adam drift alacak sayenizde. ne deyim bilemedim. yazık.
Bu ne şimdi ben daha MT de Drift aldım pişmanım diyeni görmedim yakıt tüketimi neredeyse aynı + Olarak daha hızlı daha seri,Ybr nin yedek parçasının 3/1 fiyatına yedek parçası var MTt den biri yazmışdı Silindir,Piston gömlek neyin 800 Tl civarı değiştim diye bunda öyle bir sorun yok max vereceğin 300 Tl Ki zaten Zart zurt diye dökülen bi motor değil
Topiği açan arkadaşım kararından kesinlikle vaz geçme plaka ruhsat 3.000tl Ye dirift varken 4,600 Civarı bir rakam Ybr ye vermek akıl karı değil all Pişman olmassın ama Alıp satacam diyorsan Tavsiyem 2. el al satarken zarar etmessin Ki Ybr dede öyle 2. el al satacaksan
Sado
Ben onu ima etmek istemediğimi iyi biliyorsun ama sen kendini salak olarak görüyorsan Tamam ozaman Problem yok
Benim görüşüm budur kardeşim herkez kendine göre yorum yazar bende kendimce yorumumu yazdım Sende salak olduğunu yazmışsın bak misal.Halbuki kesinlikle kimseyi kıracak ve sıkıntıya sokacak yorum yazmadım kendimce Mantıklı olmadığını yazdım , Oraya Herkez böyle böyle diyor onu alan eşşek diyor deseydim he ozaman senin söyledin doğrudur aman sana ne laf anlatıyorum ki Sen bunuda anlamassın hadi iyi geceler
Sado
akıl karı değil ne demek ben ybr iyi veya kötü diye bir iddiada bulunmadım iyide olabilir kötüde ama o arkadaş bu kadar adamı salak yerine koymuş akıl kârı değil demiş kendi çok akıllı ya
Amma firtinalar kopmus ben yokken arkadaslar.performans beygir gucu olarak drift daha iyiymis yakitida 3.5 lt gecermi 100 kmde ?
Param bol çok param var bana ağırlık yapıyor diyorsan tabikide ybr al ben sana ne diyim arkadaş :D
Ne Mutlu Türküm Diyene
konu bayağı saptırılmış
Yamaha BrilliantRider
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
kardeş son söz mh drift al 40 bin km de gidersin olmadı silindiri filan yenilersin parça fiyatları ucuz gücü ve torku çok iyi kısa sözle verdiğin paranının hakkını alıyorsun
at ile eşeği karşılaştırmak ne kadar doğru olabilir? tabiki de ybr
2014 Salcano Wolf 125 > 2017 Bajaj Pulsar 200NS ABS > 2020 YAMAHA YZF-R25
ben olsam mondial alırdım neden ybr ye 4200 tl vereyim ki
seneye mh yi satar destro alırdım maksat mondial para kazansın
ülke ekonomisine katkımız olsun
ben şuan ybr kullanıyorum gezmediğim yer kalmadı hala ışıl ışıl 2008 model olmasına rağmen 5 yaşında bi mondial görmedim daha sıfır yakın temizlikte 30000 km yi geçmiş
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)