ben mz imde sava kullanıyorum yeni taktırdım 10 gündür kullanıyorum kuru ve ıslak zeminde testettim kuru zeminde yol tutuşu çok iyi ıslak zeminde lastiğin hamurunun yumşak olmasından dolayı limitleri zorlamadıkça performansı yeterli
ben mz imde sava kullanıyorum yeni taktırdım 10 gündür kullanıyorum kuru ve ıslak zeminde testettim kuru zeminde yol tutuşu çok iyi ıslak zeminde lastiğin hamurunun yumşak olmasından dolayı limitleri zorlamadıkça performansı yeterli
MC50 modelini dun aldım RuzgarSA sağolsun lastigi aldı taktırdı 118 tl Lastik 30 tl Takılması balans ayarı 2 tl de bahşiş :D
ölcüler 110/70-17
Hanüz kullanmadım RuzgarSA nın dediği 10 numara :D Benim eski lastik Shinkoydu ondan sonra her lastik iyi gelir tabi :D
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
Tecrübelerini bekliyoruz.
Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........
Hyo lara uygun arka teker yok en yakın olcular 160/60-17 ve 140/70-17 var birde bizim olculare uygun dişli kros lastigi seklinde birsey var comet olsa hoş durabilirde racete olmaz. Bu hafta sonu test etme sansım oldu on tekeri ilk asama da 800 km falan kullandım 120-140 km hızlarda virajlarda bile cızgısını kaybetmedi ozelikle yuksek hızlarda sadece on frenle durmalarda ( stopie ye kalkmadım tabi :D ) kaydırma yapmıyor ve yeterli bir yol tutuş saglıyor benim için tmm dir bence ilerleyen zamanda ne şekilde değişir bilmiyorum ama şimdilik bence gayet yeterli bir lastik benim kendi motorum için.
dün unilli ön 110/70/17 arka 130/70/17 aldım, şu an yalpalıyor düşük hızlarda. yağmur desenleri çok büyük, o yüzden olabilir diye düşünüyorum. bir kaç yüz km gideyim de ondan sonra bakayım
Güncel Motosiklet Haberleri ve Kültürü Blogu
https://www.facebook.com/BoutiqueMoto
http://http://www.lastikdeposu.com.t...igi-tl-pmu2418
Tovic marka bu lastiği kullanan deneyen varmı desenleri pirelliye benziyor..
benim lastikler nylon marka en kısa zaman değiştireceğim :D
SAVA kullanıcısıyım. Ekonomik boyutta ki (25 beygire kadar olan) tüm motorlara tavsiye ederim. Üstü motorlara tavsiye edemiyorum. En önemli nedeni bunun üstündeki motorlarda tecrübe etmemiş olmamam.
Bence SAVA alt sınıf için ideal lastik fakat üst sınıf için tecrübe etmediğimden bir şey diyemiyorum. Tecrübe eder miyim o da şüpheli. Aslında üst sınıf motorlara çıkıp o motorlara hesaplı lastik aramak bana pek mantıklı gelmiyor. Örneğin CB 650F sahibi olmak gibi bir hayalim var. 85 beygir motor. Giydirilmiş maliyeti 25.000 TL civarında. O motora sahip olacak gücüm olsa bilinen markaların dışına çıkmazdım gibi geliyor bana. Öyle bir motor alacak olan insanında lastikte fiyat aramasına ve risk almasına gerek olmamalı. Piyasada bilinen lastiklere yönelmeli.
-61- Önce ADAMLIK Sonra HAYAT -61-
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)