Hyosung Satıldı... Ninja Geliyor
Reklamlar
-
Arkadaşlar hepinize merhaba bugün hayırlısı ile motorumu sattım. Bence güzel paraya gitti alan arkadaşta çok memnun oldu zaten =) 2000 Model zx6r ninja haftaya çarşambaya geliyor hayırlısıyla artık 4 silindir bir makina almanın haklı mutluluğu içindeyim... Yalova da olan üye arkadaşlarımız varsa bana yardımcı olabilmeleri için kendilerinden rica ettiğim bir kaç şey olacak cevaplarınızı bekliyorum...
Reklamlar
-
Sorması ayıp hyo kaça gitti ? Senin ilana bakmıştım yazdığın fiyatı değiştirdin mi ?
-
değiştirmedim 200 lira altına gitti dostum
-
Hayırlı olsun Allah kaza bela nasip etmesin.
Çoğunluğun yaptığı şey
daima yanlıştır.
-
amin amin.... Hepimizin kimsenin grenajı asfalt yüzü görmesin inşallah
-
öyle yazmışsınki hyosung firmasını kawasaki satın almış zannettim
salcano wolf: 0 km (05.01.2013)...->....45.000km (13.01.2016) !...
bajaj boxer: 0 km (13.01.2016)...->.... ?
-
abi sevinçten =) kusura bakmayın
-
hayırlı olsun kazasız belasız....
-
-
ÇOOK HAYIRLI BIR İŞ YAPMIŞSIN :D
-
Moderatör
garaj20 adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar hepinize merhaba bugün hayırlısı ile motorumu sattım. Bence güzel paraya gitti alan arkadaşta çok memnun oldu zaten =) 2000 Model zx6r ninja haftaya çarşambaya geliyor hayırlısıyla artık 4 silindir bir makina almanın haklı mutluluğu içindeyim... Yalova da olan üye arkadaşlarımız varsa bana yardımcı olabilmeleri için kendilerinden rica ettiğim bir kaç şey olacak cevaplarınızı bekliyorum...
Hangi Ninja ?
Legends may sLeep.. But they never diE..!
-
lucas kardeşim yeşil siyah 35 plakalıymış ben daha gidip görmedim sadece telefonda teyitleştik ve kaporasını yatırdım. Nasipse çarşamba sabah orada olacağım
-
-
ExTReMa adlı üyeden alıntı
2000 model 636 aldın demek
4 çocuğun oldu allah başka dert zeval vermesin.
nasıl anlamadım ama demek istediğinizi?? =)
-
4 silindir=yakıt=masraf demek istedi heralde Extrema
-
garaj20 adlı üyeden alıntı
nasıl anlamadım ama demek istediğinizi?? =)
Ninja serisinin 2002de başlayan 600 cc değilde 636 olarak üretilen modelinden bahsediyor.
Yani senin aldığın motor 600 cc olanı 636 değil.
636 serisi 2002de başlayıp 2006 dahil sona ermiştir , tekrar başlangıcı 2013 olarak da hem 636 hem 600 cc ayrı ayrı üretilmiştir.
Bu arada benim bir önceki motorum 2000 600cc ninja , yani senin alacağından.
Çok güzel bir motordur , kalıbı ben BÖÖÖYÜK motorum der , konforu üst model birçok racingden daha iyidir.Ciğerli motordur.
İnşallah temizini bulmuşsundur.
-
sysroot adlı üyeden alıntı
Ninja serisinin 2002de başlayan 600 cc değilde 636 olarak üretilen modelinden bahsediyor.
Yani senin aldığın motor 600 cc olanı 636 değil.
636 serisi 2002de başlayıp 2006 dahil sona ermiştir , tekrar başlangıcı 2013 olarak da hem 636 hem 600 cc ayrı ayrı üretilmiştir.
Bu arada benim bir önceki motorum 2000 600cc ninja , yani senin alacağından.
Çok güzel bir motordur , kalıbı ben BÖÖÖYÜK motorum der , konforu üst model birçok racingden daha iyidir.Ciğerli motordur.
İnşallah temizini bulmuşsundur.
motor temiz duruyor daha sadece fotograflarında gördüm ama aradığımda en ufak çizikleri bile söyleyen sahibine güvenim geldi. Motor yeni yapılmış. Sibop sesi gelmeye başlamış fakat tamiratı yapılmış. egzantirik zinciri, gergileri, yağ, filtre, yağ karteri, radyatör fanı, müşürü, değişmiş. Zincir koruması takılmış daha yeni yani bütün ağır bakımları yapılmış temiz olduğunu düşünüyorum... Bi gitsemde getirsem artık şunu
-
Hayırlı olsun 13 senelik bir motor muhakkak sorunları çıkacaktır hazırlıklı ol
2011 Hyosung GT250R EFI Beyaz
-
valla benim hyo kadar sorunlu olcağını sanmıyorum =) sorun derken sürekli ufak tefek uğraştırıyordu işte =) teşekkürler gugukk
-
birader hayırlı olsun ama sanırım o ninjaya 13 sene diyor arkadaşlar eğer 13 senelik bir motosiklet ise ben şahsen o motosiklete para vermem
çok masraf çıkaracaktır.çoğu parçası değişmesi gerekebilir.
sıfırına yakın masraf açmasın sakın
4 silindirliye geçiş yapmak istiyorsun sanırım. 78 beygirlik 4 silindirli bir makina işini görmezmi?
örneğin; yamaha xj 600 diversion f karenajlı racing görünümlü çok hoş bir görüntüsü var özellikle beyaz rengi muhteşem bi bak derim.
Uploaded with ImageShack.us
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)