Rica ederim.Ama bu memlekette ölmüş eşşeği alayıp pullayıp arap atı diye satmaya çalışan çok adam var(sözüm meclisten dışarı).Dikkatli ol.Senin yerinde olsam bunlarla uğraşmaz gene 600 cc yada daha düşük temiz birşey bakardım.
Rica ederim.Ama bu memlekette ölmüş eşşeği alayıp pullayıp arap atı diye satmaya çalışan çok adam var(sözüm meclisten dışarı).Dikkatli ol.Senin yerinde olsam bunlarla uğraşmaz gene 600 cc yada daha düşük temiz birşey bakardım.
AKILLI OLALIM;DÜNYADA EŞİ BENZERİ OLMAYAN BU MÜKEMMEL COĞRAFYAYA,TÜRK İNSANINA VE TÜRK'LÜĞE SAHİP ÇIKALIM.100 YILI AŞKIN SÜRDÜRÜLEN TÜRK ULUSUNU BÖLMEYE YÖNELİK OYUNLARA ALET OLMAYALIM.HEPİMİZ KARDEŞİZ.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...
evet abi gerçektende çok haklıısn iyi araştırıp dikkatli olmak gerek ama birde şu var hepimiz iki teker üzerindeyiz kimsenin kimsede hakkı kalmaz.. satıcılarda alıcılarda bunları düşünerek hareket etseler herşey çok daha güzel olur eminim. çok afedersiniz ama işte o zaman ölmüş eşşeği ölmüş eşek diyerek aslanıda aslan diyerek alır bineriz içimizde o şekilde rahat olur saygılar...
Konu hakkındaki güncel fikirleri merak ettiğimden dolayı hortlatmış bulunmaktayım
Ankarada mı o motor sedeflibeyaz?
2 ay önce aldım 954 5000 tl harcadım motoruna satmaya kıyamam baya bir süre tamamen sıfırlandı kışında grenajlar işlem görecek yani sene olacak 2003
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)