Arkadaşlar yolda giderken gaz teli koparsa ne yapmalıyız
Arkadaşlar yolda giderken gaz teli koparsa ne yapmalıyız
Eğer karbüratörlüyse rölanti ayar vidasını sonuna kadar sık, motorun üzerine bin, frenleri sık, sonra çalıştır freni yavaşça bırak motor ortalama 10 - 30 km/h ile gider buda seni idare eder.
2008 - 2011 Mondial 125Mt , 2012 - 2013 Honda Dylan, 2013 - ...... Aprilia Sportcity 250ie
Motosiklet özgürlüğümün tek yolu.
Güzel fikir, gaz vermesen bile motor ileri gitmeye çalışıyor ama bir süre sürdükten sonra, Motoru eline alır mı Bence bir tel bulundurulmalı yanında, böyle bir şey olursa keser kullanılır.
İkinci el Dragstar alacaksanız bknz: http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/44545-yamaha-dragstar-xvs-650-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-12.html#post2100035
Takılması kopmasından daha kötüdür. Hele de yarımdan daha açık olursa..
ben olsam atıyorum gaz kolundan koptu tel telin dışını çıkarır içini karbüratörün üst tarafından doğru asıldımı motor gaz verir maksat gaz pistonunu yukarı çekmek
BİR DÜŞMANI AFFETMEK ,BİR DOSTU AFFETMEKTEN DAHA KOLAYDIR.
yedek gaz telini nasıl takıcaz
bi ip bile dolasanız onu çekseniz bile idare eder. ama debriyaj teli koptuğunda aynı şey işe yaramıyo. kartaldan ataşehire debriyajsız gitmiştim tecrübe ile sabit
KUL FANİDİR YOL MUKADDES, ELBET VERİLECEK BU SON NEFES,
NE MAKAM KALICI NE HEVES,
ORTA SAHADA TEK ADRES MANUEL FERNANDES
rolantiyi sonuna kadar sıkıp gıtmkten baska bı care yok zaten. ip mip olur da tehlıkelı, bıyere takılır bısey olur mazallah sans bu toslarsın bıyere al basına ıs. rolantıyı sonuna kadar sıkıcaksın tın tın devam servise.
Think Nothing! Just Twist The Wrist
Rölantiyi sonuna kadar sıkarsanız motor 9 bin devir falan çevirir 2-3 tur çevirin 4-5 bin devire gelsin motor yeter. Sizi eve götürür.
pick-up olan bi tanıdığnı çağırmak en iyisi yedek gaz teli taşımak filan nedir ya mondial 151 rs nin gaz telini hiç olmadık biyerde koparmıştm. teli yuvasından çıkartıp ayak bileğme doladım oyle gitmeye çalıştık bi müddet kontrol edemedim alışnca oluyor :D çok tehlikeli oldugnu özelikle belirtym.
Yaşadığımı Bazen Devir Saatinden Anlıyorum
Beypazarlı seleye bastırınca gaz veren düzenek yapmıştı, dağ başında gaz telini koparması üzerine
motosiklette degilde bu ve bunun gibi talihsizlikler arabada gelmisti basima. yazin ortasinda gaz telim kopmustu. fani direkt olarak bagladiktan sonra jikleyi cektikten sonra apollon tapinagindan didim carsiya o sekilde gitmistim. sanayi esnafi giydirmeyi sevdiginden bisikletciden fren teli alip onu uydurmustum, hala kullaniyorum. 1 sene olacak.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)