ben bayanları hiç hesaba katmıyorum konu motor olunca pardon bütün bayanlara da yazmış olayım yazan ve yazmayan herkese teşekkürler
ben bayanları hiç hesaba katmıyorum konu motor olunca pardon bütün bayanlara da yazmış olayım yazan ve yazmayan herkese teşekkürler
CBR 125 R
Şimdi Allahım diorum sabır ver banaH@S@N adlı üyeden alıntı
Anladın mı???????
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
anladımda sen beni anlamıyorsun konunun başlığını bile dğiştirdim o yazıyı da özür amaçlı yazdım yani bayanlarında motorla ilgilendiğini kabul ediyorum ama sitede yoktur diye düşünüyordum varmış yaptık bi hata afdiliyoruss
CBR 125 R
hoşgeldin h@s@n,umarım boşgelmedin ?
[SIZE="2"][B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"]gerçekleri [/COLOR][COLOR="Yellow"]tarih [/COLOR][COLOR="Red"]yazar[/COLOR],[COLOR="Yellow"]tarihi [/COLOR][COLOR="Red"]galatasaray[/COLOR] [COLOR="Yellow"]yazar[/COLOR][/FONT][/B][/SIZE]
hoşgeLdin kardeş
[COLOR="DeepSkyBlue"]øØ |[ ߀Nim s€vdคM maviDir , mคvi iSe uMut... รєภ ђ€p yür€ğiNi mคvi Tut... ® ]| Øø
TR - - A Rh+ ---> MæVi PæNT€RL€R - [/COLOR]
hoş geldin
Acımadıki, acımadıki
hoşgeldin kardeş hoşgeldin
yazanlar leyla'yla mecnun kitabın
summaniyi bir kenara yazmışlar
gözünüzden gelen yaşlar ömür boyu rüzgar kaynaklı olsun inşallah
Arkadaşlar selam.Ben siteye yeni katılanlardanım,sohbetlerinizi takip ediyorum çok seviyeli gidiyor, teşekkür ederim hepinize.2 hafta önce tiwesterim vardı değiştidim CBF 500 aldım.İzmir metrosunda görev yapıyorum,sizler bakıyorum hep hafta sonu geziler düzenliyorsunuz.Hafta tatilim uyarsa bende size katılmak isterim ,eşimle tabi.KAZASIZ günler dileği ile.
DOSTUM HOŞ GELDİN
hoşgeldin üstad, adres doğru, tercih doğru
sorduğun model hakkındada mutlaka yorumlar alırsın dert etme...
bir gün gelecek, gelecekte gelecek...B RH+
dostum hoş geldin,izmirden selamlar,
sevgi ve saygıyla kal.
Slm Bende Yeni Geldim
hoş geldin hacı görüsmek üzere
Her Ne Kadar Sosyetik Olmasakta Her Genc Kizda Resmimiz Her Yerde Izimiz Vardir Cunku Biz DENİZLİLİYİZ (DENİZLİ MT)
merhaba dostum...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
metro 2005 bize katılabilirsin
ne sağcıyım ne solcu motorcuyum motorcu kalayım:cat:
hoşgeldin
[FONT="Georgia"][FONT="Verdana"][B][COLOR="Blue"][SIZE="2"]Biliyorsan konuş,ibret alsınlar.Bilmiyorsan sus, adam sansınlar..[FONT="Georgia"][/FONT][/SIZE][/COLOR][/B][/FONT][/FONT]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)