Asla motosiklete binmem dedim Yanıldım
Reklamlar
-
öyle soguktum ki motorlara kafesle giderken hep öyle kızardım heryerden çıkmalarına trafikte ben beklerken onlar aralardan kaçmalarına öyle içerlerdim. lakin geldi bi arkadaş bende olan birşeyi motoruyla takas etmek istedi bi anlık gafletkabul ettim.motor lınlun 150.motoro bindim yola çıktım kendimi özgür falan hissetmedim ama öyle bi duygu sanki çıksam yola hiç durmadan bütün yolları bitirsem tabi bu motor bu kadar özgüveni kaldırmaz ama ben bu sevdaya geç kalmışım.bu yaz motoru değiştirip arnavut olduğum için bir kosova turu yapmayıdüşünüyorum inş.sadece paylaşmak istedim saygılarımla gürkan.
Reklamlar
-
Almissin zehiri hadi bakalim :-)
If you don't Ride, You don't know...
Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing
-
başlarda böyle başlıyo çin malı 150 cc bi scooter le sehır ıcınde işimi görürüm.. azcık daha büyütüp hafta sonu gezerim.. su sogutmalıya gecmek lazım uzun yolda sıkıntı oluyo.. derken gidiyo
-
50 cc - 100 cc - 125 cc - Sonra 250 (ki ben en son 250 lili tercih ediyorum 600 lükle duramam ölürüm. Hayatımda 1 kez R6 ile 285 yaptım birdaha yapmam. Anam babam eşim var ya yaşamak istiyorum ) diye gelir. Bakarsın 250 likten sonra duramayız "Amaaaan zaten ölmeyecezmi" diyip 600 lük alıvermişiz...
-
inanın öyle hemen motoru büytmek istiyorum yanlız chapper mı enduro mu yoksa turingmi karar veremedim ama dediğiniz gibi eroin gibi bu motorsiklet hava kapalı kaç gündür açsında gezeyim diye her akşam havaya bakıyorum çoçuk gibiyim
-
Hadi bakalım hayırlısı
Olduğunuz yerde durarak, olmak istediğiniz yere varamazsınız!
-
amaninmb adlı üyeden alıntı
50 cc - 100 cc - 125 cc - Sonra 250 (ki ben en son 250 lili tercih ediyorum 600 lükle duramam ölürüm. Hayatımda 1 kez R6 ile 285 yaptım birdaha yapmam. Anam babam eşim var ya yaşamak istiyorum
) diye gelir. Bakarsın 250 likten sonra duramayız "Amaaaan zaten ölmeyecezmi" diyip 600 lük alıvermişiz...
50 veya 100 cc'ye binmeden 125'likle başlasak çok tehlikeli olur mu hocam
-
arben adlı üyeden alıntı
öyle soguktum ki motorlara kafesle giderken hep öyle kızardım heryerden çıkmalarına trafikte ben beklerken onlar aralardan kaçmalarına öyle içerlerdim. lakin geldi bi arkadaş bende olan birşeyi motoruyla takas etmek istedi bi anlık gafletkabul ettim.motor lınlun 150.motoro bindim yola çıktım kendimi özgür falan hissetmedim ama öyle bi duygu sanki çıksam yola hiç durmadan bütün yolları bitirsem tabi bu motor bu kadar özgüveni kaldırmaz ama ben bu sevdaya geç kalmışım.bu yaz motoru değiştirip arnavut olduğum için bir kosova turu yapmayıdüşünüyorum inş.sadece paylaşmak istedim saygılarımla gürkan.
daha iflah olmaz
-
-
virüs damarlarına girmiş. panzehiride yok bunun
-
Asla , asla deme .
Yada.
Olmaz olmaz deme , olmaz olmaz.
-
-
Ehliyet var mı?
Önce ehliyet almalısın, Sonra Eğitim sonrada Kıyafetler korumalar.. En sonrada kendine uygun bir başlangıç motoru.
Yoksa sonu hüsran olabilir.
Bende 7 sene önce motor düşmanı idim şuan 7 motorum oldu ve 120.bin de yol tecrübesi.
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
-
arben adlı üyeden alıntı
inanın öyle hemen motoru büytmek istiyorum yanlız chapper mı enduro mu yoksa turingmi karar veremedim ama dediğiniz gibi eroin gibi bu motorsiklet hava kapalı kaç gündür açsında gezeyim diye her akşam havaya bakıyorum çoçuk gibiyim
Dostum yağmurlu havada motor sürmenin tadı bir başkadır.
-
arben adlı üyeden alıntı
Ben de ilk başlarda hava açsın diye bekliyordum... Sonra fark ettim yağmurda kullanmak da çok zevkli
-
Sonunda doğru yolu bulmuşun.
-
Yagmurda ama ilik bir havadaki yagmurda yoksa islanan pantalon mont...vb techizat ruzgarda ustune yapisir ya! Ondan hic haz etmem.. Neyse konu dagilmasin :-)
If you don't Ride, You don't know...
Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing
-
motorumu sattım,yirmi güne yakındır motorum yok(yeni bir makina aldım ama bayi göndermedi daha) ve kendimi en son askerdeyken bu kadar yalnız ve güçsüz hissetmiştim...hiçbirşeyden zevk almıyorum motorum olmayınca...mal gibi oldum, sanki "remeron 30" içmiş gibiyim...kendime gelemiyorum...motorsuzluk böyle işte eğer daha önce bu zevki tattıysan bir daha iflah olacağını sanmıyorum...kazasız belasız sürüşler
UNUTMAYIN MOTOSİKLET TEHLİKELİ DEĞİLDİR ONU TEHLİKELİ KILAN ÜZERİNDEKİ SÜRÜCÜDÜR HATTA MOTOSİKLET O KADAR MASUMDUR Kİ SİZ OLMADAN AYAKTA BİLE DURAMAZ.
-
o iş bitti abi seleye oturdun mu kapmışsın şifayı artık çok geeeç
Benzinin 5 lira olduğu bir ülkede benzin istasyonu çalışanlarına neden pompacı dendiğini şimdi daha iyi anlıyorum
Görkem Ç.
-
evet arkadaşların dediği gibi almışsın zehiri, haydi geçmiş olsun.
Siz bir yere gitmek için aracınıza binersiniz. Biz ise "Motosikletimize binmek için" bir yerlere gideriz.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)