Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Bu Motosiklet Lastik Markalarını Duydunuzmu ? Kullandınızmı ?

REKLAM ALANI
    Sinan Er - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650 GS
    http://alfamotorsiklet.com/pg/sava/radyal/11070.html

Alfa Motosiklet Sitesinde gördüm daha önce adını duymadığım lastik markaları var.

DURO - IRC - SAVA - TOVIC - CARLISLE - BOGART - LEO - MEGHNA - PANTHER

Piyasada kullanılan birçok ölçü lastik mevcut, fiyatlarsa bildik markaların üçtebir fiyatına satılıyor.

Fiyatının bukadar ucuz olması hakkında bilgisi olan varmı ?

Tecrübesi olan arkadaşların paylaşmasını rica ederim .

Fikir yürütmeyin lütfen. Aynı fikirler bende de oluştuğu için emin olmak istedim. Durup dururken kimsenin malını karalamanın anlamı yok.
    Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    antilop_skul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf600sa 2007 +100k km
    duro ve ırc kullandım yol tutusu iyidir bunların sava nında adını duydum ama kullanmadım
    İNSTAGRAM = sakalliesnaf - MAİlL = mehmetmerickekec@gmail.com
    MOTOSİKLET = CBF 600 ABS 2007 102K +
    TECRUBE = 250K +

BatuhanK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Savanın başka bir modelini incelemiştim fakat hiç tecrübe etmedim. Ne kadar sürede ısınır ve o sıcaklığı taşır, soğukta-ıslak zeminde nasıl performans verir bilmiyorum.
    Dışarıdan bakan biri olarak yumuşak sayılabilecek bir lastik, limitleri zorlamayan sürüş alışkanlığında birisi için yeterli olacaktır. Denenebilirliği var, fiyatı diğer markalı lastiklerin yarı fiyatına çünkü.

Ayrıca linkteki desen yağmurlu havalar dışında çok güzel duruyor. Yanaklarda su kanalı olmaması benim adıma güzel.

acayüp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cawa
    IRC ol tutuş ve fren performansı olarak kuru yolda çok iyi , ıslak yolda gayet başarılı fakat lastik havalarına dikkaet etmek lazım çok kısa zamanda lastik diş ve desenlerinin dibinden çatlama yapıyor. (yorumum scooter lastiği içindir diğer lastiklerini pek tanımıyorum )
    cousinecruis bunu beğendi.
    Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.

Chronix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati Monster 1200
    ön lastiğim sava mc30, 6000 km kadar oldu kullanalı. ıslak yolda ve frenleme performansı fiyatına göre iyi.(118 TL)

arka lastiğide yakın zamanda mc60 ile değiştirmeyi düşünüyorum.
    Two Against the World

Hyosung RT125 (55.000) Hyosung GT250 X (100.000) Ducati Monster 1200

zenon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda nc700xa
    Duro yu CBF 150 de kullandım çok kötü standart lastiği Yerine irc aldmıştım baya memnun kalmıştım. Ama Duro ve Sava nın ciddi kaliteli ürünleri olduğunu biliyorum Bu gün ön lastik için SAVA alıcam deneyimlerini iletirim. Bir Michlen değildir mutlaka ama standar üründen kat ve kat iyidir...
    Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
    Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...

GaCCaLL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KTM 1190-DR 350-Joyride 200-BMW R26-Jawa 250
    Yukarıdaki konuda Savalar hakkında bişeyler karalamıştım,
    Eski motorumu o lastikler ile sattım lastik çok çabuk ısınıyordu ve kuru zemin performansı çok güzeldi,(Bu kadar hızlı ısınan başka bir lastik ile karşılaşmadım şimdiye dek ara ara farklı motorların da lastik sıcaklığını kontrol ederim)
    Ayrıca hamuruda diğer metzellere nazaran daha yumuşaktı benim test ettiğim,
    lakin ıslak zemini iyi değildi(iyi değildi diyorum zira eski lastiklerim 6 senelik metzeller tourance idi )buna kıyasla çok süper değildi,
    ama Şimdiki motorumda da Michlen Anakee var oda çok süper bir yol tutuş sergileyemiyor ıslak zeminde hani birbirine yakın diyelim
    (sebebi dün düşük süratte köşeden döndükten sonra 30-40 ile giderken çok az gaz açmam ile ıslak zeminde drift yapmam)
    Ama fiyat/performans da Sava'yı tek geçerim şimdiki motorumun da ön lastiği eski lakin Savada benim ölçüme uygun lastik bulunmamakta bu yüzden almadım,
    Konuyu gördüğüm iyi oldu Sava distribitörünü arayıp telefon ile teyid edeyim hemen.
    ANGARAJ

Motosikleti
    BMW F650 GS
    Şuan motorumda Bridgestone Battlax var ve memnun değilim. Ön ömrünü doldurdu sayılır muayeneye gideceğim sorun olursa hazırlıklı olayım hemen değiştiririm diyorum ama battlax istemiyorum. 1 Çift lastik kafadan 1.000 tl Madem alacağız doğru ürün alalım diyorum. İllaki pahalı olan en iyisi demek değildir.

Fiyat / Performans önemli.

erro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tracer 900
    sava goodyear markaasıdır..arabaya kış lastiği alırken öğrenmiştim. lastiklerin ucuz olmasının bir sebebi ülkeye distribitörü vasıtasıyla değil de kaçak olarak sokulmasından dolayı..grey market dedikleri olay...hafta sonu metzeller aldım..adam normalde 1040 tl olan fiyatın distribitör ün bu grey marketle rakabet edebilmesi için fiyatı aşağı çektiğini belirtti...

Motosikleti
    Savanın motosiklet lastiği distribitörü Ahmet bey ile görüştüm yeni bir model olan MC60'da benim motora uyan modelleri mevcutmuş fakat siteye koymamışlar daha o kadar yeni
    mail bekliyorum şuan ve en kısa zamanda ön lastiği alıp takabilirim savadan bakalım mail gelsin onuda burdan paylaşırım.
    Ben memnun kalmıştım geçen sene çiftini 210 tlye aldığım F650'imde kullandığım lastikten senede bir lastik değiştirilip yeni hamurlu bir lastik bile alınabilir savadan fiyatı o kadar güzel bence.
    ANGARAJ

Motosikleti
    BMW F650 GS
    Savada benim motora uyan ölçüler yok ön 120/70/zr 17 ( 58 w ) arka 150/70/zr 17 ( 69 w )

Motosikleti
    banada mail gelmiş,
    Ürün bu:

lakin Bunun karşılığı Continental TCK 50 yani daha bir araziye yatkın lastik ama bende araziye girmediğim için maalesef benim işime yaramıyor
    Fiyatınıda yazayım hemen:

110/80-19 MC60 180TL (KDV DAHİL)
    150/70-17 MC60 210TL (KDV DAHİL)
    hani olurda uzun yola gidilir afrika yahut hindistan yapılır ise tercih edilebilir tabiki..

Yahut benim arka lastik de eskisin bakalım belki patlatırım bunlardan bir çift..

edit:
    http://www.schumoto.at/file/68e955f2...48ca3555b27d9d

Şu kataloğu bir inceleyin,
    Ahmet bey ile görüşün zira bu katalogda olmasına rağmen sitelerinde yoktu bu MC60 lastikler belki sitelerinde olmayan fakat sizin motorunuza uyacak lastikler de ellerinde mevcuttur,
    Ne kaybedersiniz ki?
    ANGARAJ

Motosikleti
    13' CBR 250 R
    Cbr 125'imde 1000 km IRC, CBF 150'imde 7500 km DURO kullandım.
    İkisinide uzaktan görsem arkama bakmadan kaçarım.
    Heleki Duro'lar ile tükürüğün üstünden geçerken hatim indiriyordum.
    Islak yol performansı inanılmaz kötü bir lastik.
    zenon bunu beğendi.

MotorKafa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 1000 FA
    GV 250 kullanırken ön lastiği irc takmıştım.
    Yaklaşık 1500 km kullandıktan sonra lastiğe güvenerek 60-70 le viraja girdim.
    Girmez olaydım.
    Virajın çıkışı ıslaktı ve hiç bir hamlede bulunmamama rağmen ön kaydı gitti.
    Ve o hızla sürüklenmeye başladım
    Motosikletli Kaplumbağa...

extrem_015 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    EŞŞİZ TR'DE TEK CBR600F PC35 4 CİĞERLİ EŞEK ARISI
    ırc ile kuru havada benim titanı race gibi yatırıyorum lastikleri biraz ısıtınca asfaltta güzel olursa çok iyi yol tutuyor
    virajda kendi sınıfında yetişen yok neredeyse

Motosikleti
    Sinan hocam Ahmet Beye mail atarken sizin lastikleride sormuştum cevap döndü,

Harun Bey firmamızda çalışmaktadır, özerdem motorda bu lastik mevcut olmayabilir ama özerdem motorsiklete gidecekseniz kendilerinede ulaştırabilirm, ama isterseniz kargo ile yada ptt kargo ile kapıda ödeme şeklinde gönderebilirim.
    120/70-ZR17 (220TL) ve 160/60-ZR17 (240TL) ölçüleride önümüzdeki hafta stokta olacaktır.
    Bilginize..
    ANGARAJ

Motosikleti
    Ducati Monster 1200
    Alıntı GaCCaLL adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sinan hocam Ahmet Beye mail atarken sizin lastikleride sormuştum cevap döndü,

Bilginize..
    ön lastik ile arka lastiğin fiyatlarının bu kadar yakın olması saçma değil midir?
    Two Against the World

Motosikleti
    Alıntı Chronix adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ön lastik ile arka lastiğin fiyatlarının bu kadar yakın olması saçma değil midir?

MC60 içinde böyle fiat vermişlerdi hakeza geçen sene aldığım savalar da da durum böyleydi.
    ANGARAJ

Motosikleti
    Ducati Monster 1200
    Alıntı GaCCaLL adlı üyeden alıntı Mesajı göster

MC60 içinde böyle fiat vermişlerdi hakeza geçen sene aldığım savalar da da durum böyleydi.
    ilginççç =)çok değil sonbahar başlarında mc30 aldım 118 lira.
    Two Against the World

M.balibey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ben 6000 kmdir irc kullanıyorum kuruda hiç problem yaşamadım ıslakta iki kere arka lastiğimin kilitlendiğine şahit oldum onun dışında asvalt iyiyse viraja girmeyi biliyorsan kaydırmıyor fakat bir michelin metzeler vs. kalitesi beklememek lazım

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)