hayırlı uğurlu olsun mustafa.
kazalı mı bu motor
kuyruk tarafında hafif bi eğrilik görünüyoda
hayırlı uğurlu olsun mustafa.
kazalı mı bu motor
kuyruk tarafında hafif bi eğrilik görünüyoda
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
hayırlı olsun allah kaza bela göstermesin....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Hayırlı uğurlu olsun.
Yakışıklı motosiklet.
EN YAKIN YOL,BİLDİĞİN YOLDUR.
mustafa hayirli ugurlu olsun..kazasiz belasiz agiz tadiyla bin Insaallah..
‘’ http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/98835-mt-camiasi-bir-el-atar-mi-yazilarinizla-motosiklet-askima-yardim-edin-lutfen.html’’ konusuna destek veren herkese teşekkür ederim...Sevgiyle kalın,
Hayırlı olsun. Allah (c.c.) kaza bela vermesin.
teşekkürler arkadaşlar, saolun
olanı direk yazarım. ne kadar ekmek o kadar köfte ;)
---------- Post added at 10:28 ---------- Previous post was at 10:26 ----------
eğri abi eğri ama sen doğrultmaya gelemiyon heralde,
şu diyetler seni bırakmadı ki motorlarun baklavasını neyim yiyesin
akşam 6 da geliyon dimi organizasyona ?
Güzel motosiklet ALLAH kaza bela vermesin.Birde fren performansı nasıl motorun merak ettim baya bi büyük disk var
Atilla abi nin orda, saat 18:00 da
---------- Post added at 10:40 ---------- Previous post was at 10:38 ----------
teşekkür ederim. gayet tatminkar. Ktm duke 200 ile aynı hissiyat var. niye bu örneği verdim. ilk defa bu frenlemeyi ktm de görmüştüm, çok hoşuma gitmişti.
lastikler dandik değil, o yuzden frenleme çok başarılı ve ( bir arkadaşın tabiri ile ) bitene kadar değiştirilmemesi lazım
Hayırlı uğurlu olsun vatana millete Tekerin düz bassın, akşama kadar o kuyruk eğri gezeceksin ama akşam biz onu düzeltiriz
ANGARAJ
Whatever it is, it's better in the wind.
Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.
akşama kadar gezemeyeceğim çünkü motor bende diil, beynelminel umuma açık otoparkçı siyanür lerin garajında idi en son, şimdi bilmiyom
teşekkür ederim. gayet tatminkar. Ktm duke 200 ile aynı hissiyat var. niye bu örneği verdim. ilk defa bu frenlemeyi ktm de görmüştüm, çok hoşuma gitmişti.
lastikler dandik değil, o yuzden frenleme çok başarılı ve ( bir arkadaşın tabiri ile ) bitene kadar değiştirilmemesi lazım
Kazasız belasız kullan. Şekli şemali kalitesi ile esaslı alet. Keşke bu motoru çizen tasarlayan ekibe japon abileri de sahip olsa
Legends may sLeep.. But they never diE..!
hayırlı olsun , tekerin düz bassın...
Meğer hayat motorun üzerindeymiş..
hayırlı olsun mustafa kayifle süresin
ÖNCE LAFA BAKARIM, LAF MI DİYE. SONRA ADAMA BAKARIM, ADAM MI DİYE...
grenajlarin yer yuzu gormesin inşallah hayirli ugurlu olsun
2 Teker Bana Yeter .
Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin. artık profilindeki motorsikleti kısmınıda değiştir
Kelimelerini yükselt sesini değil, yağmurdur çiçekleri büyüten gök gürültüsü değil.
SYM Wolf un sahibi arkadasin boy ve kilo bilgisi olan ?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)