Bende dahil tüm sınava girecek arkadaşlara başarılar dilerim.
Hepimize başarılar arkadaşlar Bende sadece ilk yardımdan gireceğim
saolun arkadaşlar ben ilk defe hepsinden gireceğim herkese başarılar
Herkese başarılar...
Nereye gittiğin değil, kiminle gittiğin önemlidir...
Şimdi sınavındakiler boncuk boncuk terliyordur.
Inşallah hepsi kazanır.
2.Girişimdi gene kaldım artık 29 hazirana iyi hazırlanmam gerekiyor
kaç yaşında sınav olunabiliyor atakan kardeşim
Motorcu için varmak değil,yolda olmak önemlidir.
Ehliyet: A2 (01.10.2015)
Motosiklet: 125 Mh Drift
Hava filtresi kirli olursa bu karışım nasıl olur? bu soruya "fakir karışım" dedim, cevap "zengin karışım" olucakmış. 90 aldım
B grubu ehliyetin sınavlarını kışın geçtim, A2'nin yazılı sınavını geçtim, sürüş sınavına geçen hafta girmem gerekirken Adana'da 20 Nisan'a ertelendiği için giremedim. Fakat 20 Nisan'da Nevşehir'de olacağım, bu yüzden Mayıs'daki sınava girmek zorunda kalacağım.
Eylül ayında başvurduğum ehliyet işlerine, Mayıs oldu daha elime geçen birşey yok. Girdiğim tüm sınavlardan da 90-100 arası notlar aldığım halde. Direksiyondan da 100 almışım. Motordan 95 diğerleri de 85 ve üstü.
Bir yıl olacak neredeyse...
İlk yardım çok zordu ya, ilk yardımada çalışmamıştım hiç, ondan zor geldi sanırım. Özellikle trafik çok kolay geldi takır takır çözdüm soruları, trafiğe çalışmıştım baya. Motor sorularıda kolaydı. Biriside sınav başladıktan 1 dakika sonra; bitirdim çıkabilirmiyim dedi, o adama çok şaşırdım, 1 dakika içinde bütün soruları salladı, para bol olunca tabi Sınava CBR 600'le gelen vardı, ehliyet almak yeni aklına gelmiş heralde.
17 Yaşını gün olarak doldurduğunuzda girebiliyorsunuz sınava..
Hayır , hevesim çok Yıllardır kendime ait motorumun olmasını istiyordum ve en sonunda olacak.
13Ay sucuda 6 aykebapçıda falan okuldan sonra hep böyle yerlerde çalıştım hiç boş durmadım ondan sonra okul'dan atılınca başka bir iş buldum ve girdim.Baktım para birikiyor , motora tutkum çok bari motor alayım dedim.İlk sınava çok iyi hazırlandım fakat ilk yardımı geçemedim.Bu sefer ki sınava hiç çalışamadım işe gidiyorum işten geliyorum uyuyorum kalkıyorum işe gidiyorum fırsat olmadı sanıyorum ki 6 yanlış ile kalacağım.Eğer ki şansım varsa 4 yanlış ile geçmeyi umut ediyorum.
10 soru için 1 saat tutmaları saçmaydı
belki bugün
Salonda 3 kişi sıva giren ben dahil.
2 tane gözetmen vardı
10 soruyu çözmek işaretlemek kontrol edip
can sıkıntısından tekrar kontrol etmek 9 dk sürdü
diğer 2 kişide 15. dk da bitirmişti
bkz:ne anlatayım ?siz getirdiniz siz anlatacaksınız kardeşim!dükkanı bırakıp gelmişim zaten
sonuç hocalarla 10 dk muhabbet
sınav öncesi ve sonrası 45 dk kitap okuma (bülent akyürek-yılgın Türkler)
uzun zamandır kesintisiz bu kadar okuyamamıştım
aklımı seveyim aklımı
Sonucun sonucu: 10 soru için kursa 200 sınava 50 ve daha çıkacak bilumum ücretler
400-500 lira
Ben bu işi böyle yürütenin ...........*
*lütfen boşluğu ağız dolusu küfürle doldurun.
Fikrin ne fahişesi oldum ne zamparası-Bir vicdanın bilemem kaçtır hava parası..
Yollar boşaldı artık yolcular buldu vaha, -Yolcular gitmese de yollar gider Allah'a..
DIŞI SÜKÛN İLE ZAHİR, DERUNU MAHŞERDİR DERUNU MAHŞER..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)