http://www.dailymotion.com/video/xtmmc5_kaza-sonrasy-kameralara-boyle-yansydy_news#.UWWip6KSLvk
http://www.dailymotion.com/video/xtmmc5_kaza-sonrasy-kameralara-boyle-yansydy_news#.UWWip6KSLvk
apachi'ler ve kendini apachi hissedenler beni yasaklı listesine ekleyin...
Kendi meslektaşları olunca asar keserler böyle.
4 Teker bedenimi, 2 Teker ruhumu taşır
Yanlamak biz de ata sporu!
Çok kan kaybetmiş ya kan kaybından ölmüş olabilir. Bir de neresi kanıyor çözemedim
fena......
Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.
arkadaş nedir bu böyle
ulen ordakilerin neredeys tamamı yunus
bi taneniz bile ilk yardım bilmiyor musunuz
ölmemiştir inşallah
çok üzüldüm lan akşam akşam
bir kazanın ardından da taksici veya minibüsçü çıkmasın arkadaş
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
Çok kan kaybetmiş çok.. video 2012 yazıyor
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
''kaskı çıkaralım daha rahat nefes alsın'' diyor biride. boynu dahada kırılsın ama önemli olan daha rahat nefes alabilmesi...
dikkat edin arkadaşlar geçen sabah ölmüş köpek leşi yüzünden az kalsın düşüyordum. 150 km ile giderken çok kötü yalpaladım allah korudu düşmedim. arkadaş inşallah ölmemiştir ve sağlığına kavuşur lütfen dikkat hepiniz biliyosunuz ki bu iş hata kabul etmiyor... sakaryalı
bu kazada bende vardım arkadaşlar..
trafik sıkışık..aksam saat 21:00 gibi. trafik sıkışık millet yuan yola giriyor..ben yolları bilmediğimden aralardan yavaş yavaş geçtim.. tam en öne geldim ki, orta refüjde bir lastik.. ooof bu motor kazası.. arkada eşim var..donduk kaldık..2 dk birbirimize hiiçbirşey diyemedik.. aman allahım bunlar yunus polisi.. kanım dondu o an...görev basında kaza..bu nasıl bir acı..aileleri geldi aklıma.. hava biraz serin.. etraf polislerle doldu.. herkez motor basında polislerin başında dururken biz en önce motor üstündeyiz. inemedik aşağı..inmedim..eşim daha kötü olur diye..ne de olsa daha 80 km yolumuz var.. kız yurdu önü idi burası çok iyi hatırlıyorum..eve gidince ilk işim netten polislerin ndurumuna bakmak olacağından etrafımdaki önemli yerlere bakmıştım..
biz orda 5 dk öylece kalakaldıktan sonra, trafiğin ilerlemesine izin verdikleri anda hemen uzaklaşıp gittik..ilerde durduk..
kanım donmuştu..
ve eve geldim sonuç..
bir polisimiz şehit..allah nur içinde yatırsın ailesine sabır...
:(
birGarip..
Bariyerler,çelik halatlar vs. bunlar ölüme davetiye çıkaran şeyler. Amerikadaki gibi beton bloklar kullanılsa belki bu adam ölmeyecekti.
olayın haberi
http://www.radikal.com.tr/radikal.as...&categoryid=77
kaza yapan motorun ön tekeri bariyere sıkışmış motor ve polislleri sürüklemişti.ilk kaza bu..ve ordaki ticari taksicinin sıkıştırdığı yönündeydi..arkadaki motorlular da kaza yapanlara çarpmışlar..o kanama ondanmış..ordaki haberler bunlardı o zaman
birGarip..
Nasil bir ders cikariyoruz bundan? adam karni uzerinde yatiyor ve cok kan kaybi var. herhalde gogsu veya omuzlarindan yarali? Bu yunusu nasil kaldirdilar? en onemli yeri gostermiyor video. Bilgisi olan paylassin ki bilmiyenler ogrensin.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)