Motorcu için varmak değil,yolda olmak önemlidir.
Ehliyet: A2 (01.10.2015)
Motosiklet: 125 Mh Drift
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
bence drift ybr'den daha iyi fakat malzeme kalitesi olarak ybr daha üstün.
Think Nothing! Just Twist The Wrist
ben yılda 30,000/40,000 km yaparım diyorsan ybr al ama yılda yapacağın km 10,000 i geçmezse boş yere zarar etme mh drift al
alacağın motora uzun süreli bineceksen ybr al derim ama alıp 2 yıl sonra satacaksan mh drift le çok daha az zarar edersin
ikisi arasında nerdeyse iki kat fiyat farkı var bunu da göz önünde bulundur ona göre kararını ver.mh drift
bizim burda 2,800 e satılıyor alırsın bu fiyata satarsın 2,500 e ama ybr i alırsın 4,350 ye 3,500 e satarsan helal olsun
2,800 e alıp plaka vs dolu masraf yapacak onları saymadım orda
sizin oralarda piyasa nasıl bilemem ama bizim burda ikinci el mh driftler 2,500 den alıcı buluyor ama sıfırdan farkı yok adam almış motor 2,000 km de daha satıyor yani bende olsam sıfırına o kadar para vermektense gider ikinci el plakalı sıfır ayarında motor alırım
düzgün bindikten sonra binersin 40,000 de binersin 80,000 de ama kurye motoru gibi binersen binemezsin tabi...bakımlarını yaparsın veya yaptırırsın,yağını veya zamanı gelince değişmesi gereken parçaları değiştirince binersin
bizim burda insanlar hala 1972 model renolara biniyor km lere baksan dünyayı turlamış arabalar....adamın arabası satsan 2,000 lira etmez ama sanayi de komple çürük yaptırıyor,750 lira vermiş kabortacıya,boya yaptıracak,boyacıya vermiş 850 lira...1,600 lira para harcadı arabasına...bunları da neden yazdım anlamadım ama....
bakım işte sen ona bakarsan o da sana bakar
model değil önemli olan sonuçta bu markalar 2. elde para etmiyor aksesuar vs. öne sürme onu başta söyleyecektin ben müneccin değilim burdan bilemem ben sadece motordan bahsediyorum birde ilana 2500 yazdın diye o parayı verecekler mi sanki
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:13 ----------
2. el alsada plaka sigorta masrafı olacak değişen bişey yok 300 tl için 2. el motorun yanından geçmem oda ayrı sıfır ayarında olsada sıfır değil
kadeh! karşındakine kaldırılır, aklındakine içilir...
mondial mh125drift yamaha ybr125 2012 model ikisi de 2 sininde kullandım bunlarınz üzerinde hyosung gt250r 2009 model enjeksiyon lu 2012 model kawasaki ninja250r kullandım ve kısmetse 1000cc alacam bu kullandıklarımı göz önünde bulundurarak söylemek istiyorum ki fiyatına göre mondial mükemmel her bakımdan yamaha almaya hiç hiç hiç gerek yok mh 125 drift kaliteli güzel motor uzun yola da gittim şehir içi de kullandım servis ağı çok yüksek
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)