1976 honda cb750f
1975 honda cb550
ducati 750ss
bunlarda benden olsun,goldwing ten
İkinci el Dragstar alacaksanız bknz: http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/44545-yamaha-dragstar-xvs-650-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-12.html#post2100035
Bunları ayak marşı ile çalıştırabilen varmı acaba :D
Ducati 750ss desem, pisikopat damgası yemiş olurmuyum (umrumda değil 750ss 750ss 750ss 750ss öldüm bittim)
simdi bise sorucam lutfen alıntı yaparsanız begen tusuna tıklayın konuya dönüp bakayım .
ucuz motoru olanlar aynayı sokse apaci olur bunlar ney ?
İNSTAGRAM = sakalliesnaf - MAİlL = mehmetmerickekec@gmail.com
MOTOSİKLET = CBF 600 ABS 2007 102K +
TECRUBE = 250K +
bu bir kültür işi arkadaşım. zevk meselesi. tanıdıgım düşük zekalı yarış motoru meraklıları da aynen böyle laf atıyor bu motorları görünce. eşek hoşaftan ne anlar...
fuck martha stewart !
cb550 benim olsun herkeste hayabusa olsun :(
4 Teker bedenimi, 2 Teker ruhumu taşır
Yanlamak biz de ata sporu!
İNSTAGRAM = sakalliesnaf - MAİlL = mehmetmerickekec@gmail.com
MOTOSİKLET = CBF 600 ABS 2007 102K +
TECRUBE = 250K +
ilk alıntıya yazılan cevap ise bu mesaj cevabım aşağıdadır...
ucuz motorlara binip ayna söken garibanlar cahil,apachi salak mal beyinsiz olurken.....
eğer bu pahalı motorlara,çok para ve emek harcanmış olduğu zaman aynasız binmek kültür meselesi oluyorsa...
kültürünüzü ve kültür anlayışınızı cümle alem .........................................
asıl hoşaftan anlamayan ve hatta hoşafın ne olduğunu bilmeyen,sırf yaranmak ve ağız sularını yalamak için savunucu olan özenti hoşaf yandaşları ortaya çıkar..
özetle ..
ister 1000 tl lik çinli olsun ,isterse 100.000 euroluk el yapımı olsun...
eğer aynasız biniyorsa sürücüsü ve varsa onun aynasızlığını savunanlar eşşek bile olamaz....
eşeklere hakaret etmiş olmayalım şimdi...
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
arkadasım sacmaladıgının farkında mısın. tabii ki cafe racer yapmanın da belli bir usülü var. sen gidip enduroyu cafe racer yaparsan tabii ki olmaz. ya da bir mopedin aynalarını sökersen cafe racer olmaz. ucuz motordan kastın ne? 125 lik motorlarda kötü durur evet. o kadar basit. motorlar arasında sosyal sınıf farkı var gibi konusuyorsun. parası olan züppe ? kültür farkı ??? senin kafan cok karışmış......
fuck martha stewart !
bi daha oku istersen..
cafe racer yapmaktan değil ,hangi motor olursa olsun aynasız motordan bahsettiğimi anladığında tekrar yazarsın...
imzam da üstteki mesajımın bazı yerlerini açıklamaya yeter, aynı anlamı ifade eder...
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
Cafe racer nedir sorusunun cevabı, bizi bu motosikletlere neden ayna takılmasının gerekli olmadığı cevabına ulaştıracaktır.
Bu motosikletler gündelik kullanım için yapılmıyor. Custom chopper ne ise bu da ona yakın bir şeydir.
''Ucuz motoru olan aynayı sökse apaçi olur bunlar ne?'', demek bu motosikletlere apaçi işi demek olur.
Üstünde bu kadar el emeği olan bir cafe racer ile aynaları sökülmüş UCUZ VEYA PAHALI bir motosikleti bir tutmak yanlış.
80 90 model bir motosikletten de cafe racer yapabilirsiniz. Onu değerli kılan üstündeki el emeğidir.
cafe racer fotografları paylasıyorum ve su supersportcuların tartışma yarattıgı şeye bak "aynaları nerde bunun?"
ben hicbir yerde ayna sökenleri öyle itham etmedim. sacma konusuyorsunuz...ilk alıntıya yazılan cevap ise bu mesaj cevabım aşağıdadır...
ucuz motorlara binip ayna söken garibanlar cahil,apachi salak mal beyinsiz olurken.....
eğer bu pahalı motorlara,çok para ve emek harcanmış olduğu zaman aynasız binmek kültür meselesi oluyorsa...
kültürünüzü ve kültür anlayışınızı cümle alem .........................................
simdi arkadasların kültürlerine sövdügü apaci mal salak olarak tanımladıgı adamları görelim.
brad pitt
david beckham
micchel rouke
jason statham
neyse...
---------- Post added at 17:32 ---------- Previous post was at 17:26 ----------
arkadas motorları begenmeyebilirsin ona bir lafım yok da bos laf atma
fuck martha stewart !
En uygun maliyetle yapılabilir Cafe racer.
ölümün seni nerde beklediğini bilemezsin..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)