Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Ehliyeti kursun olduğu semtteki karakoldan mı almak gerek ?

REKLAM ALANI
    Eagle7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT
    Başlıkta da belirttiğim gibi ehliyeti yazıldığımız kursun bulunduğu semtteki karakoldan mı almak gerekiyor yoksa istediğimiz karakola başvurup oradan almamız mümkün mü ?
    Kelimelerini yükselt sesini değil, yağmurdur çiçekleri büyüten gök gürültüsü değil.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    thepope - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    --
    Evet aynen yazdığın gibi kursun bağlı olduğu semtin trafik şubesinden almanız gerekir
    Eagle7 bunu beğendi.

Tİme_shİft42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var
    Surucu kursundan dosyani aldiktan sonra trafik tescil sube mudurlugune gidecen
    Eagle7 bunu beğendi.

Permatiq59 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KapÇık
    eğer B ehliyeti üzerine yada E ehliyeti üzerine aldıysan. kursun olduğu semtin emniyetinede gitsen. ilk ehliyetini aldığın semtin emniyetinden fax bekliyeceksin
    Eagle7 bunu beğendi.

Motosikleti
    MT
    Alıntı Permatiq59 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    eğer B ehliyeti üzerine yada E ehliyeti üzerine aldıysan. kursun olduğu semtin emniyetinede gitsen. ilk ehliyetini aldığın semtin emniyetinden fax bekliyeceksin
    b ehliyeti üzerine aldım yani 1 günde halledemezmiyim işlerimi
    Kelimelerini yükselt sesini değil, yağmurdur çiçekleri büyüten gök gürültüsü değil.

ogzcngdk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kuba Dragon 50 - Hero X Pulse 200 - Puch Maxi S
    sürücü kursu sana nereye gideceğini söyleyecektir en azından bana söylemişlerdi...

Permatiq59 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KapÇık
    ilk ehliyetini farklı il ilçeden aldıysan. oraya kayıtlı sayılıyorsun. yeni ehliyet için yazıldıgın semte gıdıceksın ilk ehliyetini aldıgın semte mail atıcaklar. cevap gelicek. öyle cıkartıcaklar kartı

Motosikleti
    MT
    Alıntı ogzcngdk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sürücü kursu sana nereye gideceğini söyleyecektir en azından bana söylemişlerdi...
    Kurs kendi ilçelerinden almam gerektiğini söyledi ama biraz araştırdım sanki kendi ilçende de alabiliyorsun gibi anladım dedim

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:00 ----------

Alıntı Permatiq59 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ilk ehliyetini farklı il ilçeden aldıysan. oraya kayıtlı sayılıyorsun. yeni ehliyet için yazıldıgın semte gıdıceksın ilk ehliyetini aldıgın semte mail atıcaklar. cevap gelicek. öyle cıkartıcaklar kartı
    Teşekkür ederim

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)