gerçekten herkese teşekkürler.
live to ride, ride to live
NİGHTWATCHER geçmiş olsun.Kardeşine acil şifalar dilerim.Tez zamanda iyi olur inşallah.Ençok babana üzüldüm.Onu çok iyi anlıyorum.AKİRA o kadar korkma kardeşim,yoksa motor sürmenin zevki kalmaz.Allah kazasız belasız sürüşler versin.Sağlıcakla kalın.
BOZKURT
KUBA 150-25
Kardeş geçmiş olsun,
Bunun çok fazla surat ile de ilgisi yok, düştüğün yer, şekil ve motorun ağırlığı çok önemli, 20 ile giderken kamyondan kaçmak için motoru yatırmak zorunda kaldım, ama maalesef ki omuzum kırıldı çünkü motoru yatırdığım yerdeki 30 cm derimliğindeki içi su dolu çukuru farkedememiştim.Hava hafif yağışliydı!
geçmiş olsun kardeş.Dediklerinde haklısın racing kullananlar gaza gelmeyin arkadaşlar çünki benim en sevdiğim arkadaşım vefat etti onu burdan tekrar andım Sevgili Burkay kardeşim Allah rahmet eylesin.....
Geçmiş olsun...
[FONT="Georgia"][FONT="Verdana"][B][COLOR="Blue"][SIZE="2"]Biliyorsan konuş,ibret alsınlar.Bilmiyorsan sus, adam sansınlar..[FONT="Georgia"][/FONT][/SIZE][/COLOR][/B][/FONT][/FONT]
ben de iki kolumu birden kirmistim kucukken. futbol oynarken bacagima kesik bir fidanin 10cm si girmisti:D havuzda 3 kez on dislerimi kirdim, bi de basketbol oynarken rebound da belimi fena sakatlamistim, hala cekiyorum..
simdi de motosiklet alcam. ama akillandim valla akillandim:D
VALLA, GECMİS OLSUN. CABUK UNUTSUN..
geçmiş olsun...
May the Force be with McLaren Mercedes
Arkadaşlar ben Nightwatcher ve kolu kırılan Sinan'ın babası Ömer...
Gösterdiğiniz ilgiden dolayı çok duygulandım.
Yüce Mevlam Başta sizleri ve tüm dostlarımızı her türlü kötülükten, kötülerden ve kazalardan korusun.
Hepinize teşekkürlerimi iletiyorum.
çok geçmiş olsun...doğru sölüyosun lütfen dikkat..
B rh +(pozitif)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)