Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Tarz değişikliğine gitmeyi düşünüyorum önerileriniz??

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Yamaha YBR 125 ESD
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...0384673/detay/

150cc commuter sınıfından çıkmayı düşünüyorum fakat şuan +1000 +1500 tl gibi bi miktar var elimde.. sizce değişikliğe gitmek için motosikletim ve elimdeki para ile hangi modelleri düşünebilirim? tavsiyeleriniz nelerdir? yoksa sat motoru biraz daha para yap şu modeli al mı dersiniz.. klasman farketmez.. şuan ss - chopper - enduro belirgin bi fikrim yok..
    Ayrıca, yol asla bitmez..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ihakanvardal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda VFR 800, Suzuki Hayabusa gsxr 1300
    Şu anda bindiğin motor sıfır bir motor ve sana masraf açacak bir motor değil. Üzerine vereceğin miktarla ancak ölmüş bir motosiklet alırsın, bana kalırsa şimdilik bu motorunla devam et ilerde daha iyi bir motor al. Senin alacağın her eski motor sana ekstra masraf açacaktır. Mumla ararsın 150mcx i.
    mücahit_89 bunu beğendi.
    “Don't cry because it's over, smile because it happened.”
    Dr. Seuss

Motosikleti
    Yamaha YBR 125 ESD
    alakanız için teşekkür ederim.. bir diğer sorum ise genel bi soru olacak.. B ehliyetle uzun yol yapıcaz diyelim.. sizce başımıza gelecek ilk çevirmede polisin cezasız gönderme olasılıgı varmıdır :D yani şöyle söyleyim tam koruma normal sürat muayene sigorta tamam fakat ehliyet B..

draggy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dragstar 650
    Yoktur, artı mahkeme artı ceza, A2 yi almak hiçte zor değil..
    İkinci el Dragstar alacaksanız bknz: http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/44545-yamaha-dragstar-xvs-650-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-12.html#post2100035

canerol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Africa Twin-Rally250-z300
    o polisin insafına kalmış bişe ama genelde cezayı yapıştırırlar

Motosikleti
    Yamaha YBR 125 ESD
    motosikleti ilk aldıgımda geçen yaz ehliyetsiz balıkesir izmir yapmıştım.. o zaman ki cesaretim şimdi yok vallahi bide öğrenci oldugum için elimdeki motosikletten de olmak istemiyorum açıkçası.. sanırım en güzeli hem a2 yi hemde birikmiş parayı beklemek.. en azından aklımda soru işareti olmadan yola çıkarım..

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)