Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 1234 ... SonuncuSonuncu

YBR 125 ? mh drift 125 ?

REKLAM ALANI
    sSameT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    SAol Kardeşim İnş Hepimizin Tekeri Düz Gitsin. Tekerde Michelinmi ne diyolar onlara bi bak derim iyi şeye benziyo dişli teker al derim dağ bayır gidince sorun olmasın sonra aşağı doğru
    Alıntı duryolcu120 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    [/COLOR]
    eyw. üstad sanada hayırlı olsun simdiden tekerin düz bassın
    Motorcu için varmak değil,yolda olmak önemlidir.
    Ehliyet: A2 (01.10.2015)
    Motosiklet: 125 Mh Drift

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    MeTaL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Artık Yok ama Olacak ...
    teşekkürler üstad bilgilendirme içinde bu lastikler nasıl bunun orjinalleri hep motorlar hakkında söylerler orjinelleri kötü diye nasıl marka nasıl bi lastik takmamı önerirsiniz bide biraz gideceğim yerler dağ gider dimi motor yavaş geçersek ? jant falan sorun çıkarmaz dimi kırdırmayalım biyerlerini
    Motosiklet hakkında bilgim olmadan açıkcası yönlendirme yapmak istemem. Burada bu motosiklet ile ilgili yeterli bilgiye sahip arkadaşlar var gördüğüm kadarıyla. En doğru bilgiyi onlar verir. Şahsi tecrübeme göre genelde en iyi lastik en pahalısı oluyor : ) ...
    Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.

gazo0202 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2015 BMW 1.16d
    Alıntı MeTaL adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    1.70 boy oldukca uygun. Ben 1,70 den bile kısa boylar ile Transalp, Varadero, Fazer sürenler gördüm. Bende 1,75 / 1,78 arasındayım ve denemediğim tarz kalmamıştır. Bu güne kadar hiç zorluk çekmedim (doğrusu Enduro da park sıkıntısı yaşadım, ama büyütülecek kadar değil). Fiyat performasn konusunda ise arkadaşlara kulak ver derim. Bende bir dönemler YBR kullanmış ve satmış biri olarak söyleyebilirim ki 2. elinde fiyat neredeyse %50 düşüyor. Ne kadar az para verirsen o kadar az zarar edersin ...
    Benim boyum 1.70 1.70 boy hiçte uygun değil eğer tecrübeliysen evet belki binebilirsin bu söylediklerine
    Ben 1 kere 2013 model ybr ye bir kerede eski model bir ybr ye bindim rahatsız etmedı ama sen yinede denemeden alma

duryolcu120 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Düşünmekte :D
    Alıntı gazo0202 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Benim boyum 1.70 1.70 boy hiçte uygun değil eğer tecrübeliysen evet belki binebilirsin bu söylediklerine
    Ben 1 kere 2013 model ybr ye bir kerede eski model bir ybr ye bindim rahatsız etmedı ama sen yinede denemeden alma
    hep 1.70 kalcak değiliz ya daha 1 ay önce 1.67 dim 2 ay sonra 1.75im

ugrgnr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ramzey QM200 GY
    bence drift ybr'den daha iyi fakat malzeme kalitesi olarak ybr daha üstün.
    Think Nothing! Just Twist The Wrist

ben yılda 30,000/40,000 km yaparım diyorsan ybr al ama yılda yapacağın km 10,000 i geçmezse boş yere zarar etme mh drift al
    alacağın motora uzun süreli bineceksen ybr al derim ama alıp 2 yıl sonra satacaksan mh drift le çok daha az zarar edersin
    ikisi arasında nerdeyse iki kat fiyat farkı var bunu da göz önünde bulundur ona göre kararını ver.mh drift
    bizim burda 2,800 e satılıyor alırsın bu fiyata satarsın 2,500 e ama ybr i alırsın 4,350 ye 3,500 e satarsan helal olsun

duryolcu120 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Düşünmekte :D
    Alıntı TİGER 200 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben yılda 30,000/40,000 km yaparım diyorsan ybr al ama yılda yapacağın km 10,000 i geçmezse boş yere zarar etme mh drift al
    alacağın motora uzun süreli bineceksen ybr al derim ama alıp 2 yıl sonra satacaksan mh drift le çok daha az zarar edersin
    ikisi arasında nerdeyse iki kat fiyat farkı var bunu da göz önünde bulundur ona göre kararını ver.mh drift
    bizim burda 2,800 e satılıyor alırsın bu fiyata satarsın 2,500 e ama ybr i alırsın 4,350 ye 3,500 e satarsan helal olsun
    üstad bana satmak ters ben yeni motor alsam bile bunu satmam bunuda koyarım bi kenara mhye 40.000 km binemezmiyiz ?

astorojna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Mt09
    üstad bana satmak ters ben yeni motor alsam bile bunu satmam bunuda koyarım bi kenara mhye 40.000 km binemezmiyiz ?
    yanlış hatırlamıyorsam 44000km garanti veriyorlar
    kadeh! karşındakine kaldırılır, aklındakine içilir...

ReiZzZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    o nasıl oluyor ya 2800 e al 2500 e sat ne güzel 2000 e satarsan yat kalk şükret allahına ybr yi 3500 e satarsan helal olsun çünkü daha yüksek bir fiyata rahatça satabilirsin 4200 kmdeki 2011 ybr mi 3650 ye vermedim mesela

Motosikleti
    Yamaha Mt09
    Alıntı ReiZzZ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    o nasıl oluyor ya 2800 e al 2500 e sat ne güzel 2000 e satarsan yat kalk şükret allahına ybr yi 3500 e satarsan helal olsun çünkü daha yüksek bir fiyata rahatça satabilirsin 4200 kmdeki 2011 ybr mi 3650 ye vermedim mesela
    yok canım 1000 tl ye verelim tam olsun

Alıntı astorojna adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yok canım 1000 tl ye verelim tam olsun
    2500 e mi vereceksin 1800 tl den fazla paraya aldığımız kuba cg 150 ye 1000 tl veren yok 2000 km de bana masal anlatmayın bu kubamı falanda demeyin mondial cg 125 i de 800 e verdik sonuç olarak bunlar satarken para etmiyor

2,800 e alıp plaka vs dolu masraf yapacak onları saymadım orda
    sizin oralarda piyasa nasıl bilemem ama bizim burda ikinci el mh driftler 2,500 den alıcı buluyor ama sıfırdan farkı yok adam almış motor 2,000 km de daha satıyor yani bende olsam sıfırına o kadar para vermektense gider ikinci el plakalı sıfır ayarında motor alırım

Motosikleti
    Yamaha Mt09
    2500 e mi vereceksin 1800 tl den fazla paraya aldığımız kuba cg 150 ye 1000 tl veren yok 2000 km de bana masal anlatmayın bu kubamı falanda demeyin mondial cg 125 i de 800 e verdik sonuç olarak bunlar satarken para etmiyor
    şimdi sen cg lerle drift i bir tutmakla kaybettin baştan. ben satıyorum şuan sahibinden de ilan var fiyatıda 2500 ama benim motorda olan aksesuar vs. senin 1000 tl vermedikleri motorunda yoktur emin ol

düzgün bindikten sonra binersin 40,000 de binersin 80,000 de ama kurye motoru gibi binersen binemezsin tabi...bakımlarını yaparsın veya yaptırırsın,yağını veya zamanı gelince değişmesi gereken parçaları değiştirince binersin
    bizim burda insanlar hala 1972 model renolara biniyor km lere baksan dünyayı turlamış arabalar....adamın arabası satsan 2,000 lira etmez ama sanayi de komple çürük yaptırıyor,750 lira vermiş kabortacıya,boya yaptıracak,boyacıya vermiş 850 lira...1,600 lira para harcadı arabasına...bunları da neden yazdım anlamadım ama....
    bakım işte sen ona bakarsan o da sana bakar

şimdi sen cg lerle drift i bir tutmakla kaybettin baştan. ben satıyorum şuan sahibinden de ilan var fiyatıda 2500 ama benim motorda olan aksesuar vs. senin 1000 tl vermedikleri motorunda yoktur emin ol
    model değil önemli olan sonuçta bu markalar 2. elde para etmiyor aksesuar vs. öne sürme onu başta söyleyecektin ben müneccin değilim burdan bilemem ben sadece motordan bahsediyorum birde ilana 2500 yazdın diye o parayı verecekler mi sanki

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:13 ----------

2,800 e alıp plaka vs dolu masraf yapacak onları saymadım orda
    sizin oralarda piyasa nasıl bilemem ama bizim burda ikinci el mh driftler 2,500 den alıcı buluyor ama sıfırdan farkı yok adam almış motor 2,000 km de daha satıyor yani bende olsam sıfırına o kadar para vermektense gider ikinci el plakalı sıfır ayarında motor alırım
    2. el alsada plaka sigorta masrafı olacak değişen bişey yok 300 tl için 2. el motorun yanından geçmem oda ayrı sıfır ayarında olsada sıfır değil

Motosikleti
    Yamaha Mt09
    model değil önemli olan sonuçta bu markalar 2. elde para etmiyor aksesuar vs. öne sürme onu başta söyleyecektin ben müneccin değilim burdan bilemem ben sadece motordan bahsediyorum birde ilana 2500 yazdın diye o parayı verecekler mi sanki

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:13 ----------

2. el alsada plaka sigorta masrafı olacak değişen bişey yok 300 tl için 2. el motorun yanından geçmem oda ayrı sıfır ayarında olsada sıfır değil
    acil satarım 1500 e veririm ama şu an olduğu gibi tok satıcı olurum 2500 den bir kuruş aşşağı inmem. yani demem o ki herkesin malı kendine kıymetli ben 2500 isteyim varsın vermesinler hiç mühüm değil

acil satarım 1500 e veririm ama şu an olduğu gibi tok satıcı olurum 2500 den bir kuruş aşşağı inmem. yani demem o ki herkesin malı kendine kıymetli ben 2500 isteyim varsın vermesinler hiç mühüm değil
    tamam o zaman sorun ne onu anlamadım bu motor 2500 e pek mümkün değil 0' ı 2800 zaten neyi tartışıyoruzki o zaman 2000 tl gayet iyimser bir rakam isterseniz 3000 e satın ben sizin adınıza mutlu olurum ama zor herşeyin bir değeri var

ikinci elde satış masrafı yalnızca noter masrafı+sigorta masrafıdır ama sırı alınca işin içine emniyet+plaka+ruhsat paraları girer ama dediğin gibi ikisi arasında fazla bir fark yoktur maksimum 200/250 lira fark olabilir

Motosikleti
    Yamaha Mt09
    tamam o zaman sorun ne onu anlamadım bu motor 2500 e pek mümkün değil 0' ı 2800 zaten neyi tartışıyoruzki o zaman 2000 tl gayet iyimser bir rakam isterseniz 3000 e satın ben sizin adınıza mutlu olurum ama zor herşeyin bir değeri var
    tartışmıyoruz onu nerden çıkardın sadece içimizden geçenleri aktarıyoruz. sahibindene gir bi bak 2000 ve altı fiyatlı olan driftler haşat üstü ise harbi sıfır gibi. senin dediğinde mantıklı o zaman şöyle diyelim 2000 ve 2500 arası ideal.

Phoenixs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    S1000RR
    mondial mh125drift yamaha ybr125 2012 model ikisi de 2 sininde kullandım bunlarınz üzerinde hyosung gt250r 2009 model enjeksiyon lu 2012 model kawasaki ninja250r kullandım ve kısmetse 1000cc alacam bu kullandıklarımı göz önünde bulundurarak söylemek istiyorum ki fiyatına göre mondial mükemmel her bakımdan yamaha almaya hiç hiç hiç gerek yok mh 125 drift kaliteli güzel motor uzun yola da gittim şehir içi de kullandım servis ağı çok yüksek

2. sayfa BirinciBirinci 1234 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)