gündelik değil saatlik bile kullanılsa ayna şart oğlu şarttır..nasıl kasksız motora binenleri,kaskını koluna asanları itin göZüne sokuyorsak aynasız motora binenleri de daha farklı yerlere sokarım..10 dakikalık bir sürüşte bile aynalar sürücünün hayatını kurtarma vazifesi yaparlar..pardon arkadan geleni görmedim lafının hiçbir hükmü kalmaz..
Emek konusuna ise hiçbir lafım olmadı benim..adam öyle tipte bişey beğenmişse kendi fikridir,yapar,yaptırır biner...ama mobilet ,scooter yada cup sürenlere kask gerekmez diyemediğiniz gibi adı sanı yılı değeri ne olursa olsun bu motorun amacı budur,aynasız binilir diyemezsiniz...
ben 25 seneden uzun bir süredir motosiklet tepesindeyim..sahip olduğum motosiklet sayısını hatırlamıyorum..binmediğim sadece goldwing kaldı.sıfır alındığı günden beridirde şimdiki motosikletim duruyor..
sahip olamayıpta kullandıklarımıda sayarsak forumda hatırı sayılır bir üye sayısının ömrü boyunca kullanacağı motorlardan fazla olduğu ortaya çıkar..
resimleri olan kişiler beni değil kimseyi hırgalamaz..Acun ılıcalıda şehir içinde kasksız olarak goldwinge binerken kaskı otobanda kullanıyorum dedi diye denmeyen laf kalmadı..resimdekilerin ünlü,zengin olmaları onların haklı yada akıllkı olduğu anlamına gelmez..tıpkı bere ile gezen akıllı arkadaş gibi..
ne demek istediğimi anlamadan dinlemeden yorum yapmayın..
motosiklete KASK ile binilir..
motosiklette kendi canımız için 2ADET AYNA olması zorunludur...
kasksız motosiklet kullanan mobilet sürücüsüde ,cafe racer sürücüsüde beyinsizin önde gidenidir..
aynı şeklilde aynasız motor kullanan köylü çoban Ahmet te,dünyaca ünlü yıldız filanca arasında da hiçbir fark yoktur,ikiside beyinsizin önde gidenidir..
bunları savunanlara şimdilik bir kategori yazmıyorum...
arkadaşlar onu da ayarlayıversinler bir zahmet.......
bu yazdıklarımı okuduktan sonrada bir zahmet cevap hakkını kullanan arkadaşları bekliyorum..
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:44 ----------
??????????
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:36 ----------
evet sanırım cahilliğim ortaya çıktığı için kimse benimle konuşmak istemiyor...
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:30 ----------
3. güncelleme..ama sanırım boşuna bekliyorum..kimse yazmayacak yorum filan...kaç saat oldu..en son 20:30 du.şimdi 23:00 oldu..daha fazla bekleyemeyeceğim..