ya abicim, yeni gelmiş 2 ayrı başlık açmış,
açtığı başlıklara abksan ehliyet yok, videodan vites atmayı öğrenecek, yarı otomatikte kararlıymış, yaşı gelince alacakmış vs vs...
bir motora kaç kişi sığar diye soru soran, ehliyetsiz ve 17 yaşında bile değil.
iğneliyorum ki, çuvaldız bende saplı zaten ;)
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
guven usta bana niye bu ters yapıyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:15 ----------
yav kardeşim kaç kişi değil anlatamadım 2 kişi rahatça sığar mı yani cup lara bilgi almak istiyorum sen bana ne ters yapıyorsun bu tavırlar falan ?
:bestmt: Hızlı Gidip Durmasını Bilirim Sen bakma Bana ben Rüzgar Gibiyim. :bestmt:
İyi niyetli birisin ama başlığa bakınca motora 3-4 kişi binmek istiyor heralde diye anlıyorum
sağolasın yok yok yanlış anlattım ben kusura bakmayın
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:38 ----------
Valla bilmiyorum ben daha yeni geldim siteye motor sorup soruşturmak için tam bilgi almak için kusura bakmayın rahatsızlık verdiğim için özür dilerim bilmiyordum yani böyle konulara sinir olacağını kusura bakmasın oda
:bestmt: Hızlı Gidip Durmasını Bilirim Sen bakma Bana ben Rüzgar Gibiyim. :bestmt:
cupta da titreşim war onu söyleyim bendede wardı cunkü yerinde olsam mg prince alırdım ilerde cc sinide büyütürsün yetmemeye başlarsa
benim babamda ilk baş vergisiz dedi vergili olsaydı ben verecektim zaten neyse aldı 1 ay kadar geçti mahalleden 125lik 150lilik motorlar geçiyor mc-x falan adamın gözü onlarda kaldı sordu kaç para diye bana mc-x e 3200 dedim iyiymiş dedi bu sene ondan alıcaktı fakat şimdilik kubanın xcg modelini almayı düşünüyorum zaten uzun yol pek yapmam arada bir fln okulumda engel olur en uygunu kuba şimdilik
2012 Kuba CG100 1205 km(5 Vites) -------> 2013 Kuba XCG150 ...
A Rh+
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)