Hocam bende spitzer 250 kullanıcısıyım 1 ay olmadı daha alalı. Motor gerçekten fiyatına göre harika bir motor. Bir kaç yorumda ses için egzozu değiştir demişler. Hiç gerek yok bunu zaten düşünmüşler egzozun çıkış kısmını bir karga burnuyla tut ve egzozun hemen alt tarafında bir vida var onu sök. Susturucuyu çıkarabiliyorsun ve çok daha güzel bir ses veriyor.
Usta benim sormak istediğim bir soru var ya bu arkadaki kuyruğun üstündeki oturak sağlammı yani kuyruk biraz ince duruyor arkaya biri otursa kırılırmı acaba sağlammıdır ?
Arkadaşımın alcam diye tutturduğu, benımde alma dıye direndiğim bi motor:D Hayırlısı olsun kazasız belasız sürmen dileğiyle..
[QUOTE=stalking;3219250]Ben 140 basan honda 125 cbr gördüm. Ve 150 km hiza ulasan mondial 150 mr vulture.
nasıl bi vulture o arkadaş.bendede vulture var ama rampa asa 125 gorebıldım.nos mu var o motorda
Bu motosikletle sorunsuz 1000 km gidebilen varmı ciddi merakdan soruyorum.Bilgisi olan varsa paylaşsın .Megelli konusundada durmadan aletin bir sıkıntı çıkardığı yazılı .Bu markalar bu kadarmı kötü yahu .
merkez zonguldak...karabük ilçemiz di :D merkezde buluşak agaa :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:45 ----------
[QUOTE=cx571;3302337]aksama kadar pc basında olunca halıyle buraları faydalı buldugumdan mesken edındım kendıme :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:47 ----------
senın cbr la takas edeceksek geleyım...nolcak karabük şurası :D
Bu motoru ilk defa bugün canlı canlı gördüm kafasında kask olmayan bir apaçi sürüyordu yanında da cuplu bir apaçi dostu vardı.Şekli şemali güzel (gerçi yzf 125r nin şişirilmiş versiyonu gibi) olsada içi seni dışı beni yakar hesabına dönmez umarım.
Hani şu şekilci anlayıştan kurtulsak çirkin ama sağlam motorlara binsek şekil yapıcaz diye kendimizi motordan soğutmasak...
Ama ne desek boş illa şekil olucak ciuv ciuv uzay gemisi sesi çıkaracak
Ben Yaklaşık 5 aydır kullanıyorum , 5.000 km yi geçtim , Yaşadığım sorunlar 1-KM göstergesi geç tepki veriyordu yenisiyle değiştirildi ancak sonradan fark ettik ki kabloda temassızlık varmış ,boşuna değişti! 2-Sol ayna çok gevşedi yeni ayna taktım 3-En altta bir krenaja bağlanan L şeklinde metal bir aparat vardı o kırılmış ses yapıyordu kaynak yaptırdım.
Bunların dışında sıkıntı olmadı , Yolda kalmadım,Hafta sonları 300-400 km lik gezilere çıkıyorum ortalama 90-120 max. gidiyorum.Bu motorun tipine bakıp ta neden 180-200 yapmıyor demeniz çok saçma Eti belli Butu belli 223 cc /19 bg 150 kg - Ben başlangıç motoru olarak aldım ,Parçası ucuz servisi ucuz . Kalkıp ta 170-180 yapmasını istemek abes olur,Hatta bana göre Kawa ve Hoda ile kıyaslamanızda çok saçma sonuçta fiyatı belli teknik özellikleri belli hitap ettiği kullanıcı belli.Üzerinde istediğim gibi değişiklik yapıyorum , Krenajları deldim sinyalleri değiştirdim , Far yuvasını değiştirdim Xenon taktım ,Kafa krenajı farklı renk olsa nasıl olur dedim başka renk Krenaj sipariş ettim ( kargo dahil 70 tl ) Arkadaş daha ne olsun ??? hadi bunları yapın bakalım cbr yada ninja ya ne kadara mal oluyor ki Tekrar söylüyorum kıyaslanacak makineler değiller.
Evet beyler başlangıç olarak alcam cbr 125 mi 250 spitzer benim için biriniz önerin ya
Arkadaşlar merhaba foruma yeni katıldım.. Düşük bütçeli sport bir motor ararken forumda uzun bir gezintiden sonra Yuki 250 spitzer almaya karar verdim.. Kısaca bir bilgi rica ediyorum kullanıcılardan, kronik arzalara karşı dikkat etmem gereken bir konu var mı.. İlk defa motor alacağım için bu durum sıkıntılı bende.. ayrıca piyasada sıfır olarak 2013 ve 2014 modeller mevcut arasında bir fark varmıdır herhangi bir aksamında..
yzf 125i kopyalamislar, ben bayide kirmizi renkli olani gördüm ve epeyce inceledim. Plastik grenajlar çok kalitesiz.. Ha şunu söylemek isterim ki kimse çin motor diye hafife almasın neticede mühendislerin elinden geçiyor. Arkadasimin 125cc better motoru var 8 yillik filan motor hala kullaniyor su ana kadar hiç bir arıza vermedi diyor. Zincir lastik bile değişmedi. Motorun anatomisi ile oynar, 250cc den 600lük performans beklerseniz, teker yapip motoru zorlarsaniz, yemini suyunu eksik ederseniz muhakkak caninizi sıkacaktir. Her motor için geçerli bu. Hyo 170 yapsın, senin yuki 160 yapsın çok mu dert?
Önemli olan yedek parça temini
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:38 ----------
insanoğlu çok doyumsun. 125cc motor alır önce itina ile kullanır sonra sınırlarını zorlar motor max 120görüyordur niye 130 görmüyor der 250cc ye geçer. Sonra bu motorunda limitlerini zorlar. Imkan doğrultusunda sürekli daha fazlayi ister, tatmin olmaz. Neden kıymetini bilip efendi efendi kullanmayız bilemiyorum. Motorumuz 500km hız yapsa emin olun 600km hız isteyenler olacaktır. Benim motorum 125cc. Hızi da, gücüde her şeyi ile bana yetiyor. En iyi mal sahip olduğun maldir. Çin i japonu yok. Kıymetini bilirsen, motoru doğasi gereği kullanırsan çok uzun yıllar binmemek elde değil.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)