Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Kymco Agility City 200i ile 12-13 Nisan'da Antalya-Aydın-Ankara arası 1000 km :)

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Kymco Agility City 200i
    Arkadaşlar bir aylık boşluk dönemini çıkarırsak bugüne kadar toplam 2100 km yol yaptım ve izlenimlerimi paylaşmak istiyorum. Öncelikle motorun şehir içinde ve dışında yakıt tüketiminin ve performans oranının tatminkar olduğu söylenebilir. Şehir içinde 3 litreye yakın bir benzin tüketimi var. Trafik ışıklarında en öne geçmek için sürekli dip gaz yaptığım ve Ankara'nın Çankaya gibi tepelik(Ankara düz değil arkadaşlar) bir yerinde motoru kullandığım göz önüne alındığında yakıt tüketimi normal. Gelelim yol tutuşuna; sıfırdan tırmanışa geçildiğinde gaza biraz fazla yüklenirseniz arka tekerlek patinaja giriyor (daha iyi bir lastik kullanılabilir belki). Düz yol ve viraja girişlerde çok büyük bir eksiklik görmedim. Ankara'yı bilenler için şöyle canlandırayım. Oran'dan Gölbaşı'na giderken 110-115 gibi süratlerle inişteki virajlarda herhangi bir tedirginlik yaratmıyor. Oradaki virajlar zaten çok keskin değil malumunuz. Ama hızı unutup çıkışlarda çok fazla yatırırsanız önden değil ama arka tekerlekten hafiften kayma başlıyor. Yatışı hafif aldığınızda tekrar kararlı hâle geliyor. 110-115 gibi hızlarda (motorun düz yolda ulaştığı son hız) bile frenler son derece sorunsuz çalışıyor. Arka tekerleği kilitleyerek motorun sağa ya da sola doğru kaymasını çok kolaylıkla gerçekleştirebiliyorsunuz. ama çok dikkatli ve kontrollü yapmakta fayda var, poponun çok küçük hareketi yeterli oluyor. Ankara'nın köy yollarından beter ara sokak ve ana yollarında Scooter kullanıcısı olarak 16 inç jantların kıymetini çok daha iyi anlıyorsunuz bu motorla. Sayısız defalar çukur ve rögar kapaklarına düştüm ama bana mısın demedi. Şu ana kadar motorun herhangi bir arızası oluşmadı. Yağ eksiltme gibi bir durumda söz konusu değil. Motorla ilgili izlenimlerimi paylaşmaya devam edeceğim hepinize keyifli ve emniyetli sürüşler

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    waeder - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Aprilia Sportcity 250ie vardı satıldı :( (2009)
    Bu şekilde yapman çok güzel . Başlığı açtım kaçtım tarzı yapmamışsın Motorunla kazasız sürüşler dilerim.
    Levent AK bunu beğendi.

Motosikleti
    Kymco Agility City 200i
    Alıntı waeder adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu şekilde yapman çok güzel . Başlığı açtım kaçtım tarzı yapmamışsın Motorunla kazasız sürüşler dilerim.
    Teşekkür ederim Evvelki gün itibarıyla ön tekerlek ilk defa vida aldı, ama tekerlek tubeless farketmedim. Açıkçası vidayı görmesem anlamayacaktım tekerlek inmemişti çünkü. 5 TL'ye tamir ettiler

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)