Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Bu Motosiklet Lastik Markalarını Duydunuzmu ? Kullandınızmı ?

REKLAM ALANI
    suhatr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mz 251
    ben mz imde sava kullanıyorum yeni taktırdım 10 gündür kullanıyorum kuru ve ıslak zeminde testettim kuru zeminde yol tutuşu çok iyi ıslak zeminde lastiğin hamurunun yumşak olmasından dolayı limitleri zorlamadıkça performansı yeterli

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Sinan Er - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650 GS
    Alıntı GaCCaLL adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sinan hocam Ahmet Beye mail atarken sizin lastikleride sormuştum cevap döndü,

Bilginize..

Bu çok iyi oldu. İlgilendiğin için teşekkürederim.

Şuan motoru çıkaramıyorum istanbulda yağmur fırtına soğuk ) kış yaşıyoruz.

Havalar düzelene kadar beklemek zorundayım.
    Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........

zenon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda nc700xa
    MC50 modelini dun aldım RuzgarSA sağolsun lastigi aldı taktırdı 118 tl Lastik 30 tl Takılması balans ayarı 2 tl de bahşiş :D

ölcüler 110/70-17

Hanüz kullanmadım RuzgarSA nın dediği 10 numara :D Benim eski lastik Shinkoydu ondan sonra her lastik iyi gelir tabi :D
    Sinan Er bunu beğendi.
    Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
    Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...

Sinan Er - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650 GS
    Tecrübelerini bekliyoruz.
    zenon bunu beğendi.
    Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........

yakuza_64 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    hyosung gt250r 2012...
    Alıntı zenon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    MC50 modelini dun aldım RuzgarSA sağolsun lastigi aldı taktırdı 118 tl Lastik 30 tl Takılması balans ayarı 2 tl de bahşiş :D

ölcüler 110/70-17

http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphoto...23599936_o.jpg

http://sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphoto...58353830_o.jpg

Hanüz kullanmadım RuzgarSA nın dediği 10 numara :D Benim eski lastik Shinkoydu ondan sonra her lastik iyi gelir tabi :D
    sadece on tekere mı taktırdınız ben detaktıracagım hyosunga ama arka lastık ebatı varmı uygun bılmıyorum bılgılendırırsenız cok memnun olurumm.
    zenon bunu beğendi.

Motosikleti
    Honda nc700xa
    Hyo lara uygun arka teker yok en yakın olcular 160/60-17 ve 140/70-17 var birde bizim olculare uygun dişli kros lastigi seklinde birsey var comet olsa hoş durabilirde racete olmaz. Bu hafta sonu test etme sansım oldu on tekeri ilk asama da 800 km falan kullandım 120-140 km hızlarda virajlarda bile cızgısını kaybetmedi ozelikle yuksek hızlarda sadece on frenle durmalarda ( stopie ye kalkmadım tabi :D ) kaydırma yapmıyor ve yeterli bir yol tutuş saglıyor benim için tmm dir bence ilerleyen zamanda ne şekilde değişir bilmiyorum ama şimdilik bence gayet yeterli bir lastik benim kendi motorum için.

Syanur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DR-Zurna 400
    Hyo lara uygun arka teker yok en yakın olcular 160/60-17 ve 140/70-17 var birde bizim olculare uygun dişli kros lastigi seklinde birsey var comet olsa hoş durabilirde racete olmaz. Bu hafta sonu test etme sansım oldu on tekeri ilk asama da 800 km falan kullandım 120-140 km hızlarda virajlarda bile cızgısını kaybetmedi ozelikle yuksek hızlarda sadece on frenle durmalarda ( stopie ye kalkmadım tabi :D ) kaydırma yapmıyor ve yeterli bir yol tutuş saglıyor benim için tmm dir bence ilerleyen zamanda ne şekilde değişir bilmiyorum ama şimdilik bence gayet yeterli bir lastik benim kendi motorum için.
    Savaların böyle güzel çıkmasına sevindim. Ben de Maxxis promaxx M6102 - M6103 düşünüyordum. Sava-Maxxis birbirine yakın yol tutuş olarak birbirine yakındır sanırım... ?

Alıntı extrem_015 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ırc ile kuru havada benim titanı race gibi yatırıyorum lastikleri biraz ısıtınca asfaltta güzel olursa çok iyi yol tutuyor
    Bu şartlar altında iyi yol tutmayan lastik yoktur herhalde.
    zenon bunu beğendi.
    #sürenadam

Motosikleti
    Honda nc700xa
    Alıntı Syanur adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Savaların böyle güzel çıkmasına sevindim. Ben de Maxxis promaxx M6102 - M6103 düşünüyordum. Sava-Maxxis birbirine yakın yol tutuş olarak birbirine yakındır sanırım... ?
    Hiç alakalaı yok MAxxis i UNdocab kullanıyor lastikleri değiştiğinden beri motorkullanımı değişti hic güven vermiyor arka için savada ölcü yok ama imkan varsa maxxis ten uzak durun derim maxxis daha cok duro shinko kalitesinde bir lastik.

Motosikleti
    DR-Zurna 400
    Hiç alakalaı yok MAxxis i UNdocab kullanıyor lastikleri değiştiğinden beri motorkullanımı değişti hic güven vermiyor arka için savada ölcü yok ama imkan varsa maxxis ten uzak durun derim maxxis daha cok duro shinko kalitesinde bir lastik.
    Valla ben, Maxxis, Duro, Shinko, Swallow, Sava markalarını hep aynı kefede-kalitede sanıyordum Cahillik işte... Ama fiyatları neden bukadar yakın ozaman

Yanlız bende arka ebatın olmadığını farkettim. Onu nasıl yapcaz?
    #sürenadam

phradrel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    F650GS
    dün unilli ön 110/70/17 arka 130/70/17 aldım, şu an yalpalıyor düşük hızlarda. yağmur desenleri çok büyük, o yüzden olabilir diye düşünüyorum. bir kaç yüz km gideyim de ondan sonra bakayım
    Güncel Motosiklet Haberleri ve Kültürü Blogu
    https://www.facebook.com/BoutiqueMoto

Motosikleti
    DR-Zurna 400
    Valla ben, Maxxis, Duro, Shinko, Swallow, Sava markalarını hep aynı kefede-kalitede sanıyordum Cahillik işte... Ama fiyatları neden bukadar yakın ozaman

Yanlız bende arka ebatın olmadığını farkettim. Onu nasıl yapcaz?
    #sürenadam

sedat_57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2000 ford
    http://http://www.lastikdeposu.com.t...igi-tl-pmu2418

Tovic marka bu lastiği kullanan deneyen varmı desenleri pirelliye benziyor..

Rebulls - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KAWASAKİ Z750R - Arora Cappucino - Kanuni Seha 150
    benim lastikler nylon marka en kısa zaman değiştireceğim :D

AttilaXtreme - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pulsar 200NS
    SAVA kullanıcısıyım. Ekonomik boyutta ki (25 beygire kadar olan) tüm motorlara tavsiye ederim. Üstü motorlara tavsiye edemiyorum. En önemli nedeni bunun üstündeki motorlarda tecrübe etmemiş olmamam.
    Bence SAVA alt sınıf için ideal lastik fakat üst sınıf için tecrübe etmediğimden bir şey diyemiyorum. Tecrübe eder miyim o da şüpheli. Aslında üst sınıf motorlara çıkıp o motorlara hesaplı lastik aramak bana pek mantıklı gelmiyor. Örneğin CB 650F sahibi olmak gibi bir hayalim var. 85 beygir motor. Giydirilmiş maliyeti 25.000 TL civarında. O motora sahip olacak gücüm olsa bilinen markaların dışına çıkmazdım gibi geliyor bana. Öyle bir motor alacak olan insanında lastikte fiyat aramasına ve risk almasına gerek olmamalı. Piyasada bilinen lastiklere yönelmeli.
    -61- Önce ADAMLIK Sonra HAYAT -61-

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)