Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
4. sayfa BirinciBirinci ... 23456 SonuncuSonuncu

YBR 125 ? mh drift 125 ?

REKLAM ALANI
    rs_guven - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 Salcano Wolf
    Alıntı F54 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben şuan ybr kullanıyorum gezmediğim yer kalmadı hala ışıl ışıl 2008 model olmasına rağmen 5 yaşında bi mondial görmedim daha sıfır yakın temizlikte 30000 km yi geçmiş
    Siz daha malını seven Mondial kullanıcısı görmemişsiniz.
    Bizim millette pahalı motosiklete iyi bakma, ucuz motosiklete kötü bakma gibi bir anlayış var.
    Adana'da 2005 model Çin'li cgler var. O kadar temiz ki, mağazaya sıfır diye indir, alıcısı çıkar.
    Sahibine diyorum, buna ayırdığın vakti neden daha faydalı birşey ayırmıyorsun diye. Hiç birşey beni, onunla ilgilendiğim kadar mutlu etmiyor, diyor.
    Yani temizlik, kullanıcının özenine bağlı, bence.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    senin bahsettiğin motorda değişmedik parça varmıdır sence alayı apache her parçası hız yapmak için değişmiş tir depo hariç
    ama benim motorda her yeri fabrikadan çıktığı parçalarla dolu sadece sol sinyal ve debriaj maneti hariç
    hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır

Motosikleti
    2011 Salcano Wolf
    Alıntı F54 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    senin bahsettiğin motorda değişmedik parça varmıdır sence alayı apache her parçası hız yapmak için değişmiş tir depo hariç
    ama benim motorda her yeri fabrikadan çıktığı parçalarla dolu sadece sol sinyal ve debriaj maneti hariç
    Benim bahsettiğim kişilerden biri 50 yaşlarında, diğeri de 35 yaşlarında.
    Çoluklu çocuklu olgun insanlar. Bilinçsiz kullanıcıya selam bile vermem.

Motosikleti
    mh drift, phamtom-inazuma250-calibre250
    Alıntı -ZERO- adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    at ile eşeği karşılaştırmak ne kadar doğru olabilir? tabiki de ybr
    dogru soyluyosun at guclu esek dayanıklıdır mh ybr den hızlı ve atak bu durumda at hangisi esek hangisi yorumlama gucune bırakıyorum herkes malının fiyatını artırmaya calısıyor ama 2 sini birden kulanmayan arkadaslar yorum yapması sacma mh gerçekden ybr ile kapışır kalitede bir motor guc olarakda fazla 13 beygir 135 cc fiyat olarakda mantıklı ama yamahanın prestiji 2 milyar fark yaratır herturlu ne ybr kulanıcısını ne mh kulanıcısını rencide etmeden yorum yapın !!

s.e.c - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Duke 250, Mt25 abs, Cb250r, cbr 1000rr, Yamaha Fz8
    ybr tabiki daha kaliteli daha güvenilir. ama fiyat performans olayına bakarsak drift biraz daha mantıklı gibi görünüyor. 10000 km ybr ve 10000 km mondial 150 mc kullanmış birisi olarak şunları söyleyebilirim; bilirsin 150 mc ile 125mh drift neredeyse aynı motor
    drifti bir kaç kez arkadaştan alıp kullandım performans olarak kesinlikle ybrden çok üstün zaten %35 civarı daha fazla beygir gücü var ve bu sadece kağıt üzerinde kalmıyor sonuna kadar sürücüsüne hissettiriyor. Hem hızlanma hemde son hızda ybrden daha iyi.
    ybr ise yakıt ve dayanıklılık konusunda driftten daha iyi fakat bakımlarını iyi yaparsan ve elin biraz alet edevat tutuyorsa mondialde kolay kolay sorun çıkarmıyor. ben 10000 km boyunca bir kez dahi yolda kalmadım mondialle. Son olarak fren konusunda ise ybr hissedilir derecede daha iyi.
    Seçim sana kalmış, nasıl olsa ileride cc büyütücem dirftin parçalarıda ucuz performansıda daha iyi kullanırken daha çok zevk alayım diyorsan mondial ama daha az yaksın daha kaliteli olsun para benim için sorun değil diyorsan ybr derim. Ben 28 yaşındayım 16 yıldır motosiklet kullanıyorum şuan senin konumunda olsaydım drift alırdım. ybr çok sorunsuz çok iyi ama performans olarak çok yetersiz geliyor bana özellikle 2 kişi ile ivmelenme sırasında drifti aratıyor
    htmetin bunu beğendi.

utkan35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 MH Drift
    temiz baktıktan sonra çin malıda olsa sağlam kalır motoruna nası bakarsan oda sana öyle davranır bizim arkadaşta 2010 model mondial cup vardı cok temiz bakıyordu ve kullanıyordu bi tane bile sorun yaşamadı ne plastikleri kırıldı ne makinasında sorun çıktı yanı işin özü çin malı diye motoru zorlarsan çukura tümseğe tak tuk girersen oda sana öyle davranır bu kadar basit şöyle birşey söyleyim hız yapmak için dediğiniz arkadaşlar motoru zorlar fakat onun dışında motoru çok temiz tutarlar

Tİme_shİft42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var
    Bundan verelim sana ne ybr ne mhdrift tvsyi bile tokatlar

http://www.motosiklet.net/forum/moto...m-basligi.html

Motosikleti
    Mondial 125 MH Drift
    Alıntı Tİme_shİft42 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bundan verelim sana ne ybr ne mhdrift tvsyi bile tokatlar

http://www.motosiklet.net/forum/moto...m-basligi.html
    zaten şuanda ben bu motosiklet çok hoşuma gidiyor fakat fiyatı 3500 TL ve bütün bayilerde yok istanbuldaki bayilerde var yedek parça ve servis ağında biraz sorun olabilir fakat çok seri bir motosiklettir bu kullanan bi arkadaş var sitede oda böyle diyor tabi seriliği normal 200cc lik sonuçta

Motosikleti
    Var
    Alıntı utkan35 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    zaten şuanda ben bu motosiklet çok hoşuma gidiyor fakat fiyatı 3500 TL ve bütün bayilerde yok istanbuldaki bayilerde var yedek parça ve servis ağında biraz sorun olabilir fakat çok seri bir motosiklettir bu kullanan bi arkadaş var sitede oda böyle diyor tabi seriliği normal 200cc lik sonuçta
    Bazı bayiler getirmiyor bu modelleri nedeni en çok hangi modelleri satlırsa onu getiriyor

Hazırda yoksa katologta göstercen sipariş üzerine getirttirecen

Motosikleti
    Mondial 125 MH Drift
    walla ben izmirde oturuyorum butun bayilere sordum onlarda fiyat bilgisi bile tam yok bi kaçı 4bin tl dedi bi kaçı bilmiyor istanbuldan kargoyla getiriliyor bi bayi direk kapıda nakit veya kredi kartına ödeme yazmış sahibindene fiyatı uygun olsa alırdım aslında fiyatı normal gibide para olmayınca normal olarak fazla geliyor

Motosikleti
    Var
    Reklam olmayınca olmuyor tiger 200 de aynısı oldu sessiz sedasız üretimini durdurdu Bakalım Kanuni yeni modelleri getirir onunla karşılaştırırız artık

adem80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    tabiki ybr. 3 hp az. Drift 3 hp fazla ama ybr ye göre 100 km de 1 lt fazladan benzin emiyor. Kalite kısmına girmiyorum bile.

duryolcu120 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Düşünmekte :D
    Alıntı adem80 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tabiki ybr. 3 hp az. Drift 3 hp fazla ama ybr ye göre 100 km de 1 lt fazladan benzin emiyor. Kalite kısmına girmiyorum bile.
    bencr yakit tuketimini biraz abarrttin yaklask 15 kisiye sordm 100kmde 3 lt yakyor dyorlar bende emin deilim onlarn yalancsym ama 15 kisi :-) ybr ise 2.7 civari bisey

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:29 ----------

Driftin vites gecisleri nasildir 1 n 2,3,4,5 olarakmi ? Mesela.n.deyiz 1 asagi vites 1 bir.yukari n bir yukari 2 bir yukari 3,4,5 diyemi devam.edior ?

-ZERO- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı ak1n adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    dogru soyluyosun at guclu esek dayanıklıdır mh ybr den hızlı ve atak bu durumda at hangisi esek hangisi yorumlama gucune bırakıyorum herkes malının fiyatını artırmaya calısıyor ama 2 sini birden kulanmayan arkadaslar yorum yapması sacma mh gerçekden ybr ile kapışır kalitede bir motor guc olarakda fazla 13 beygir 135 cc fiyat olarakda mantıklı ama yamahanın prestiji 2 milyar fark yaratır herturlu ne ybr kulanıcısını ne mh kulanıcısını rencide etmeden yorum yapın !!
    ben kimseyi rencide etmiyorum. yarası olan gocunur. benim yaptığım doğruyu söylemek.
    2014 Salcano Wolf 125 > 2017 Bajaj Pulsar 200NS ABS > 2020 YAMAHA YZF-R25

haojin2005 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha YBR 125 2006/Lada Samara 1500i 2001
    Ben alsam bu drift yerine kuba fastwind 200 alırdım.İkiside fazla yakıyor ama hiç olmazsa kuba biraz daha iyi gidiyor ve bence tipi daha güzel.
    Ybr 2.5 civarı yakar drift ise 3.5 yakar.
    Bir insanın gerçek zenginliği, onun bu dünyada yaptığı iyilikleridir. (Hz. Muhammed(s.a.v))Bizim dinimiz, akla en uygun ve en doğal bir dindir. Ve ancak bu nedenledir ki son din olmuştur.(M.K.Atatürk)

Motosikleti
    2011 Salcano Wolf
    Alıntı duryolcu120 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bencr yakit tuketimini biraz abarrttin yaklask 15 kisiye sordm 100kmde 3 lt yakyor dyorlar bende emin deilim onlarn yalancsym ama 15 kisi :-) ybr ise 2.7 civari bisey

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:29 ----------

Driftin vites gecisleri nasildir 1 n 2,3,4,5 olarakmi ? Mesela.n.deyiz 1 asagi vites 1 bir.yukari n bir yukari 2 bir yukari 3,4,5 diyemi devam.edior ?
    Evet vites şekli aynen öyle.

Motosikleti
    Alıntı haojin2005 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben alsam bu drift yerine kuba fastwind 200 alırdım.İkiside fazla yakıyor ama hiç olmazsa kuba biraz daha iyi gidiyor ve bence tipi daha güzel.
    Ybr 2.5 civarı yakar drift ise 3.5 yakar.
    nabtn sen.adam diyor 250cc motorum o kadar yakmiyor 135cc neresine.yicek.o kadar benzini

MeTaL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Artık Yok ama Olacak ...
    Alıntı mehmetmumtaz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    250cc kullanıyorum 3,5lt yakmıyor
    Km de 15 kuruştan az yakan hangi 250 CC o merak ettim. Paylaşır mısınız? ...
    Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.

Motosikleti
    Alıntı rs_guven adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Evet vites şekli aynen öyle.
    tesekkr.ederm.dostum

haojin2005 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha YBR 125 2006/Lada Samara 1500i 2001
    Alıntı duryolcu120 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    nabtn sen.adam diyor 250cc motorum o kadar yakmiyor 135cc neresine.yicek.o kadar benzini
    Sen ne diyon 150 mcx daha bile fazla yakıyor.Ayrıca 2 tür 250 cc var 3 lt yakan 250 lik de var 5 lt yakan da var.Ona bakarsan 125 cc innova 1.9 lt yakıyor.Motorun ccsi önemli değil yani.Malesef çinliler biraz fazla da benzin yiyor.
    Bir insanın gerçek zenginliği, onun bu dünyada yaptığı iyilikleridir. (Hz. Muhammed(s.a.v))Bizim dinimiz, akla en uygun ve en doğal bir dindir. Ve ancak bu nedenledir ki son din olmuştur.(M.K.Atatürk)

4. sayfa BirinciBirinci ... 23456 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)