Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Asla motosiklete binmem dedim Yanıldım

REKLAM ALANI
    djan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr250r
    Profiline bakın, 2 seneye kalmaz kullandığı motosiklet: Fazer yazar Allah kaza bela vermesin
    durmazzz bunu beğendi.
    Çoğunluğun yaptığı şey daima yanlıştır.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    utkan35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 MH Drift
    çok güzel şeyler bunlar...

dreamkiller - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Silverwing 600
    Bir kere seleye koydun mu totoyu, asla bırakamazsın MOTO yu dedeee
    Hoca bunu beğendi.
    If you don't Ride, You don't know...

Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing

Motosikleti
    jınlun 150 5
    bu gün baktım bu yoğmur bitmez dedim koca Arnavut sür yaşlanan eşyaların olsun yaşlanmadan vücudun

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Transalp
    Geçmiş olsun.Kapmışsın virüsü.Ben de motora hayatta binmem diyenlerdendim.5 sene önce arabamı satınca yaz geliyo bi ufak motor alayım demiştim.Sağını solunu kurcalar tamir ederim.Arada turlarım hava alırım diye düşünmüştüm.Şimdi çine gidecek motora sahibim.5 Yılda 50 bin km yol yaptım motorla.Etraf köylere gezerim diye aldığım motor büyüdü şimdi çine gidecek motorum var.
    dreamkiller bunu beğendi.

ugrgnr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ramzey QM200 GY
    ben arabayla 50km yapıyorum dag tas koy bayır, eve gelıyorum ıcım kıpır kıpır sankı enerjımı atamamısım. ama motorla soyle 5 dakıka cıksam oooh dıyorum. gercı dıyodum. 125lik scooterla bile bu hissi yasabılıyodum. 125lik bi commuter almayı dusunuyorum, alırsam herhalde deliririm dolaşmaktan gazlamaktan.. bakalım
    Think Nothing! Just Twist The Wrist

Alıntı arben adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    öyle soguktum ki motorlara kafesle giderken hep öyle kızardım heryerden çıkmalarına trafikte ben beklerken onlar aralardan kaçmalarına öyle içerlerdim. lakin geldi bi arkadaş bende olan birşeyi motoruyla takas etmek istedi bi anlık gafletkabul ettim.motor lınlun 150.motoro bindim yola çıktım kendimi özgür falan hissetmedim ama öyle bi duygu sanki çıksam yola hiç durmadan bütün yolları bitirsem tabi bu motor bu kadar özgüveni kaldırmaz ama ben bu sevdaya geç kalmışım.bu yaz motoru değiştirip arnavut olduğum için bir kosova turu yapmayıdüşünüyorum inş.sadece paylaşmak istedim saygılarımla gürkan.
    hocam sen panzehiri almışsın artık sende bizlerden birisin aramıza hoş geldin pek yakında o özgürlük kısmınıda yakalarsın motora binmek bir ninjaının prof bir şekilde kılıç sallamasına benzer yani altındaki alet her zaman bir silahtır kullanmasını bilene :D
    [COLOR="#FF0000"][B]HAKARET...[/B][/COLOR] Akıldan yoksun olan zavallıların , üretecek söz bulamadıklarında kullandıkları son çaredir.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)