hayırlı olsun allah kaza bela göstermesin...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Ohoooo ne yaptın sen? o paraya araba alırım yahu!!!!!
hayırlı uğurlu olsun..güle güle kullan...
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
hayırlı olsun bu motoru ilkizmitte balık yemeye gittigimizde görmüştüm 2 arkadasta vardı cok begenmiştim allah olmayan banada versin amin
İNSTAGRAM = sakalliesnaf - MAİlL = mehmetmerickekec@gmail.com
MOTOSİKLET = CBF 600 ABS 2007 102K +
TECRUBE = 250K +
Hayırlı olsun gule gule kazasız belasız kullan.
Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........
hayırlı olsun kullanırken gülmeniz dileği ile
KUL FANİDİR YOL MUKADDES, ELBET VERİLECEK BU SON NEFES,
NE MAKAM KALICI NE HEVES,
ORTA SAHADA TEK ADRES MANUEL FERNANDES
oooooo abi harbi kıskandım. allah kaza bela vermesin. motor epey heybetli bişeye benziyor. güle güle kullan.
kadeh! karşındakine kaldırılır, aklındakine içilir...
HAYIRLI UĞURLU OLSUN ALLAH KAZASIZ BELASIZ SÜRMEYİ NASİP ETSİN
hayırlı olsun tekeriniz düz bassın inşallah çok şık görünüyor. yakıt sarfiyatıda gayet iyi
Kazasiz belasiz iyi gunlerde kullanmaniz dilegi ile...
Hayirli olsun.
hayırlı olsun.....
Hayırlı olsun çok beğendiğim bir motor. Bunun nc700 integrasını sürmüştüm trip. olanından özellikle spor moda aldığında deli gidiyordu, hayran kalmıştım. Motorun herşeyi iyi güzel çok hoş ama o güzellikte bir motora o egzoz gitmemiş. Çok basit ve sade. Ama motorun 10 numara Kazasız belasız sürüşler dilerim
Fazla değil.. Bi Cbr'nin ruhsatında adım yazsa yeter.
motor harika gerçekten .. tekerin düz bassın herdaim...
Meğer hayat motorun üzerindeymiş..
Abi hayırlı olsun. Beverly 350 düşünüyodun son anda bunu aldın demek ki Kazasız sürüşler dilerim.
2008 - 2011 Mondial 125Mt , 2012 - 2013 Honda Dylan, 2013 - ...... Aprilia Sportcity 250ie
Motosiklet özgürlüğümün tek yolu.
Herkese ayrı ayrı teşekkür ederim arkadaşlar..
Allah daha iyilerini sizlere versin inşaAllah. Zamanla her şey oluyor muş bunu anladım.
Teşekkürler, Fotoğrafı güzel açılardan çekince güzel duruyor, bir çok arkadaşın eski çektiğim fotoğraflardan sonra gidip o motosikleti satın aldıklarını biliyorum.
Beverly ile ilgili çok yazdım çizdim, konu geçmişimden bakmanızı rica edeceğim.
O çantalı model başka arkadaşın, malasef çantalara bütçe ayıramadım. İnanılmaz pahalılar aksesuarlar Sıfır Honda Cbr125 parasını geçiyor.
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
Hayırlı olsun güle güle kullanın.
Aradığınızı bulmanız güzel.
Gerçekten güzel motor
Olduğunuz yerde durarak, olmak istediğiniz yere varamazsınız!
Hayırlı olsun, güle güle binin...
yeni lastik al fitil yaptırma bu motor arka lastiğe çok basınç uyguluyor torkdan dolayı.iniveririr sonraç.
abi hayırlı olsun.
bi ara bir konu için seni arayacağım..
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
Şu an bu konu içerisinde 21 kullanıcı var. (0 üye ve 21 misafir)