Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

CBR 954RR - ne kadar doğru bi karar :)

REKLAM ALANI
    ergün1968 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    NC 700 SA
    Rica ederim.Ama bu memlekette ölmüş eşşeği alayıp pullayıp arap atı diye satmaya çalışan çok adam var(sözüm meclisten dışarı).Dikkatli ol.Senin yerinde olsam bunlarla uğraşmaz gene 600 cc yada daha düşük temiz birşey bakardım.
    DEMENDE bunu beğendi.
    AKILLI OLALIM;DÜNYADA EŞİ BENZERİ OLMAYAN BU MÜKEMMEL COĞRAFYAYA,TÜRK İNSANINA VE TÜRK'LÜĞE SAHİP ÇIKALIM.100 YILI AŞKIN SÜRDÜRÜLEN TÜRK ULUSUNU BÖLMEYE YÖNELİK OYUNLARA ALET OLMAYALIM.HEPİMİZ KARDEŞİZ.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

evet abi gerçektende çok haklıısn iyi araştırıp dikkatli olmak gerek ama birde şu var hepimiz iki teker üzerindeyiz kimsenin kimsede hakkı kalmaz.. satıcılarda alıcılarda bunları düşünerek hareket etseler herşey çok daha güzel olur eminim. çok afedersiniz ama işte o zaman ölmüş eşşeği ölmüş eşek diyerek aslanıda aslan diyerek alır bineriz içimizde o şekilde rahat olur saygılar...

krd - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı DEMENDE adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    öncelikle herkese selamlar arkadaşlar.. aranıza yeni katılan bi üyeyim ve 9 sene mazisi olan bir motosiklet kullanıcısıym. sizlerin tecrübe ve bilgilerinize içten güvenerek bi konu danışmak istiyorum.. cvp yazaıp bilgi ve yorumlarını paylaşan herkese şimdiden çok teşekkür ederim.. maddi gücüm 12 - 13 bin tl civarında.. araştırdığım bir 954 rr var. kmsi inanmakta güçlük çektiysemde düşük ve genel dururmu olarak temiz bir makine. sizce üretimi durdurulmuş ve satmak istediğinizde 2.eli çok ağır giden ama aynı zamandada temiz bir makine almak çok doğrumudur.. tekrar herkese çok teşekkür ederim hayırlı günler arkadaşlar...

Nacizane fikrim; saçma sapan paralara eski kasa 600F lere yazı tura atacagına, daha mantıklı rakamlara 954RR için yazı tura atabilirsin.

Sepya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    -
    Konu hakkındaki güncel fikirleri merak ettiğimden dolayı hortlatmış bulunmaktayım

obarey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2015 Honda CBR 250R (10k), 2015 Yamaha R25
    Ankarada mı o motor sedeflibeyaz?

Motosikleti
    Honda CBR 954 RR 169 hp
    2 ay önce aldım 954 5000 tl harcadım motoruna satmaya kıyamam baya bir süre tamamen sıfırlandı kışında grenajlar işlem görecek yani sene olacak 2003
    Sepya bunu beğendi.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)