Arkadaşlar siz kağıt üstündeki verilerden bahsediyorsunuz herhalde. Çok fazla motosiklet değiştirdim şu ana kadar en az yakanı 2005 de alıp 15.000 km yaptığım YBR 125 di.
Ondan öncesi ve ondan sonrasında aldığım bütün motosikletler hep bahsi geçen değerlerin üstünde yaktı. Örnek vermek gerekirse; şu an kullandığım Xciting 250.i 100km de 80 / 100 km sabit hızla, dur kalk yapmadan şehirler arası 19 / 21 kuruş arası yakıyor. Hani manuel şanzuman olsun da 16-17 kuruş yaksın. 3 veya 3,5 Lt. yakan 250 cc sanırım sınıfının en iyisidir ve bahsi geçen rakkamlara alınamaz.
Derin bir teorink bilgim yok ama pratikte tecrübem olmasına istinaden yazıyorum. Yanlış anlaşılmasın (tartışma veya münakaşa hevesiyle yanıp tutuşanlar gördüğümden belirtmek istedim) ...
"İdda ediyor"?
Bizde genç oldukda böyle değildik. Ne diyim ...
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
demek ki bu forumda ybr ile hiç bir motorun kıyaslamasını yapmamak gerekiyor
Benim bu konu ile ilgili hiçbir iddam yok. Günümüzde su ile gidebilen, güneş enerjisi kullanan, hybrid araçlar mevcut.
Açıkcası herhangi bir iddam olması içinde, bahsi geçen hatta piyasada bulunan bütün motosikleti test etmiş olmam gerekiyor. Ben sadece şahsi düşüncemi söylüyorum. Fakat şu da var ki; "benim motorum şunu yakıyor" diyen kişide bizide aydınlatsın ki bizde ne nasıl yakar bilelim. Sonuç olarak forumlar bilgi paylaşımı içindir. Neyse zaten üç aşağı 5 yukarı siz bir karar vermişsinizdir ve konunun amacıda sizi bir karara bağlamak, doğru tercih yapmanızı sağlamak ise amaca ulaşılmıştır.
İyi geceler ...
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
Ben prince'yi almadan önce, drift kullanıcıları sayfasında yakıtla ilgili soru sormuştum.
Onlarda 3,5 civarı demişti. Sakin kullanımda 3,5 lt'den daha az, agresif kullanımda 3,5 lt'den daha çok yakacaktır.
Drift de güzel ama eğer YBR ile kıyaslarsan at ile eşşeği kıyaslarsın Tabiki YBR..ama bence sen Apache al )
Bende yakıt konusuna çok takılmıştım. Şimdi takıldığıma üzülüyorum.
Çünkü şimdiki motosikletimin ne yaktığını hiç bilmiyorum ve hiçte umurumda değil.
(Sadece bende mi öyle bilmiyorum) Zamanla yakıtı o kadar da önemsememeye başladım.
4 lt'nin üzerine çıkmadığı sürece problem değil.
ne konuymuş arkadaş bitmedi gitti
2014 Salcano Wolf 125 > 2017 Bajaj Pulsar 200NS ABS > 2020 YAMAHA YZF-R25
Ben onu bunu bilmem; drift, ybr ile kıyaslanınca tartışma çıkaracak kadar kaliteli bir modelmiş.
Yani fiyat/performans olarak. Yoksa kaliteye lafımız yok.
Ne İçdin sen birader ya söylede bizde içelim
Şuraya bakarsan temelde ne olduğunu görürsün
http://www.uludagsozluk.com/k/ak%C4%...ndaki-farklar/
Konu ile alakasını kurarsak
Akıl düşünme gücüdür, Mantık o gücü doğru kullanabilme sanatıdır
Bende bunu değerlendirerek 4,5 yerine 3.000e almak daha akıl karı yani düşündüm ve Aslında O yazdığım akıl karıda Mantığa giriyor O yüzden şahsi fikrimi yazdım
Hani söylemiştim ya sen Onu ima etmediğimi iyi biliyorsun diye aynen öyle İşine gelmediğinde anlamamazlığa vuruyon
Sado
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)