Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

tanışma ve yenı satın almak istediğim motor ile ilgili birkaç soru

REKLAM ALANI

Öncelıkle herkese merhaba arkadaşlar . 18 yasımı dolduruyorum ve scoter tarzı şehir içinde binebıleceğim bir motor almayı düşünüyorum .( ilk motorum olacak .) baslangıc için önerılen motor honda fizy oldu ve bırkaç arkadaşımda var , gercekten de sehır ıcınde yeterlı bır motor gıbı gorunuyor. Sizin gibi motordan iyi anlayan kısılerın de yorumlarını almadan satın almak ıstemedım . Sizce yeterlı olur mu ayrıca yaz aylarında arada bir yaklasık 60-70 km lık bır yol ıle izmir ' in bir ilçesınden kusadasına gitmeyı dusunuyorum , bu yolda sıkıntı olur mu ? ve son olarak motoru satın aldıktan sonra plaka ve diğer masraflar yaklasık olarak ne kadar cıkar ? bunlar hakkında değerli yorumlarınız beklıyorum..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    amaninmb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    QJ Motor- VPS 125
    10 ayı geçkin süredir Fizy kullanıyorum. Normalde sıkıntım yoktur ve 300-400 km uzun yola çıktığım oldu. Şehir içi güzel. fakat scooter ların kronik sırt ağrısı oluyor 100-150 km de dinlenmen gerek biraz. ve 80-90 gidebilirsin.

Diğer motorları veya CBF-YBR de düşünebilirsin. Ki Ben CBF takaslarına açığım açıkcası yetmemeye başladı Fizy bana
    Bende ilk alırken Şehir içi yeter bana küçük az yakar vs diyorum amma yetmiyo
    1875caner bunu beğendi.
    "men dakka dukka"

ozcanaykul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Satın aldıktan sonra ruhsat için ödeyeğiniz tutarlar aşağıdaki şekildedir
    Ruhsat 155,50
    Plaka 20,00
    ek1 30,00
    sigorta 80,00-180,00 arasında yaşa göre değişir
    1875caner ve dreamkiller bunu beğendiler.

2 mesaj yeterlı oldu benım için . çok teşekkur edıyorum

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)