Yeni Motor Alacağım İçeriiii
Reklamlar
-
Öncelikle Selamun Alekyüm MT Üyeleri;
Ben 14 Yaşındayım yazın 125 cc bir motor alacağım Aklımda Mondial 125 MH Drift Var ama size bir danışayım dedim sizce hangi motoru seçmeliyim.Hangi Motor Daha kaliteli Yzarsanız Sevinirim
Edit.: Daha bebesin motor senin neyine gibi şeyler yazmayın 2-3 yıldır motorun üzerindeydim
Reklamlar
-
Suna bi cevap yazin
-
17 yaşına gel sonra fikirlerimizi al canım
-
Daha bebesin motor senin neyine
-
Daha bebesin ehliyet al ondan sonra motorunu alırsın
-
eyvah liseli beyler dağılın
-
Ehliyetsiz kullanda gör bebeliği
-
al
-
14 yaşındasın ve 2,3 senedir motor üstündesin Nasıl bir Aileye sahipsiniz anlayamıyorum
21 Yaşındayım Motor deyince evde kıyamet kopuyor ,10,11 yaşında Ailen al olum bu motor daha trafiğin anlamını bilmeden trafiğemi çık diyor
-
Daha bi ehliyetini al, Ben 3 gün sonra ehliyet sınavına girecem ve daha motorumu almadım, paramda hazır yani alırım ama ehliyeti bekliyorum. Biz aptalızda tek akıllı senmisin?
-
Başlığı okuyunca motoru alıp bize verecek sandım
7 Tepe Motosiklet Kulübü
-
14 yaşındayımdan sonrasını okumadım
-
soyuldu adlı üyeden alıntı
ecet tam yaşına uygun hem ehliyete kaska korumayada ihtiyaç yok
-
kardeşim 1000RR al 2 yıllık deneyimlisin nede olsa
-
soyuldu adlı üyeden alıntı
koptum
-
bu saatte bilgisayar açmana bile izin vermiyorlar altına motor mu alacaklar
-
1000 büyük gelir ama 600 ideal
-
arkadaşlar daha düzgün cevaplar verebilirsiniz sonuçta daha yaşı genç heves etmiş hevesini kırmadan uygun bi dille anlatsanız nasıl olurdu? bak güzel kardeşim bende 12 yaşından beri motorsiklete biniyorum ama pişmanmıyım hemde çok nedenmi bi dünya ceza yedim ha 12 yaşında bindiğim motorsikletim mobiletti mahalle içinde sürüyodum 15 yaşına geldim yarı otomatik aldım 16 yaşımda dylanamı aldım 16 yaşından 17 yaşına ehliyet yaşıma kadar 3000 tl ehliyet cezası yedim pişmanmıyım hemde nasıl hem ailemle sorun oldu hem ne kadar hevesle aldığım motorumu satıp borcumu ödedim neler neler bak güzel kardeşim okadar heves ettiysen al bi honda today 50 cc motorsikletler bildiğim kadarıyla ehliyete gerek yoktu 17 yaşına kadar keyfine bak motorsiklet sürmeyi öğren trafik kurallarını öğren ondan sonra yaşın geldiğinde ehliyetini cebine koduğunda istediğin motorsikleti alırsın kardeşim inan bunlar bi kulağından girer diğerinden çıkar ama pişmanlık duymanı istemem herşey gönlünce olsun
-
kımaaaaaaan
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler