Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Motosiklet pantolonunun içine astar şeklinde suni deri pantolon diktirme fikri

REKLAM ALANI
    serdar1547 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MONDİAL 150 MR VULTURE
    merhaba arkadaşlar
    şu an kullandığım goretex malzemeden üretilmiş bir motosiklet pantolonu var ama soğuklarda rüzgarın geçtiğini hissediyorum bir de aşırı yağışlı günlerde acayip su geçiriyor bu pantolon ve benim de aklıma bu motosiklet pantolonunun altına astar gibi suni deri pantolon diktirme fikri geldi.

şu ilanda ki gibi bir pantolon alsam ve mevcut olan motosiklet pantolonumum altına bunu diktirsem hem rüzgar geçirmez hemde yağmurdan beni korur diye düşünüyorum

şimdi asıl sorum sizce bu mantıklı mı ya da başka bir fikri olan var mı?

almayı düşündüğüm pantolon da bu şekilde
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-giyim-aksesuar-bayan-deri-pantolon-suni-deri-38-beden-koyu-yesil-renk-110164926/detay
    UNUTMAYIN MOTOSİKLET TEHLİKELİ DEĞİLDİR ONU TEHLİKELİ KILAN ÜZERİNDEKİ SÜRÜCÜDÜR HATTA MOTOSİKLET O KADAR MASUMDUR Kİ SİZ OLMADAN AYAKTA BİLE DURAMAZ.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Syanur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DR-Zurna 400
    Enteresan... Fikir enteresan,,, goretexin hem rüzgarı hem de suyu dolu dolu geçirmesi daha bir enteresan.

Cevap veriyorum, suni deri fena terletmesin ?? (ve eminim çok pis kokar)
    Aykut009 bunu beğendi.
    #sürenadam

Motosiklet Eğitmeni COQ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda
    Linke tiklayabilseydik!!!!!
    Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
    Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Hyosung GV 250
    Bu fikrin uygulanabilir mi bilmiyorum ama mevcut pantolonunun gore-tex olmadığına eminim

Sendeki pantolonun bir linki varsa at hele, ben de gore-tex olduğunu sanmıyorum . Gore-tex hem rüzgar hem su geçirmez. Geçirse de ömür boyu garantilidir, buradan değişimini isteyebilirsin ama ingilizce. 30 yıllık giysileri bile sorun olursa değiştirdikleri yazılmış internette

http://www.gore-tex.com/remote/Satel..._c%2FContactUs

Motosikleti
    ybr 125
    biz türkiyeden bakalımen iyisi çok tuzlu geldii

Motosikleti
    KTM 990 SMT 2010, Triumph Tiger 800 2014
    isilik olursun

Birazda pudra almak gerekebilir (:

Motosikleti
    MONDİAL 150 MR VULTURE
    o zaman bendeki pantolon goretex değil çünkü aşırı yağışlarda su alıyor ve soğuk havalarda da soğuğu hissettiriyor
    Goretex olduğunu sandığım pantolon da bu

suni derinin kokma olayını ve isilik durumunu hiç düşünmemiştim en iyisi ya orjinal gore tex almak ya da yağmurluk almak
    UNUTMAYIN MOTOSİKLET TEHLİKELİ DEĞİLDİR ONU TEHLİKELİ KILAN ÜZERİNDEKİ SÜRÜCÜDÜR HATTA MOTOSİKLET O KADAR MASUMDUR Kİ SİZ OLMADAN AYAKTA BİLE DURAMAZ.

antilop_skul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf600sa 2007 +100k km
    deri pantolon pişik yapar bide ilanda yuzde yuz gercek suni deri demiş cakma sunı deri ne yav ? ben motorpantolonun uzerine yagmurluk giyiyorum cok soguk olursa ve yaz kıs motorumda yagmurluk vardır pantolon olandan . kotla binsem bile usuyunce gecir hic sıkıntı cıkarmaz . ( yeri geliyor motor pantolonu bile pişik yapıyor uzun kullanımda ( 2 saat kadar uzun kullanımda )
    İNSTAGRAM = sakalliesnaf - MAİlL = mehmetmerickekec@gmail.com
    MOTOSİKLET = CBF 600 ABS 2007 102K +
    TECRUBE = 250K +

Motosikleti
    MONDİAL 150 MR VULTURE
    Alıntı antilop_skul adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    deri pantolon pişik yapar bide ilanda yuzde yuz gercek suni deri demiş cakma sunı deri ne yav ? ben motorpantolonun uzerine yagmurluk giyiyorum cok soguk olursa ve yaz kıs motorumda yagmurluk vardır pantolon olandan . kotla binsem bile usuyunce gecir hic sıkıntı cıkarmaz . ( yeri geliyor motor pantolonu bile pişik yapıyor uzun kullanımda ( 2 saat kadar uzun kullanımda )
    ben motor pantolonunu her zaman günlük pantolonun üzerine giyiyorum zaten hatta soğuk havalarda içlik+günlük pantolon+motor pantolonu şeklinde giyiyorum o zaman pişik yapmıyor

Tolga Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco Xciting 250i
    Hava almaz şekle gelir. Terlemeye yol açabilir diyorum. Bence fikirde bırakma uygulamaya geç, binlerce motorcuyu sadece sen masraf yaparak hata yapmaktan kurtar.
    bizim için kendini feda et, seni hep kuru hatırlayacağım söz veriyorum Sonucu gerçekten bende merak ettim.

Prohel 6767 pantalon kullanıyorum. Bugüne kadar yağışlı havalarda bariyerden sızma olmadı. Popom kuru, ruhum mutlu dolaşıyorum.
    serdar1547 bunu beğendi.
    2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
    2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i

Motosikleti
    MONDİAL 150 MR VULTURE
    Alıntı Tolga Can adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hava almaz şekle gelir. Terlemeye yol açabilir diyorum. Bence fikirde bırakma uygulamaya geç, binlerce motorcuyu sadece sen masraf yaparak hata yapmaktan kurtar.
    bizim için kendini feda et, seni hep kuru hatırlayacağım söz veriyorum Sonucu gerçekten bende merak ettim.

Prohel 6767 pantalon kullanıyorum. Bugüne kadar yağışlı havalarda bariyerden sızma olmadı. Popom kuru, ruhum mutlu dolaşıyorum.
    Aslında sıcak havalarda motosiklet pantolonu kullanmıyorum sadece dizlik kullanıyorum,pantolonu soğuk ve yağışlı havalarda giyiyorum
    En iyisi ayak bileklerinden dize kadar astar içine cep yapmak ve bu cebe hava ve su almayan madde koymak ama yalnızca ön tarafına
    Tolga Can bunu beğendi.

Tolga Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco Xciting 250i
    Valla ben arazide yazın, ne motobisiklet pantalonu nede kot giyiyorum. Şortu giyip, dizlikleri takıp yol alıyorum.
    Efil efil çok iyi oluyor. Kışın senin yaptığın gibi motosiklet pantalonu, sağnak yağışda ise yağmurluk giyiyorum. Çokda rahat ediyorum.
    serdar1547 bunu beğendi.
    2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
    2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)