Özel Yapım Chopper'lar...
Reklamlar
-
Reklamlar
-
o program hala devam ediyor mu yav...
jared allen ı jackass de görüp nefret etmistim. - neden bilmem.- motor güzelmis ama.
-
babası pis herifin teki
ama motorlara diyecek bişe yok
-
-
iyide sinan buradaki mevzu o değil en basit örneği kullandığın telefonun marka ve modelini bana söylermisin?? arz/talep meselesi tabiki o zaman kimse milyarlarca para verip racing almasın herkes 103 105 binsin o zaman bozuna para verip araba almayalım herkese bi hacımurat bile çok. Ki madem öyle adidas mavi gibi şeyler giyceğine pazardan al 3 liraya t-shirt onu giy.. Bu iş zevk işidir varsa imkanın en iyisini almayı istersin.. Bu motoru alırsın senelerce sorunsuz kullanırsın ama çin motoru alırsın 1 sene sonra masraflarıyla baş edemezsin bunuda unutma
-
-
bunlarda arka amortisör yok , değil mi ?
-
Hepsinde benzin içen bir motor konforsuz bir sele amaçsızca uzatılmış ön gidon vs gibi özellikler var.Tek hoşuma giden tarafı adamlar motorların şanzıman ve makinaları hariç egzoslarını benzin deposunu hatta jantlarını bile kendileri yapıyor.
-
resimler dehşet güzel, çekim ve motorlar nefis, yapanın ellerine sağlık
-
arkadaşlar burası bir motosiklet forumu olduğuna göre bizlerde motorcu olduğumuza göre konunun açılma amacı sadece görselliktir... Abd bizim gibi benzin fiyatlarıyla sallanmıyor bunuda unutmamak lazım bunları alan adamlarda zaten genelde büyük firmalar.. Ben racing kullanıyorum fakat adamların işçiliği emeği çok hoşuma gidiyor
-
-
Fizik kuralları yokmuş gibi yapılan komediler.Gülmekten öteye götüremez.Görmemişliğin sonu.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)