Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

polislerin durdurması

REKLAM ALANI
    İHTİYAR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKI GS-500 E
    Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Sepetçioğlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KAWASAKİ VERSYS 650
    Alıntı Tolga Can adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Adapazarında şuan kampanya var.
    Türkiye'nin her yerinde 900 TL olacak deniyordu. yalandır kesin.
    Şuan 450 TL ye veriyorlar. Kampanyalı, hemen otobüse bin gel, kaydını yapalım.
    Ben Sinop' ta 356 TL ye almıştım
    Olduğunuz yerde durarak, olmak istediğiniz yere varamazsınız!

kim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda
    Alıntı Tolga Can adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sende kısa bilgi ile yardım istemişsin. gerçi benim aklıma gelen site yönetimi bize şaka yapıyor. Böyle konuları açıp siteyi haraketli kılıyor. analizi yaptım.
    bu kısma aynen katılıyorum
    7 Tepe Motosiklet Kulübü

Motosikleti
    mash 5000 km/cbr 250 6500 km /xj6 f 49000 km
    ehliyet --->güvenli sürüş eğitimi--->koruma ekipmanları--->en son motosiklet almalıydın.

Benli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı cup100cc adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    s.a arkadaşlar bn yeni motor aldım ama daha ehliyetm yok polisler ne sıklıkla durduruyor acaba..
    Sorunun güzelliğine bakın !!! .

Alıntı MotorKafa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    En rahat dolaşacağın zamanlar cuma ve c.tesi geceleri.
    Saat 22.00 - 03.00 arası.
    İstanbul'daysan kadıköy rıhtım, taksim, dolmabahçe gibi yerlerde sürmeni öneririm.
    Alıntı krd adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Uygulamalar sadece ctesi gece falan olur onun disinda heryerde gonul rahatligiyla dolasabilirsin.
    Alıntı PEHLİVAN94 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kardeşim KAZA YAPMAM diyosan kaskını ekipmanını tak durdurmazlar. Başka bir yöntem(hiç sevmediğm bir örnek lütfen küfür etmeyin ) motorun arkasına canta taktır ustune ' ARDA BÜFE ' birşey yaz rahat rahat gez
    Bunlarda cevaplar ! hayret doğrusu !.
    " Aklı "fukara olanın , fikri ukela olurmuş !.

BİLGİ GÜÇTÜR

Tsubasa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Demir At
    Alıntı MotorKafa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    En rahat dolaşacağın zamanlar cuma ve c.tesi geceleri.
    Saat 22.00 - 03.00 arası.
    İstanbul'daysan kadıköy rıhtım, taksim, dolmabahçe gibi yerlerde sürmeni öneririm.
    sonradan anladım :D ne diyo bu diyorum
    MotorKafa bunu beğendi.
    # motosikletle.blogspot

Tİme_shİft42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var
    Koyde kullaninca kaza yapilmiyormuymus bir kaza yap yayayi felan ezde gor ehliyetsizligi

Motosikleti
    Triumph Street Triple 675
    Alıntı Benli adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sorunun güzelliğine bakın !!! .

Bunlarda cevaplar ! hayret doğrusu !.
    Simdi biz bu arkadasa desekki motoru ehliyetsiz surme o tamam surmem mi dicek? Bende biliyorum ilk once ehliyet sonra ekipman sonrada guvenli surus egitimi. Burasi bir forum ancak bende bu yollardan gectim o su an soruyu soran arkadas 17 yasindan kucuk eminminki diyeceginiz hic bir ikazi dinlemicek yanlismiyim. Ve bende biliyorum diceksinizki eger herkes egitim alinmali felan derse belki oyle dusunur bunlar bos SU AN İCİN o arkadas bizi dinlemicek . Zaten bende onun icin ekipmanini giy oyle gez dedim.

iyi aksamlar
    crxforever bunu beğendi.

antilop_skul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf600sa 2007 +100k km
    2 kere yakalndıgında arasokaklardan g,dersin durdurmazlar fırca atarlar yada
    İNSTAGRAM = sakalliesnaf - MAİlL = mehmetmerickekec@gmail.com
    MOTOSİKLET = CBF 600 ABS 2007 102K +
    TECRUBE = 250K +

Benli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı PEHLİVAN94 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Simdi biz bu arkadasa desekki motoru ehliyetsiz surme o tamam surmem mi dicek? Bende biliyorum ilk once ehliyet sonra ekipman sonrada guvenli surus egitimi. Burasi bir forum ancak bende bu yollardan gectim o su an soruyu soran arkadas 17 yasindan kucuk eminminki diyeceginiz hic bir ikazi dinlemicek yanlismiyim. Ve bende biliyorum diceksinizki eger herkes egitim alinmali felan derse belki oyle dusunur bunlar bos SU AN İCİN o arkadas bizi dinlemicek . Zaten bende onun icin ekipmanini giy oyle gez dedim.

iyi aksamlar
    "Yaşı küçük ve "nasıl olsa bizi dinlemez !! ., Bizde büyük olarak doğru yolu göstermiyelim ! bu mu !?
    " Aklı "fukara olanın , fikri ukela olurmuş !.

BİLGİ GÜÇTÜR

Motosikleti
    Triumph Street Triple 675
    Alıntı Benli adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    "Yaşı küçük ve "nasıl olsa bizi dinlemez !! ., Bizde büyük olarak doğru yolu göstermiyelim ! bu mu !?

Cup100CC arkadasim ilk once git a2 ehliyetini al sonra Yamaha Daytonaya git takim takravatini al ardindan Honda Guvenli Surus Egitmine git herseyiyle ogren motor surmeyi git kendine bir motor al sonra rahat rahat gez.!! Simdi arkadasimiz eminim yarin gidip ehliyet alicak!!
    Mengu16 ve crxforever bunu beğendiler.

emrezxr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ GSXR 1300 HAYABUSA
    eli kulağında dikkat sen ehliyetsiz bu işler olmaz

ugrgnr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ramzey QM200 GY
    hahaha ulan siz bizimle dalga mı gecıyosunuz boyle baslıklarlaaaa yoksa harbiden gercek mısınız sız. harbi her gece guluyorum he. sagolun ne dıyım.
    Think Nothing! Just Twist The Wrist

Mytap - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F800R
    Ya hala polis derdinde adamlar ya. Arkadaş sen manevi kayıplı bir kazaya karışınca (maddiyatın önemini demedim bile ) polisin önemi kalır mı sence ? Ne kadar sığ düşünüyorsunuz ya ?!?
    Yola çıktığında değil vardığında övün ....

crxforever - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ybr125 2008
    1 yıl da gezersin bir günde de çevirebilirler. polis duyduğum kadarıyla bonus sistemine geçtiği için artık suç işleyecek, kural ihlali yapacak adam arıyor ve de buluyor.
    bahar gelince de dikkatler motosikletler üzerine çevrildi. yaşın tutuyorsa alıp ehliyeti rahat etmek daha mantıklı. 18 i bekleyip 2 sini birden alayım derken daha zararlı çıkabilirsin. jandarma kolay kolay durdurmaz. jandarma trafik uygulama yapıyorsa o zaman durdurur. illa binmen gerekiyorsa;

tam tekmil kask dizlik mont gez en azından kaskın olsun.
    motorun etiket tabir edilen cinsten olmasın. yani çok ışıklı açık ezgozlu ya da o bölgede çok görülmeyen bir model olmasın.
    oldu ki uygulamaya denk geldin kaçmaya çalışma kaçakçı değilsin terörist değilsin altı üstü motorunu alıp ceza kesecekler soğukkanlı olmak lazım.
    nasıl derse çalışmadığında hoca tahtaya kaldırır aynı hesap.
    durdurduklarında heyecan yapmadan derdini anlat o çevreye yakın oturduğunu ehliyete yazılacağını isterlerse a2 li bir tanıdığın motoru alacağını söyle.
    ters konuşurlarsa alttan al neticede suçlusun haklı bir tarafın yok.
    direk açıktan 20 tl 50 tl vermeye çalışma hem ayıp hem de ters tepebilir. her şey sağdan soldan duyulduğu gibi değil.
    tüm bu yazdıklarımın hiçbir GARANTİSİ YOK.
    yine de binmesen daha iyi . motosiklet zaten yeterince kötü gözle bakılan ve tehlikeli bir araç .alabiliyorsan direk yazıl a2 ye. her ne kadar uyduruk bir sınavda geçilse de para tuzağı olsa da kendini suçlu hissetmeden binmek gibisi yok.

bende bundan önce arkadaşın motorlar 2 sene falan ehliyetsiz dolaştık buzamana kadar bişi olmadı..

crxforever - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ybr125 2008
    zaten insanlar her allahın günü motor bağlatmıyorlar ya da kazaya karışmıyorlar. bir kere başına gelse sıkıntı olur.yine de sen bilirsin.

emrb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XJ6
    biride dememiş ki plis ne aga..

Motosikleti
    ybr 125
    ehliyeti almama 2 gün kala dosyam cıkmamıstı yanii işe gidiyordum bastılar 450 tl evlat acısı gibi oldu :(tabi ehliyetsiz 5 ay gezdim 4 defa yakalandım en son çok kötü oldu buseferki vicdansız cıktı e+a2 1500 tl ye patladı anlicagın :(

aonal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YBR125 esd idi
    Jandarma durdrumaz durdurmazda bir durursa affetmez ben söyliyim köy yerinde gelir inek giderken kafayı gömer düşürür ordada ölür yada köpek gelir ısırır düşürür admı şikayet bile edemzsin benden demesi bence burada ehliyeti napcan diyene bakma paşa paşa al ehliyetini
    Alan O Veren O, Nedir Senden Gidecek, Görende Can Senin Zannedecek...

2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)