hayırlı olsun oldukça yakışıklı duruyor bakımlarını kesinlikle aksatmayınız kazasız belasız sürüşler dilerim
hayırlı olsun oldukça yakışıklı duruyor bakımlarını kesinlikle aksatmayınız kazasız belasız sürüşler dilerim
Yeni bir yukici aranıza katıldı hayırlı olsun Biraz kullandıktan sonra tüm iyi kötü yönlerini yazarım.
Bol resim ve videoları bekleyin
Motoru hiç bozma böyle on numara olmuş.tekerin düz bassın
Buda benim oğlan
Ey insan ! Yalnızlıktan şikayet etme sakın ! Öyle bir dostun var ki; şah damarından yakın...
maşşallah............
Çinli minli ama sevdim bu keretayı gerci daha yeni ama zaman gösterir.Zaten 2 ay kullanacağım 2 ay sonra askere gideceğim o zaman satarım heralde.
Bayramda Bursa -İzmit iki kişi gittik geldik fena değildi bir sorunla karşılaşmadık tek sorun rüzgardı.Daha önce razing tipi motor kullanmadığım için bilek , boyun sırt ağrısı çekiyorum.
500 km falan kullandım eksilerini yazayım :
Lastikler çok kötü hele ısınana kadar çok kaydırıyor.
7-8 bin devirden sonra titreşim başlıyor.Ama bu benim için çok değil daha önceki motorum daha titreşimliydi
Frenler iyi sayılır ama lastiklerin kötü oluşu firenleride olumsuz etkiliyor.
Üzerindeki zincir kötü gözüküyor , üzerinde korozyonlamalar var.
Aklıma gelenler bunlar.Yarın servisine gideceğim ufak tefek sorunları var onları baktıracağım.Bakalım servisi nasıl
Susturucusu çıkartılmış egzoz sesi
http://www.youtube.com/watch?v=b1cunpIxfMw
---------- Post added at 19:11 ---------- Previous post was at 18:59 ----------
Ey insan ! Yalnızlıktan şikayet etme sakın ! Öyle bir dostun var ki; şah damarından yakın...
öncelikle hayırlı olsun bu motor tam olarak aldığın yerde gördüm hatta almayı düşündüm sonra vazgeçtim . Bu motoru aldığın yer benim motorum için 300 de yağ değişimine bize getir demişti . Götürdüm 40 lira aldı . sonra araştırdım kendisi yetkili servis değilmiş sadece satış bayisiymiş ve servis 25 lira alıyormuş. Nerdeyse motorum garantiden çıkıyordu . Çok dürüst adamlar değiller . Serviste ki senin resimde görünen değil de diğer eleman tam bir üçkaatcı zayıf esmer bıyıksız olan .
Dizayn olarak çok güzel, YZF125r kopyası.. Ama benzin deposunun plastikten yapılmış olması hiç iyi değil, en ufak bir yana yatmada (inşallah olmaz ama) kırılabilir izlenimi veriyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:39 ----------
sol krenaj stickerleri yok? galiba küçük bir hasar almışsın geçmiş olsun!!
Bunu banamı söylediniz anlamadım ama kesinlikle haklısınız.
Servis falan hikaye hepsi kaypak hepsi üç kağıtcı ağızları salyalı kişiler.Para gelsin de nasıl gelirse gelsin derdindeler.
---------- Post added at 10:27 ---------- Previous post was at 10:25 ----------
Hemende hüküm vermissiniz , kazayı yaptım hasarı aldım geçmiş olsun demişsiniz
Motoru ikinci el aldım aldığımda yoktu stickırlar
Bu çinlilerden öğreneceğimiz çok şey var. Örneğin yuki yazısını söküp yamaha yapıştırmak gibi.
Bir laz atasözü derki '' Sevduğuni alamayisan , alduğuni sevecesun '' Benimkide o hesap seviyorum yukiyi
Ahhahah, tuttum bu sözü Bu arada son durum nedir, kullanıyorsun bir yorumlarını alalım bakalım
Bende bu arada 2013 Beyaz renkli bir 250 Spitzer satın aldım, plaka ve tescil işlemlerini yaptırıyorum bu aralar, iş takipçide. Plaka ve ruhsatı aldıktan sonra bende yollara düşücem Plakasız motosiklet kullanmayı, kuyruk altına yapıştırmayı sevmiyorum şahsen.
O Plaka görünecek aga
Motosiklet kara sevda gibidir, kör bırakır!
Motoru almadan git lastik al çünkü üzerindeki lastikler pardon lastik dedim üzerindeki kütükler harbi kütük.Hani ağaçtan yuvarlak teker kesip taksalarnış daha iyi olurmuş.
Firene dokunamıyorsun arka taraf alıp başını gidiyor.Kalkışlarda biraz fazla gaz vermeye kalk arka yine free takılıyor
Ben arkaya unilli taktim durodan kat kat iyi.Bide unilli kaliteli değil paran varsa michelin takta gör motoru
Motora gelince bazı eksikliklerini yukarıda yazdım onun haricinde ordaki büyük amortisör yaylanınca gıcırdıyor,vitesler çok sert takılma olmuyor geçiyor ama zor geçiyor.
Birde göstergenin fazla ölçtüğü düşünüyorum.Navigasyon ile bunu deneyeceğim.
Birtane kask kamerası sipariş ettim 15 güne gelir gelince turlama videoları çekerim
---------- Post added at 22:34 ---------- Previous post was at 22:27 ----------
Jantlara kırmızı jant şeridi çekeceğim daha da güzel olacak
Ufak bir not.Sahibindende bursada bir ilan var siyah yuki 5.250 hiçbir kazası belası yoktur diyor ama ön takım dağılık bizzat bindim.Uyarayım dedim
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)