Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
ehliyet --->güvenli sürüş eğitimi--->koruma ekipmanları--->en son motosiklet almalıydın.
Koyde kullaninca kaza yapilmiyormuymus bir kaza yap yayayi felan ezde gor ehliyetsizligi
Simdi biz bu arkadasa desekki motoru ehliyetsiz surme o tamam surmem mi dicek? Bende biliyorum ilk once ehliyet sonra ekipman sonrada guvenli surus egitimi. Burasi bir forum ancak bende bu yollardan gectim o su an soruyu soran arkadas 17 yasindan kucuk eminminki diyeceginiz hic bir ikazi dinlemicek yanlismiyim. Ve bende biliyorum diceksinizki eger herkes egitim alinmali felan derse belki oyle dusunur bunlar bos SU AN İCİN o arkadas bizi dinlemicek . Zaten bende onun icin ekipmanini giy oyle gez dedim.
iyi aksamlar
2 kere yakalndıgında arasokaklardan g,dersin durdurmazlar fırca atarlar yada
İNSTAGRAM = sakalliesnaf - MAİlL = mehmetmerickekec@gmail.com
MOTOSİKLET = CBF 600 ABS 2007 102K +
TECRUBE = 250K +
eli kulağında dikkat sen ehliyetsiz bu işler olmaz
hahaha ulan siz bizimle dalga mı gecıyosunuz boyle baslıklarlaaaa yoksa harbiden gercek mısınız sız. harbi her gece guluyorum he. sagolun ne dıyım.
Think Nothing! Just Twist The Wrist
Ya hala polis derdinde adamlar ya. Arkadaş sen manevi kayıplı bir kazaya karışınca (maddiyatın önemini demedim bile ) polisin önemi kalır mı sence ? Ne kadar sığ düşünüyorsunuz ya ?!?
Yola çıktığında değil vardığında övün ....
1 yıl da gezersin bir günde de çevirebilirler. polis duyduğum kadarıyla bonus sistemine geçtiği için artık suç işleyecek, kural ihlali yapacak adam arıyor ve de buluyor.
bahar gelince de dikkatler motosikletler üzerine çevrildi. yaşın tutuyorsa alıp ehliyeti rahat etmek daha mantıklı. 18 i bekleyip 2 sini birden alayım derken daha zararlı çıkabilirsin. jandarma kolay kolay durdurmaz. jandarma trafik uygulama yapıyorsa o zaman durdurur. illa binmen gerekiyorsa;
tam tekmil kask dizlik mont gez en azından kaskın olsun.
motorun etiket tabir edilen cinsten olmasın. yani çok ışıklı açık ezgozlu ya da o bölgede çok görülmeyen bir model olmasın.
oldu ki uygulamaya denk geldin kaçmaya çalışma kaçakçı değilsin terörist değilsin altı üstü motorunu alıp ceza kesecekler soğukkanlı olmak lazım.
nasıl derse çalışmadığında hoca tahtaya kaldırır aynı hesap.
durdurduklarında heyecan yapmadan derdini anlat o çevreye yakın oturduğunu ehliyete yazılacağını isterlerse a2 li bir tanıdığın motoru alacağını söyle.
ters konuşurlarsa alttan al neticede suçlusun haklı bir tarafın yok.
direk açıktan 20 tl 50 tl vermeye çalışma hem ayıp hem de ters tepebilir. her şey sağdan soldan duyulduğu gibi değil.
tüm bu yazdıklarımın hiçbir GARANTİSİ YOK.
yine de binmesen daha iyi . motosiklet zaten yeterince kötü gözle bakılan ve tehlikeli bir araç .alabiliyorsan direk yazıl a2 ye. her ne kadar uyduruk bir sınavda geçilse de para tuzağı olsa da kendini suçlu hissetmeden binmek gibisi yok.
bende bundan önce arkadaşın motorlar 2 sene falan ehliyetsiz dolaştık buzamana kadar bişi olmadı..
zaten insanlar her allahın günü motor bağlatmıyorlar ya da kazaya karışmıyorlar. bir kere başına gelse sıkıntı olur.yine de sen bilirsin.
ehliyeti almama 2 gün kala dosyam cıkmamıstı yanii işe gidiyordum bastılar 450 tl evlat acısı gibi oldu :(tabi ehliyetsiz 5 ay gezdim 4 defa yakalandım en son çok kötü oldu buseferki vicdansız cıktı e+a2 1500 tl ye patladı anlicagın :(
Jandarma durdrumaz durdurmazda bir durursa affetmez ben söyliyim köy yerinde gelir inek giderken kafayı gömer düşürür ordada ölür yada köpek gelir ısırır düşürür admı şikayet bile edemzsin benden demesi bence burada ehliyeti napcan diyene bakma paşa paşa al ehliyetini
Alan O Veren O, Nedir Senden Gidecek, Görende Can Senin Zannedecek...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)