Ben kullansam 6 ay sonra honda da olsa bi yerlerinden yağ sızdırmaya başlar 1.5-2 saat tam gaz sürmeye hava soğutmalı 125cc nasıl dayansın başka türlü.
Ya arkadaşlar bu hızla ilgili takıntı nedir böyle? Hiç kimse lütfen gücenmesin ama bizim forumlarda o kadar boş muhabbet dönüyor ki, insan bişey araştırmaya korkuyor.
+Vay efendim 120 yapıyor
-Yok canım 90 yapıyor
+110 kesin yaparım.
-100 ü geçmez.
+105 yaptık geçen gün dahada gidiyordu.
Bu ne lan herkesin derdi hızlı gitmek . Herkes sidik yarıştırma peşinde. Birinizde nasıl durduğundan nasıl döndüğünden. Bahsedin lan. Bilen bilmeyen herkes atıyor bişeyler. Millet attıkça yanlış bilgide o oranda artıyor. Ben bisiklet kullancısıyım motorsiklettende pek anlamam. Ama açıp bir bakın bisiklet forumlarına. Bilgi dolu. Amortisör yağı nasıl değiştirilir? lastik nasıl tamir edilir. Bilmem ne modeli şu sorun çıkardı nasıl tamir edilir? şu lastiği test ettim böyle oldu. gibi gibi.
İki gündür forumu takip ediyorum. Gram bilgi sahibi olamadım. Bırakında bilen konuşşun bilen yoksada kapansın bu konu artık.
Saygılar...
başlangıç yada şehiriçi için idealdir...öyle çalışma sorunu falan yok...eksik dersen devir saati denilebilir...sıfırına çok vermek istemezsen kardeşimin motorudur...3400'e verebiliriz...ilan benim adımadır...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...7147637/detay/
merhaba arkadaşlar bende cb 125 e kullanıcısıyım öncelikle motorda titreşim var biraz.onun haricinde en küçük sorun yok.çinlilere nazaran sağlam ve ucuz.selesi sert değil.
8000 km oldu kullanıyorum en ufak bir sorun çıkarmadı.6 ay orman köyünde bir evde yattı (askerlik).ve altı ay sonunda akü bitmemişti ? marş almadı ama bitmemişti de bir kere vurdum dum ve çalıştı.kapalı garajda tutum.honda otoseverden bilgi alabilirsiniz.2000 km de bir yapılan bakımlar bile orda yapıldı ve evraklar duruyor.fiyatta az indirimde yapıcam.km düşürme yalan söyleme gibi kul hakkı yeme yoktur.ön bilyalardan biri değişti.sebebi jetle yıkarken su kaçmış.bide hava filtresi değişti (rutin).ekstraları var.ilan numaram 205528549
ben bajaj 150 f bakıcam çünkü daha kuvvetli yalan yok 10 beygir motor artık yetmiyor bana.
Ben kullanıyorum. İkinci motorum benim bu. Bundan önce dökük honda cg es im vardı onunla bile diyar diyar gezdim tık demedi. Honda kalitesine güvendiğim için ikinci motor olarakta cb125e de karar kıldım.
Madem merak ettin motorun farları güvenlik açısından sürekli açık. Trafikte farkedilmek için kişinin insiyatifine bırakılmamış. Ayak marşı yok evet bu bi eksik. Bugün yarın ne olacağı belli olmaz tabi. Akü biter, marş motoru bozulur, röle yanar falan filan. Ben şunu denedim ama; düzlükte ikinci vitese taktım ve gidondan sürerek hemen çalıştırdım. Ne olur ne olmaz diye. Ayak marşı gibi zahmetsiz değil tabi.
Selesi çok sert değil, amortisörler tatminkar. Sürüşü oldukca rahat. Titreşim rahatsız edici değil.
beyler hort olacak ama, ben ikinci el 125 E ya da Ace düşünüyorum, ilk motorum olacak, motor ömrü nedir 125 E ve Ace in ? ikinci el 2,500 TL civarında 2013 modelleri. 30-40 bin KM civarında. Girilir mi ? Tavsiyeleriniz nedir ?
Ben olsam almazdım dostum.Bence en faza 15.000 km ye kadar bakmalısın... Kolay gelsin
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)