Kinetic Cup A Ne Dersiniz Yazdim Bir Kişi Bile Yorum Yapmadi Siz Yeni Gelenlere Hep Bölemi Yapiyorsunuz Hem Bu ötv Protesto Olayini Da Içine Katariz Süper Bi Etkinlik Olur
Kinetic Cup A Ne Dersiniz Yazdim Bir Kişi Bile Yorum Yapmadi Siz Yeni Gelenlere Hep Bölemi Yapiyorsunuz Hem Bu ötv Protesto Olayini Da Içine Katariz Süper Bi Etkinlik Olur
Aramıza hoşgeldin arkadaşım..Herkes sabah mahmurudur..iş güç..sabırlı ol..
birazdan sıcacık bir ailaye geldiğini göreceksin sevgi ve saygının esirgenmediği günler dilerim..
Hoşgeldin. Konuda sadece "üstadlardan yardım bekliyorum" yazarsan cevap gelmemesi normal.
ne yazmalıyım yeni geldim dedim ya pek muhabbet ortamı nasıl bilmiyorum kusura bakmayın
Biz yeni gelenleri hiç sevmeyiz.
Hele güzel fikirlerle gelirlerse nefret ederiz.
Hoşgeldin dostum
dostum hoşgeldinn..akrebin dediği gibi sabah mamurluğundandır aile güsel kalıcı olman dileğiylee
Günyadın
Daha dur bismillah 1 saat bile olmamış geleli.aslında heryeni gelene aynı anda 17.000 kişi birden hoşgeldin falan dedik geçenlerde ve malesef arkadaşımız mesaj manyagı oldu şuan bakırköy de garibim.yaaa nekadar üzücü dimi.
biz senide kaybetmemek için alıştıra alıştır sırayla h.gldin diyoruz kıymetini bil
"[COLOR="Red"]Ben hayata[COLOR="Red"][/COLOR] çelme atıyorum.Takiii o bana gerçek çelmesini atana kadar"[/COLOR]
oh be sonunda benim motorumdan kullanan birisi çıktı siteden hoş geldin dostum
ne sağcıyım ne solcu motorcuyum motorcu kalayım:cat:
Valla Bİr SÜrÜ Forum Sİtesİne Baktim En Krali Bu Sİtemİzİn DeĞerİnİ Bİlelİm Ve Her Zaman En Önde Bİz Olalim Dİye DÜŞÜnÜyorum Ses Getİrecek Etkİnlİkler Yapariz İnŞallah Herkese TeŞekkÜrler
hoşgeldin ahbap
Bir daha hangi ana doğurur bizi?
hoş geldin arkadaşım. ooo bu işlem yenilere değil herkese. ayırım yok ben motocar kullanan varmı dedim şimdilik kimse yok acele etmiyecen sen yaz en alakasız zamanda millet seni bulur. bundan çook önce popcorn almıştım onunla ilgili sorular bile daha yeni geliyor. kaldıkı sen daha yeni açmışsın birazcık bekliyecen.
ramzey 125 cc sport scooter
kanuni motocar 200 cc
dostum hoşgeldin bende katılalı fazla olmadı 1 aydır burdayım.
hoşgeldiinnnn
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
hoş geldin merak etme burda her motor sever seni kucaklayacaktır bağrına basacaktır seni
motorsiklet bir tutkudur kimisi için benim içinse hastalık BEN MOTOR MANYAĞIYIM
Bende Yeni Katildim Hoşgeldin Kardeş Burada Iyi Bir Ortam Var Gerçekten Iyi Bir Yer Inşallah Kalici Olursun
[SIZE="2"]kartalca.68@hotmail.com[/SIZE]
ama sen abiler demişsin bide
bayanlar üstüne alınmadı tabi..
abiler dediiğin için üzerime alınmıom
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)