Sen bu konuyu neden açtın anlamadım Soru sormuşsun ondan sonra yazdıklarının hepsi cbf kötülemek Sen kararını vermişsin bile
Sen bu konuyu neden açtın anlamadım Soru sormuşsun ondan sonra yazdıklarının hepsi cbf kötülemek Sen kararını vermişsin bile
HONDA
arka çantamda yağ taşıyamam ben okadar 5milyar para veriyorsam aklım yağında suyunda kalmamalı bakımdan bakıma değiştirip geçerim okadar paradan sonra. sonuç olarak TVS
Dört teker bedenini, iki teker ruhunu taşır...
al al iyidir tvs al seneye satılık ilanını okuruz
bu 3.cü motorum olucak 125 ugk mondial vardı dökülene kadar bindim 8 ayda döküldü orası ayrı bi konu şimdi lifan cup var maşallahı var zaten tvs alınca cupu satmıcam düşünmüyorum onada binerim ara sıra okuluma falan giderken cupla gider gelirim daha az masraflı bakımları falan o yüzden satmam tvs yide öyle en az 3-4 sene binerim ozamana kadar yıpranır yıprancağı kadar zaten sonra motoru büyültürüm askere gidip gelmiş işim olmuş olur 4 seneye yani kısacası bi motoru satmak için almıosun zevk almak kafan rahat binmek için alıosun yağıyla suyuyla uğraşcağıma çantada yağ taşıcağıma tvs alırım varsın satılmasın satmam bende parçalanana kadar binerim en azından bakımdan bakıma yaptırırım bakımını yağını kafam rahat gezerim yağ yakıomu eksilttimi derdim olmaz ha şuda bi gerçekki tvs nin parçaları cbf den diyorum hondadan demiyorum cbf biraz alt seviyesi BANA GÖRE hondanın motorları arasında. Cbf den kalliteli bence yada aşağı kalır bi yanı yok diyim cbf ciler kızmasınlar yalnız motor olsun hız güç tork olsun tvs açık ara önde cbfden ki şuana kadarda cbf gibi yağ yakma gibi kronik bi sorunu olduğunu duymadım cbf dede kim ne derse desin yağ yakıyor arkadaş zorlanırsa yakıomuş falan kullanıcıya bağlı falan hikaye bunlar hiçmi sündürmüceksin motoru ozaman bisiklete bin.
Cbf nin eksi yönlerini yazıyoruz apaçi oluyoruz sündürmek diyoruz laf çarpıtıyosunuz. permatiq bana apaçi diceğine ismine bak permatiq değil permatik klasik bir apaçi klavye tarzı ;)
Uniqe uzun yolda hiçmi arkadaşlarınla beraber gittiğin biyerde motorunu denemedin biyerlerde bi basıyım falan hiçmi demedin ?
sakin ol reyizz para senin mal senin. ben apaçi hikayesi derken yazdığın cbf hikayelerinden kasıt aldım. yağ yakıyor orası oyle burası boyle :Dsana apaçi demedim. konunun adı cbf 150 . konuyu açan sensin bizde kullanıcıları olarak yorumladık. almışsın almamışsın beni hiç alakadar etmez. iyi niyetle fikir paylastık sadece. ismime gelince muhtemelen daha önce kullanan olmus permatik59 olarak denedim olmadı boyle kayıt aldım apaçiLiğe gelince profil resmin yeterli. Daha fazla polemiğe gerek yok. insanlardan yorum beklediğin bir konu açıp yorumları kaldıramıyorsan asabileşme. tavır alma. kaldıramıycaksan konu açma. son yorumumdur. ne kadarını idrak edebilirsin o da süpheli.... oldugu kadar. olmadığı kader. sıkma sen canını
CBF iyidir. Yağ Yakmasıda eski kasa doğanlar kadar değildir
Motoru zorlarsan haliyle yakar ve sonuçta kurye değilsin sanırım kişisel kullanacaksın bu sebeple 2010-2011 model CBF ile 100bin km yapacak haliniz yok.
"men dakka dukka"
Bi aralar da forumdan birinin motoru kerkinme yapıyodu
Motorcu için varmak değil,yolda olmak önemlidir Bizim buraların en meşhur motoru PANCAR dır
Ne Motorcular Gördüm Üstünde Elbise Yok,Ne Elbiseler Gördüm İçinde Motorcu Yok.
sürekli limitlerde kullanılmak zorunda kalındığı için yağ yakar doğrudur. köyde kentte kullanan arkadaşların cbf150 lerinin çok yağ yaktığını sanmıyorum.
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
1000rr da yağ eksiltiyor çantamızda yağmı taşıyoruz. Şimdi sen 1000rr a da kötü dersin. Küçümsemek için değil ama en alt sınıf motorlar zaten commuter tarzı motorlar bunların üretim amacı zaten ekonomi performans değil. Eğer sen bu motoru ekonomi amaçlı adam gibi 80-90kmh hızında kullan bakalım yağ yakıyorumu? Zaten cbf150 nin kullanıcı klavuzunda max hız 90kmh diyor. adam yazmış ama sen apaçi gibi 125cc tek silindir motorla 120 yaparsan yağda yakar dua et ortadan ikiye ayrılmıyo.
Gelmemiş yarından hepmi şikayetçiyiz
Merhaba arkadaşlar, 2007 model CBF150 mi hala ilk günkü gibi zevkle kullanmaya devam ediyorum. Şu anda 30.000km' yi devirmek üzereyim henüz yağ eksiltme olmadı. Ancak kurye arkadaşlarda hergün kullanım olduğu ve genelde sıkıştırarak kullanıldığı için eksiltme normaldir, ufak motor çok iş, yağ çabuk eskiyor. Bana göre sınıfında alabileceğiniz en dengeli ve güven veren makine CBF150. Diğer motorları da kullandım, inanın kasa bakımından şu anda 150cc olarak CBF' den iyisi yok. Ben sadece işime gidip geliyorum, bir de hafta sonları gezilerde kullanıyorum. Hondamı fazla üzmem, 150cc' nin yapabilecekleri sınırlıdır eninde sonunda. Yeni başlayacak ve kararsız arkadaşlarım önce başka motorları deneyin, sonrasında bir de CBF150 kullanın sonra kararınızı verirsiniz. Her motorun kendine göre güzel bir tarafı vardır, önemli olan senin motorla yapmak istediklerin neler. Herkese saygılar...
Tvs tip hoş dijital gostergeler kaslı yapı güçlü motor sağlam motor ben tvsden yana kullanicam secimimi. Cbf tipten kaybediyor benim gözümde.. kurye motoru ya bildiğin nereye baksam ondan var. Tvs alırım yaptırır yaptırır binerim cbf uzun ya bana daha ufak kasa lazım bence tvs
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)