lütfen pişman olduğunu söyle...bu cesareti bize karşı gösteremeyebilirsin ama en azından kendine itiraf et...
olmadı..sendeki miadı erken doldu...yzf125 r almış olsan bile üzülürdüm...hiçbir taklit aslının tırnağı olamaz...bu bir hayal dünyası gibidir...vitrinin önünde öyle bir albenisi vardır ki benim olmalı dersin...alırsın...ama hep mutsuzsundur...
Gece yarısı iy güldüm
çakma makina gerçeğe yaklaşabildiğin en yakın noktadır...
BMW 1150 R veya RT,Honda 1100 XX ,CBF 1000 yada Suzuki Gsx 600 veya 750 F gibi motorlar var ve bunlar kapıda dururken...demişsin buraya çok güldüm...gönülde yatan aslan ile kapıda yatan kedi arasında çok fark var...ama ikiside kedigiller familyasından..ikiside iki teker...
gerçekten paranı çöpe attın..çok zaman kaybettin...e daha dur daha dur...seni ne barzolar arayacak...ne takas teklifleriyle rahatsız edileceksin...abi şu kadar param var diye memleketdeki bilumum ergen tayfa üşüşecek...
24 yaş grubu üzerinde satış hususunda asla kimseyle muhatap olamayacaksın...sana hep abi çekecekler yalvaracaklar bana sat diye...bir ergen hayaline hedefine yelken açtın be kardeş..bedel ödemelisin...
bu kadar tahammül edebildin anca...peki sokaklarda kandırdığın ergenlerin...genc kızların...hava atayım diye geçtiğin yolların...ağlatamadığın asfaltların...özgüveninin...sana inanan güvenen vayyyy bak ne almış dedikten sonra çıkan o teneke sesin bu işi bilmeyenlere attığın mini kazığın
hesabını kim soracak..onların günahı neydi...
biz yıllardır cbf 150 ye binerken (mecburiyetten diyelim) sen 250 lik çakma R1 e bindin..bizim bir taraflarımız(anatomik anlamda) düşmez mi..
Caddeye çıkaydın...gerçek abilerinin yanına bi cicişi çıkarsaydın...ama Şilelere gittin değil mi..hep saklandın...kendi iç yalnızlığına 20 beygirin o çelimsiz torkunu ekledin ve Otobanda uzayamadın değil mi...
299+ videosu çekemedin ...
seni motosiklet camiası...mahlende kandırdığın 16 lık ergenler...yolda seni uzayacak sanan diğer 4 tekerler adına kınıyorum...lütfen sessizce çık dünyamdan...
motosiklete dair en güzel duyguların katilisin...
ve YUKI gibi bir firmanın kar zarar bilançosuna değer kattığın para kazandırdığın...bu sektörün ocağına incir ağacı diktiğin içinde seni affetmeyeceğim...