keşke daha önce açılan konuları okusaydınız
keşke daha önce açılan konuları okusaydınız
2014 Salcano Wolf 125 > 2017 Bajaj Pulsar 200NS ABS > 2020 YAMAHA YZF-R25
basitce
İnna lillahi ve inna ileyhi raciun
En iyisi windows7 aga
cbf candır,üzerine oturunca motora oturdum dersin,ama ybr'yede bindim altında kayboluyor insanın.cbf'e yaz-kış bindim uzun kısa her yola gittim,ve çok sevdim,cbf'i park edip uzaktan seyretmesi bile keyif verir insana.
Arkadaşlar öncelikle herkezin bir zevki var ve buna kimse karışamaz....bende motorumu almadan önce çook araştırdım..
YBR kedi gibi ufacık kalıyor.. ama CBF ASLAN GİBİ YELELİ SÜPER MOTOR..çevremde bir sürü ybr'si olan arkadaşlar var okadar paraya git ybr al dediler..hatta araba al bile dediler..ben bir demir para testi yaptım (depo üzerine bozuk parayı dik koyup motoru çalıştırdım ve gazladım..düşmüyor..)hepsi sustu biz bunu ybrde deneyemeyiz bile diyor..sözün bittigi yer burası..Gayet güzel bir motor..hem sinyalleri bile gizli..kırılma derdi YOK.... CBF 'nin tek sıkıntısı lastiğidir..gerisi on numara..
herkese kazzasız belasız sürüşler..
Bence araba al sen =)
cbf candır can,ne doyulur ne vazgeçilir.bindikçe seyrettikçe daha çok seversin.
Kan çıkar ... :D
Mecnun bir bilseydi motosiklet sevgisini , severmiydi hiç Leyla zillisini ?
konfor yakıt karizma cbf derim ama benim tipim değil tipim enduro dur
Naptın başkan ne aldın
cbf yağ yakıyor diyorlar onun haricinde ikiside yaksaşik ayni
sıfır alıcam dıosun.cbf de karar kılarsan bana ozelden yaz.bır magaza muduru yakınımdr.en uygun fıyatla aldıralımsana.hazır ıstanbuldasın.
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
YCBRF diye bi model yapcam. Bu sorudan hep beraber kurtulacağız )
Konu 18 nisan 2013 e ait motoru alan beykozu bile geçmiştir
herşey blueway2 nin başının altından çıktı... merak konuyu hortlattı...
milyon kez konujşuldu ama söyleyim boyun kısa ise ybr uzun ise cbf kısa boycbf yi tartamıyor uzun boy ybr de oyuncak kalıyor
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)