Evet zengin karışım olucakmış demekki herkez o soruda keklenmiş
hava filtresi kirlenince hava almaz karburator bu yuzden sadece benzin gider silindire bu yuzdende havayla benzin karışmadığından zengin karışım yani sadece benzin
Birde buji aşınmalarında aşağıdakilerden hangisi meydana gelir vardı, ben Çekişte düşme oluru işaretledim, doğrumu yapmışım ? Bir soru daha vardı, buji, 2 tane tane şey vardı bunlar hangisinde bulunur yazıyor diyodu onada motor cevabını verdim. Doğrumu yapmışkır ?
çekişten düşme yaptım bende 2.soylediğinizi hatırlayamadım
ilk kez ehliyet sınavına girdim ve çalışmaya perşembe günü başlamıştım. Ancak üç derstende 100 almazsam o ehliyeti almam o kadar iddalıyım çok basitti sanki
bende ilkkez girdimde trafikle motor tamamda ilk yardımdan şüpheliyim
Aynen hocam ya, ilk yardım zor geldi. Bi soru vardı lufufmu kufufmu koptuktan sonra aşağıdakilerin hangisi yapılamaz ? Şıklarda şöyleydi; sıcak bezle sarılır, Soğuk torbayla sarılır, diğerlerini hatırlamıyorum, varmı hatırlayan bu soruyu ? Ben sıcak bezle sarılırı işaretlemiştim.
bende onu işaretledim soğu bezle su gecırmeyen torbada tutmak wardı yetkililere bildirme wardı filan dorusu sıcak beze sarılmaz bi organ oydu organın adıda uzuvdu
Uzuv kopması durumunda aşağıdaki uygulamalardan hangisi yapılmaz?
A)
Tıbbi birimleri haberdar etmek
B)
Bilincini açık tutmaya çalışmak
C)
Kopan uzvu temiz bir bezle sararak sıcak tutmak
D)
Kopan uzvu temiz ve su geçirmez torbaya koyduktan sonra soğuk tutmak
Bu soruyu doğru yanıtladınız.Doğru yanıt: C
soruları nerden buldun
İnternete yazdım soruyu, Bir testte çıktı, sıcak tutmağı işaretledim, göründüğü gibi doğru yapmışız soruyu.
ya çok merak ediyorum sonucu sorular 2 gune yayınlanır herhalde
---------- Post added at 19:14 ---------- Previous post was at 19:12 ----------
http://www.eokul-meb.com/13-nisan-2013-ehliyet-sinav-sorulari-ve-cevaplari-meb-38744/ trafikten geçtim herhalde
İlk yardımdan korkuyodum ama hepsini doğru bilmişim nerdeyse. Sınavdan çıktıktan sonra kafama bişey takıldı, Şimdi test kitapçığındaki sıra şöyleydi; İlk yardım-Trafik-Motor, Peki kalemle asıl işaretlediğimiz kağıttada sıra aynımıydı, yani başta motor olsa ortada ilk yardım olsa falan diye düşündümde, böyle bişey yok değilmi ? Hepsi yanlış olur bu sefer.
bende ilk yardımdan korkuyodum 14 doğrum çıktı hadi farzedeyim 2 yanlışım olsun 13 doğru yinede çok iyi ben hatırlıyorum ilk yardım trafik motor kağıda işaretlediğimizde böyledi cunku soru sayıları wardı ilk yardım 15 trafik 25 motor 10 du hatırlıyorum sıkıntı yok trafiktende geçmişssem cok iyi olucak ilk yardım puanım 93 bılemedın 87 olur motor 100 zaten trafiği bilmiyorum
arkadaşlar sorular mebin sitesinde yayınlanmış ben hatırladıgım gıbi cevap anahtarından baktım ilkyardım=86 trafik=80 motor=100 notlarım bunlar a2 ehliyeti
Arkadaşlar sınavda isim, soyisim ve tc no kodlanıyormuydu acaba?
Bizim enişte girmiş de kodlama falan yapmamış. Ben gireli de birkaç sene oluyor. O yüzden hatırlayamadım.
---------- Post added at 22:44 ---------- Previous post was at 22:20 ----------
Son sınava girip de yardımcı olacak arkadaşım var mı acaba?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)