Motosiklet Fiyatları Arttı mı?
Reklamlar
-
Arkadaşlar Biliyorum yaz sezonundayız fakat fiyatları incelediğim zaman rakamlar yüksek geliyor. Sizinde Dikkatinizi çektimi basit eski model bir motosiklet 10000 tl den aşağı değil sizce neden böyle almak istediğim motosikletlerin geçen sene 18000 20000 TL arası fiyatlarını hatırlıyorum şimdi 25000TL Civarı
Honda CBF 250, Keeway Superlight 150, Stadion M48 1975
Reklamlar
-
yaz sezonu geldi motorcular gazlamaya başlayınca onlarda gazlamaya başlar
-
Motosiklet sezonu diye bişey var,tamamen ticari amaca göre uydurulmuş bişey.Aynı sevgililer günü gibi.Yaw bunların günü sezonu olurmu...
-
turkish39 adlı üyeden alıntı
Motosiklet sezonu diye bişey var,tamamen ticari amaca göre uydurulmuş bişey.Aynı sevgililer günü gibi.Yaw bunların günü sezonu olurmu...
Olur ya ocakta şubatta motora binemedim ankara buz gibi.
-
-
Mengu16 adlı üyeden alıntı
Olur ya ocakta şubatta motora binemedim ankara buz gibi.
Olursa diyecek bişey yok.Zaten herkes alışmış belli zamanlarda zam gelmesine,çoktan kabullenmiş.
-
internete verilen 2. el ilanlarının bir çoğu olta atmak mantığında.
Tutarsa yaşadım diyecek...
Hele hele bazılarının satmaya niyeti bile yok.
Devlet yeni kanunlar çıkarma peşinde ve niyeti de belli.
Böyle giderse 15 yaşından büyük araçları hurdaya ayırmaya çalışacaklarının sinyallerini veriyorlar.
İş sıfır km motora kalınca da bakıyorsun avucuna sığacak motor 10 bin lira?
dünyadaki fiyatlarına bakınca zaten yarısının vergi olduğunu anlıyorsun.
-
madcenter adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar Biliyorum yaz sezonundayız fakat fiyatları incelediğim zaman rakamlar yüksek geliyor. Sizinde Dikkatinizi çektimi basit eski model bir motosiklet 10000 tl den aşağı değil sizce neden böyle almak istediğim motosikletlerin geçen sene 18000 20000 TL arası fiyatlarını hatırlıyorum şimdi 25000TL Civarı
Hangi model bu 18 den 25 olan?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)