Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
5. sayfa BirinciBirinci ... 34567 ... SonuncuSonuncu

Yeni Motorum Yuki 250 Spitzer

REKLAM ALANI

Motosikleti
    KTM 125 Duke
    Yamaha yzf 125 olduğunu soyle inanirim cok benziyor
    Yanagisawa bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    waeder - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Aprilia Sportcity 250ie vardı satıldı :( (2009)
    Hayırlı olsun görüntüsü çok güzel inşallah arızasız kazasız belasız binersin .
    Yanagisawa bunu beğendi.

Uway - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Rks Titanic 150-SYM Wolf 250-Hyosung RT125
    G-Max 250R olarak youtubede baktım gayet hoş..umarım sorun cıkarmaz..hayırlı olsun
    Yanagisawa bunu beğendi.

Yanagisawa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Triumph Tiger 800XC gitti Hayabusa Alma Arifesinde
    Alıntı abana1903 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ağvada gördüğüm arkadaş sendin demek kaldırıma park etmiştin. Sesi ve görüntü muhteşem, yuki yazınca olay biraz değişiyor ama bu paraya R1 veya 600 rr görüntüsünü yakalamak var
    Evet sanırım perşembe agvaya gittik bizim gruptan bir arkadaşla gittik kaldırımdaki motorlar bizdik Hondada temel eğitim aldı ona bir CB125 aldık ve ilk uzun yoluydu ogün 300 km yol yaptık tamamen seyahat onun kullanımına göre ayarlandı onun tecrübe kazanması içindi ve bence çokta başarılı bir iş çıkardı bugün telefon açtı abi gidelimmi yarın tekrar diyor

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:10 ----------

Alıntı raven71 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hayırlı olsun. duro lastiklerin performansı nasıl?
    Ben henüz hiç bir sıkıntı yaşamadım yanlız hep kuru zemin ve sıcak havada kullandım forumda ıslak zeminde çok zayıf diye yazanlar var ve ben ağvada benzin alırken benzinlikte yerler ıslaktı ön freni sıkınca kaydı depoya yanaşmak üzee olduğumdan bi sıkıntı yaşamadım toparladım ama ıslak zeminde sıkıntı yaşatır tahminimce
    Yarı durgun olmamalı deniz; ya durgun olmalı,yada kudurmalı..

ducatigt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Ninja
    Alıntı Yanagisawa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Evet sanırım perşembe agvaya gittik bizim gruptan bir arkadaşla gittik kaldırımdaki motorlar bizdik Hondada temel eğitim aldı ona bir CB125 aldık ve ilk uzun yoluydu ogün 300 km yol yaptık tamamen seyahat onun kullanımına göre ayarlandı onun tecrübe kazanması içindi ve bence çokta başarılı bir iş çıkardı bugün telefon açtı abi gidelimmi yarın tekrar diyor

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:10 ----------

Ben henüz hiç bir sıkıntı yaşamadım yanlız hep kuru zemin ve sıcak havada kullandım forumda ıslak zeminde çok zayıf diye yazanlar var ve ben ağvada benzin alırken benzinlikte yerler ıslaktı ön freni sıkınca kaydı depoya yanaşmak üzee olduğumdan bi sıkıntı yaşamadım toparladım ama ıslak zeminde sıkıntı yaşatır tahminimce
    Hocam ıslak zeminde ciddi sıkıntı yaşatıyor benden söylemesi, yola tutunamıyor frende özellikle.

Motosikleti
    sym gts 250
    Alıntı KTM07 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yamaha yzf 125 olduğunu soyle inanirim cok benziyor
    YZF 125 bunun yavrusu gibi durur.Makinada heybet var.
    Yanagisawa bunu beğendi.

Motosikleti
    suzuki gsx650f, yamaha r6
    hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız uzun süre binersin inşallah. gerçekten yakışıklı bir motor, izlenimlerin gercekten önemli olacak. iyi sürüşler

katre09 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bütün sayfalrda ki yorumlar aşagı yukarı baktım cok keyf aldıgınız belı hevesiniz bambaska bn de heyacanlandım önce sunu söylım motoru cektıgın makına süper cok güzell cekıyor motora bakıp bakıp su saatte yfz degil mi dedim durdum bir ara gözlerımı zorladım. yukı nın 250 cc scootter 35 yasında adamı kronık arızadan aglattıgını bılıyorum ben utandım o motordan attı çöpe resmen sinirinden. az önce bunun satılılarının sahibinden d gördum sonra form geçtım parasına göre güzel helede dediginiz gibi dealımden ıyı ise super bende bekıyorum borsayı galatarsay yaktı benı yükselsın bırde ben yapıştıracam hyo veya cbr kazasız belasız sıkıntısız kronık arızasız yolculuklar
    Arkamdan konuşup beste yapacağına, yüzüme konus da düet yapaIım.

Motosikleti
    Alıntı katre09 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bütün sayfalrda ki yorumlar aşagı yukarı baktım cok keyf aldıgınız belı hevesiniz bambaska bn de heyacanlandım önce sunu söylım motoru cektıgın makına süper cok güzell cekıyor motora bakıp bakıp su saatte yfz degil mi dedim durdum bir ara gözlerımı zorladım. yukı nın 250 cc scootter 35 yasında adamı kronık arızadan aglattıgını bılıyorum ben utandım o motordan attı çöpe resmen sinirinden. az önce bunun satılılarının sahibinden d gördum sonra form geçtım parasına göre güzel helede dediginiz gibi dealımden ıyı ise super bende bekıyorum borsayı galatarsay yaktı benı yükselsın bırde ben yapıştıracam hyo veya cbr kazasız belasız sıkıntısız kronık arızasız yolculuklar
    İyi dilekleriniz için teşekkürler bu motorun aslında YUKİ'nin motorlarınla bir alakası yok arjantin menşeyli Zenelle ZR 25 R diye tüm dünyada satılan motoru burada Yukidiye satıyorlar dediğiniz scooter ile yanyana gördüğünüzde kalite farkı bariz ortada son bakımında götürdüğüm aynı zamandada yarışçı olan arkadaşım " şaşırdım bu makineyi ilk gördüğümde adamlar baya baya yapmış bu sefer,birde 2 silindir koysalarmış ortalığı mahfederdi bu motor " demişti ben hala kullanıyorum ve hiç bir sıkıntım yok diğer 250cc lere göre son hızı 15 km daha az ama ara gaz açmaları vs gayet başarılı ben 96 kg yim rampa yukarı 120 de hala citti gaz yiyip giden bir motor hava soğutmalı olmasınında hiç bir sıkıntısını görmedim yeni çıkan bir marka var hatta benimde almaya baya bir niyetim vardı açıkçası ondan hem kalite hemde cüsse olarak baya farklı geçen gün bana satış için telefon açan biri" abi ben alırsam ankaraya otobüsün bagajında götürürüm diyordum ama yolda gördüm baya büyük 600cc lik motor kadar" dedi şu ana kadar aldığıma hiç pişman olmadım..

memnunıyetınız benı cekıyo titreşim ve km de yakarı nedır acaba

Motosikleti
    Alıntı katre09 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    memnunıyetınız benı cekıyo titreşim ve km de yakarı nedır acaba
    Tek silindir olmasına rağmen balansörlü olduğu için rahatsız edici bir tireşimi yok,yakıt konusundada hiçbir ölçüm yapmadım açıkçası yarım depoya düştümü 20 tl lik alıyorum buaralar iş yoğunluğundan motorada binemiyorum o 20 tl ile baya bi geziyorum hemde 100-120 km sürat üzerlerinde ama kaç km desen inan bilmiyorum.

EYW HOCAM TŞKLER bilgin ve ilgini çin tşkler

130'u_gördüm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pulsar 200 NS & Kanuni Windy S
    son hız nedir deneme yaptınız mı hiç ?

beko12345 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Dl 650 V-Strom K8 , Kuba blackcat
    Alıntı 130'u_gördüm adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    130'u_görmüş :D
    Shrieker bunu beğendi.

130'u_gördüm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pulsar 200 NS & Kanuni Windy S
    he iyi zaten bana 130 yetiyor Nikimle ters düşmek istemem

Yanagisawa hocam satıyor motoru sahibinden de http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yuki-sifirindan-farksiz-yuki-250-r-spitzer-126677564/detay

agilty - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Alıntı ugrgnr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    gorunusune aldırıp sıkma sakın o motoru zorlama. 2 gün sonra eline alırsın mazallah. yukiyi falan model yazısını hemen sok bence. guzelım r6 tıpı varken yuki yazması acayıp sacma. koy oraya Yamaha falan cok daha ıyı olur. kandırırsın mılletı kotu mu. ne gerek var bu guzelım motoru yuki diye tanıtmaya.
    Ne gerek varki milleti ve kendini kandirmaya. O zaman yamaha r125 alcaksin. İkisinin yan yana durmus haline bakiyorum anlamayn adam bile yuki yamahayi kopyalamis diyor. En azindam her ulkede farkli isimde satilmiyor. İsmi cismi tek yani yamahanin. Keskin hatlari bile ayiriyor yukiden yamahayi. 125 cc icin konusuyorum. Yani hyosung ve yuki alipta sticker soken tiplere biraz tavim abi ben kimse kusura bakmasin. Hadi soktun bari yamaha honda yazma motora. Sonuc olarak. 250 cc nin hakkini verebilirse ne mutlu yuki ye. Ama 20 beygirle o is zor. Makyajda bir yere kadar. Bi honda,kawa,hyo hatta bumoto gelir toz yutturur kalirsin ;)

Motosikleti
    Alıntı 130'u_gördüm adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Düz yol 137 km yokuş az önce şile yolunda rampa inişinde 142 km yi gördüm dediğim gibi öteki 250 cc lerden 15-20 kmdaha düşük sürati var.

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:47 ----------

Alıntı agilty adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ne gerek varki milleti ve kendini kandirmaya. O zaman yamaha r125 alcaksin. İkisinin yan yana durmus haline bakiyorum anlamayn adam bile yuki yamahayi kopyalamis diyor. En azindam her ulkede farkli isimde satilmiyor. İsmi cismi tek yani yamahanin. Keskin hatlari bile ayiriyor yukiden yamahayi. 125 cc icin konusuyorum. Yani hyosung ve yuki alipta sticker soken tiplere biraz tavim abi ben kimse kusura bakmasin. Hadi soktun bari yamaha honda yazma motora. Sonuc olarak. 250 cc nin hakkini verebilirse ne mutlu yuki ye. Ama 20 beygirle o is zor. Makyajda bir yere kadar. Bi honda,kawa,hyo hatta bumoto gelir toz yutturur kalirsin ;)
    Dediklerine katılıyorum ama bu motorunda fiyatı sonuçta belli hakkını veren 250 cc ler tam 2 katı fiyata mal oluyor alırken !!!
    çok basit birörnekle 45.000 tl ye alınacak sıfır araçtan 90.000 lik bir aracın konforu ve gidişi beklenmez 45000 sıfır Citroen C4 ,
    90.000 tl ye Mercedes C 180 alırsın gelde bu iki aracı kıyasla

NRG900 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yanagisawa, deneyimini her detayıyla paylaştığın için teşekkür ederiz. Hiçbir yerden alamayacağımız kadar çok bilgi sağladın bize. Fikrimi sorarsan bu motoru kesinlikle satma, touringi aldığında çok ararsın pratikliğini. Çok da temiz açtın, zorlamadın. Muhtemelen yere bile düşürmedin.

Bütçe noktasında yeni başlayacak arkadaşlar heveslenebilir ama heveslenmesinler. Koruma demiri takamayacakları karenajlı bir motoru kesinlikle almamalılar. O motor yere düşecek, yatacak, karenajlar parçalanacak. Allahın emri bu. Deneyim kazanılmadan bu motor yine masraflı. Lastikleri ben şahsen aldığım anda değiştirirdim. Bu konuda biraz hassasım. Virajlarda yeteneğim dahilinde bir miktar yatmayı seviyorum. Derler ki "motosiklet sürüşünün %96'sı mentaldir". Lastiklere, motora, eğitiminize güveniniz tam olmalı ki her şey mükemmel gitsin. Zamanı geldiğinde uygun Michelin spor serisi ile değiştirmek mükemmel olacaktır fikrimce. Bir de silikon elcik öneririm. Harris'in serisine bir bak derim.

Kazasız belasız sürüşler diliyorum...
    There are old bikers and there are bold bikers - but there are no old, bold bikers.
    Türkçe meali: cesur ve yaşlı motorcu olmaz, binersin dört kolluya

Motosikleti
    Alıntı NRG900 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yanagisawa, deneyimini her detayıyla paylaştığın için teşekkür ederiz. Hiçbir yerden alamayacağımız kadar çok bilgi sağladın bize. Fikrimi sorarsan bu motoru kesinlikle satma, touringi aldığında çok ararsın pratikliğini. Çok da temiz açtın, zorlamadın. Muhtemelen yere bile düşürmedin.

Bütçe noktasında yeni başlayacak arkadaşlar heveslenebilir ama heveslenmesinler. Koruma demiri takamayacakları karenajlı bir motoru kesinlikle almamalılar. O motor yere düşecek, yatacak, karenajlar parçalanacak. Allahın emri bu. Deneyim kazanılmadan bu motor yine masraflı. Lastikleri ben şahsen aldığım anda değiştirirdim. Bu konuda biraz hassasım. Virajlarda yeteneğim dahilinde bir miktar yatmayı seviyorum. Derler ki "motosiklet sürüşünün %96'sı mentaldir". Lastiklere, motora, eğitiminize güveniniz tam olmalı ki her şey mükemmel gitsin. Zamanı geldiğinde uygun Michelin spor serisi ile değiştirmek mükemmel olacaktır fikrimce. Bir de silikon elcik öneririm. Harris'in serisine bir bak derim.

Kazasız belasız sürüşler diliyorum...

İyi dilek ve temennilein için teşekkürler ben bu motoru anlatırken veya başka motorlara yorum yaparken asla alın veya almayın diye bir cümle kurmam kendi fikrimi söylerim,kimi okuyunca dikkate alır kimi bu adam saçmalamış der.

Gelelim benim motoruma malum satış sitesine motorumu koyduğumdan beri farkındaysanız konu hakkındaki tecrübelerimi minimuma indirdim!! sırf " kendi motorunun reklamını yapıyor " diye düşünülmesini istemediğim içindir.
    Evet motor ilk alındığı günden beri çok iyi bakıldı çok güzel rodaj gördü,bırakın düşmeyi kalkmayı çiziği bile yok hep iyi ellerde bakımı yapılıp kaliteli malzemeler kullanıldı,rodajdan sonra Motul yağ kondu geçen günde İpone yağı kondu ve tüm zincir yağı vs de bu markalar kullanıldı ben 14 yaşından beri motora binerim 17 yaşımdan beride kendi motorlarıma sahip oldum şu an ise 39 yaşındayım bir çok markayı ve cc deki motoru kullandım ve halada kullanmaktayım ve şükürki daha hiç bir kazam yoktur inşallahta ben dahil hiç birimizinde olmaz.
    Motoru bende bazen hiç satmasammı diyorum ama ben şehir içinde çok nadir kullanıyorum öyle sıkışık trafiği sevmiyor ve motora bindimmi 100 km den aşşağı inmiyorumki geçenlerde aynı gün 380 km yapmışlığım var bu genelde TEM yada otobanda oluyor motor kullanmak için zaman memfumum yok ,bugün iş yerimden öğlen çıkıp sırf motora binmek için eve gelip Şileye gittim,ve arkadaşımın BMW 1200 RT motorunu istediğim zaman kullanıp istediğim yere süre ve km sıkıntım olmadan kullanıyorum oyüzden motorumu bu aralar pek kullanmıyorum ve otoparkta duruyor.Sizinle aynı mantığı bu yüzden düşünüyorum satmayıp şehir içinde binsem yada yazlığa vs mi götürsem diyorum ama kafamda almak için BMW 1150 R veya RT,Honda 1100 XX ,CBF 1000 yada Suzuki Gsx 600 veya 750 F gibi motorlar var ve bunlar kapıda dururken açıkça şu andaki motorum pek kullanılabileceğimi sanmıyorum oyüzden satmak en doğrusu diye düşünüyorum.
    Lastik konusundada şu ana kadar ne virajda nede frenlemede hiç bir sıkıntım olmadı zaten yağışlı havada motoru hiç kullanmıyorum brandası çekili duruyor buyüzden lastikleri değiştirmeye ihtiyaç duymadım.
    Yeni alıcak arkadaşlar için düşüp kalkmada karanaj konusu için bişey diyemiycem tamamen tecrübelerine göre gelişmeleri yaşıycaklar.

Tekrar iyi dilekleriniz için teşekkürler,fikir ve bilgi edinmek istiyenlere yardımcı olabildiysem ne mutlu bana..

5. sayfa BirinciBirinci ... 34567 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler