Profiline bakın, 2 seneye kalmaz kullandığı motosiklet: Fazer yazar Allah kaza bela vermesin
Profiline bakın, 2 seneye kalmaz kullandığı motosiklet: Fazer yazar Allah kaza bela vermesin
Çoğunluğun yaptığı şey daima yanlıştır.
çok güzel şeyler bunlar...
Bir kere seleye koydun mu totoyu, asla bırakamazsın MOTO yu dedeee
If you don't Ride, You don't know...
Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing
bu gün baktım bu yoğmur bitmez dedim koca Arnavut sür yaşlanan eşyaların olsun yaşlanmadan vücudun
Geçmiş olsun.Kapmışsın virüsü.Ben de motora hayatta binmem diyenlerdendim.5 sene önce arabamı satınca yaz geliyo bi ufak motor alayım demiştim.Sağını solunu kurcalar tamir ederim.Arada turlarım hava alırım diye düşünmüştüm.Şimdi çine gidecek motora sahibim.5 Yılda 50 bin km yol yaptım motorla.Etraf köylere gezerim diye aldığım motor büyüdü şimdi çine gidecek motorum var.
ben arabayla 50km yapıyorum dag tas koy bayır, eve gelıyorum ıcım kıpır kıpır sankı enerjımı atamamısım. ama motorla soyle 5 dakıka cıksam oooh dıyorum. gercı dıyodum. 125lik scooterla bile bu hissi yasabılıyodum. 125lik bi commuter almayı dusunuyorum, alırsam herhalde deliririm dolaşmaktan gazlamaktan.. bakalım
Think Nothing! Just Twist The Wrist
[COLOR="#FF0000"][B]HAKARET...[/B][/COLOR] Akıldan yoksun olan zavallıların , üretecek söz bulamadıklarında kullandıkları son çaredir.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)