En ucuz motosiklet trafik sigortası
Reklamlar
-
Ya nasıl oluyor ben de anlamadım bu fiyatlar, 06 plaka 2011 model 150cc regal raptor için 300-400 fiyat veriyor sigorta şirketleri, birileri bizi fena halde kazıklamaya mı çalışıyor acaba? Şaka gibi arada uçurumlar var iyi ki bugün en düşük 230 dediler, ona yaptırmadım. Şu an hala fiyat almaya devam ediyorum, sonucu yazarım, sigorta şirketi fikri olan varsa iletsin lütfen
Reklamlar
-
Şu konuya bir bakıverin:
http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/145349-dikkat-ucuza-motosiklet-trafik-sigortasi-icerir.html
"Aşağıda vereceğim linkte sigorta şirketlerinin son 1 ayda yaptıkları maksimum, minimum ve ortalama trafik sigorta fiyatları yer almaktadır, burada ortalama fiyatlara bakarak şirketleri seçip fiyat almanızı öneririm. Resmi bir sitedir."
http://sbm.org.tr/tr/OnlineIslemler/Sayfalar/TrafikSigortasiPrimBilgilendirme.aspx
-
Güncelleme : 267 lira Halkbank dan
-
En uygun fiyatı ergo sigorta veriyor genelde 2014 inazuma 100 TL Yaş 35
-
Evet en uygunu ERGO sigortaymış gerçekten ona yaptırdım, üzerime kayıtlı ilk motosiklet olduğu için ilk sigorta ücreti böyle yüksek çıkıyormuş, sonunda biri durumu izah edebildi ve mantıklı geldi :D
Bundan sonra yaptıracağım sigorta ücreti, eğer kaza yapmazsam tabii ki de yarı yarıya düşecekmiş.
-
Yaş 22, ergo 45 lira
-
200 model 125 honda cgl sigorta ortalama ne fiyat cikar ?
-
28 Haziran 2015, 21:07
En uygun teklifleri https://trafik123.com/ sitesinden görebilirsiniz. Bilgilerinizi girdiğinizde farklı farklı sigorta şirketlerinden teklifleri inceleyebiliyorsunuz. Uygun bulduğunuz teklifi de online olarak satın alabiliyorsunuz.
-
28 Haziran 2015, 23:47
Karamanda 65 tl ye yaptırıyorum 150cc 2015 model motor axa sigorta
-
29 Haziran 2015, 00:22
ehliyeti olmayan kisi sigorta yaptirabilirmi yaptirirsa cok fark odermi tesekkurler.
-
29 Haziran 2015, 00:30
izmirde fiyatlar ne alemde arkadaşlar yaptıran varmı
-
Arkadaşlar,
Yeni sistem v.s derken " belki biraz daha ucuza olur " mantığı ile motosikleti babamın üzerine ( 55 yaş - 25 senelik aktif sürücü,en yüksek sınıfta ) yaptık ancak en ucuz zorunlu trafik sigortasını 905 TL gibi bir rakama bulabildik.
Anlaşılan 34 plaka durumunda kullanıcı fenalarda.
Motosiklet 2013 Model PCX.
-
Fiyat iyidir.bilginiz olsun
-
karaca3 adlı üyeden alıntı
Fiyat iyidir.bilginiz olsun
Vay be kaderde 900 TL'ye ucuz diyeceğimiz günleride mi görecektik ?
-
Gökhan_Aygün adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar,
Yeni sistem v.s derken " belki biraz daha ucuza olur " mantığı ile motosikleti babamın üzerine ( 55 yaş - 25 senelik aktif sürücü,en yüksek sınıfta ) yaptık ancak en ucuz zorunlu trafik sigortasını 905 TL gibi bir rakama bulabildik.
Anlaşılan 34 plaka durumunda kullanıcı fenalarda.
Motosiklet 2013 Model PCX.
gökhan kusura bakma arkadaşim. konunun başında 225 tl okudum.dslgınlıkla konuya daldım.905 tl çok para.
bende 2 motor var.scooter olanı 230 tl ye
pulsar 200 ns ide 377 tl ye yaptırdım ergo sigortadan.
-
Zonguldak 4 Mart günü sıfır km olarak
Aldığım Honda Pcx 150 scooter'ımın trafik
Sigortasını yüzde on hasarsızlık indirimim
İle 216 liraya yaptırdım. Yaş 38..
-
sigorta yaptırırken gorustugunuz sıgortacının anlasmalı oldugu sıgorta sırketlerının hangılerı oldugunu ısrarla sorun. sıze verdıklerı en dusuk fıyat anlasmalı oldugu sırketler arasında en dusugudur. Tüm sigortalar arasında değil. Ustteki arkadasın bahsettiği gibi motorda en ucuz sıgortayı ergo sigorta ve demir sigorta yapıyor bunlarla anlasmalı bı sıgortacıyla gorusun.
örneğin gecen hafta arkadasa aldıgımız sıgorta fıyatları yazıyorum:
motor regal raptor spyder 250 ikamet gümüşhane
anadolu:600
hdi:680
sompo japan: 900
en ucuzu ergo :430
-
Zorunlu trafik sigortasında sigorta yaptırdığınız kişinin ehliyetli olması gerek mi ? Birde yaşı 65 sıkıntı olur mu ?
-
2013 model ybr 125 e %10 hasarsızlık indirimiyle demir sigortadan 855 lira teklif aldım yaşım 27 di 37 yaşında abimin üstüne yapsam ne fiyat gelir acaba riske girsem mi?
-
yasoyaso adlı üyeden alıntı
2013 model ybr 125 e %10 hasarsızlık indirimiyle demir sigortadan 855 lira teklif aldım yaşım 27 di 37 yaşında abimin üstüne yapsam ne fiyat gelir acaba riske girsem mi?
Ergodan abinizin uzerine teklif alin derim ben. Daha ucuz cikacaktir tahmin ediyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:58 ----------
Ayrıca hasarsızlık indirimine de cok aldırış etmeyin 800 lira uzerinden 80 lira indiriminiz olacak. Maksimum %20 alinabiliyor zaten. Kaskoda asil ise yariyor cunku %70e kadar cikabiliyor.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)